Expressen > Nyheter

Friday, 10 July, 21:38

Expressen - 30 jun 20 kl. 15:54

EU öppnar gränsen för resenärer från 14 länderEU öppnar de yttre gränserna för resor från 14 länder.Men USA – där smittspridningen fortfarande är hög – finns inte med på listan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU öppnar gränsenför , resenärerfrån 14 länder
Expressen - 13 timmar sedan

50 000 munskydd delas ut till resenärer i Skånetrafiken

Skånetrafiken kommer från och med tisdag att dela ut munskydd till de resenärer som vill ha.– Vi vet att en del kunder är oroliga i de situationer där det kan bli trångt. Då tycker vi att munskydd kan vara en möjlighet, säger Linus Eriksson, trafikdirektör på Skånetrafiken, till P4 Malmöhus..

YLE - 30 dec 12 kl. 06:25

Ryska resenärer anländer dygnet runt

Trafiken är livlig vid östgränsen, och många bussar rullar in över gränsen inför nyårshelgen. Det är främst bussresenärer från S:t Petersburgsområdet som anländer via gränsen i Vaalimaa.
Vid Vaalimaa har trafiken löpt bra eftersom personalen varit förberedd på det ryska nyårsresandet.

SmålandsPosten - 10 aug 13 kl. 09:06

Resenärer sluter upp på nätsida

På Facebooksidan ?Rädda kollektivtrafiken i vår landsbygd? upprörs resenärer över den nya linjetrafiken mellan Ronneby och Tingsryd.

Skånskan - 11 jun 18 kl. 10:00

Kastrup förbereder sig för 40 miljoner resenärer

KÖPENHAMN
Köpenhamns flygplats, Kastrup i folkmun, kommer i år att hantera nästan 30 miljoner resenärer. När den pågående utbyggnaden är helt klar om tiotalet år är målet att komma upp till 40 miljoner. För att kunna hantera så många passagerare behöver flygplatsen bygga ut och i år räknar bolaget med att investera ytterligare närmare 2 miljarder danska kronor i flygplatsen.

Dalarnas tidningar - 17 dec 13 kl. 07:25

3 000 000 resenärer

Tåg i Bergslagen slår rekord. I dag passeras gränsen tre miljoner resenärer under ett år. – På drygt tio år har resandet tredubblats, säger vd Hugo Oljemark..

Blekinge Läns tidning - 04 feb 16 kl. 08:37

Resenärer betalar olika för biljetterna

Resenärer som korsar gränsen mellan Kalmar och Blekinge betalar olika för sina biljetter. I Blekinge får de som betalar i bussen lägga fem kronor extra..

Skånskan - 22 sep 19 kl. 17:34

Skånska resenärer kan drabbas av konkursen

Vings ägare, det anrika flygbolaget Thomas Cook, befinner sig i en djup ekonomisk kris och riskerar att gå i konkurs, meddelar Sky News.
Konkursen kan komma att drabba resenärer som har flugit från Sturups och Kastrups flygplats.
Resejätten Thomas Cook är illa ute.

BT - 26 aug 13 kl. 09:52

En miljon resenärer på buss 100

En miljon resenärer har rest med buss 100 sedan årsskiftet. I dag firas rekordnoteringen med att alla resenärer bjuds på karameller. Någon gång under dagen kommer årets miljonte resenär att kliva på buss 100 mellan Borås och Göteborg - eller omvänd riktning.

Kristianstadsbladet - 12 mar 13 kl. 09:30

Flygplatsen siktar på 100?000 resenärer

Foto: Annica Jönsson
Senast 2018 har Kristianstad Airport passerat 100?000 resenärer igen. Det tror Jonas Haak, flygplatsens nya vd.

Barometern - 04 okt 13 kl. 08:09

Resenärer kräver att farlig hållplats flyttas

Nu kräver både kommunen och resenärer att Swebus flyttar tillbaka sin hållplats för Stockholmsbussarna till centrum från E?22. Kritiken mot Swebus växer sig allt starkare efter att bolaget nyligen slutade med att köra in i Mönsterås centrum med bussar som går till och från Stockholm.

YLE - 03 jan 17 kl. 14:06

Tallink Silja ökade antalet resenärer

Mängden resenärer med Tallink-koncernens fartyg ökade med fem procent 2016 jämfört med året innan. Största ökningen skedde mellan Finland och Estland.
Nästan 9,5 miljoner resenärer valde Tallink förra året, vilket är en ökning med fem procent från 2015.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Man anhållen för försök till mord i Eskilstuna

En man i 20-årsåldern har efter förhör med polis anhållits, skäligen misstänkt för försök till mord på en man i Eskilstuna..

Expressen - 2 timmar sedan

Köldrekord i Helsingborg – kallaste natten sedan 1962

Sommaren 2020 fortsätter att vara ovanligt kall. Helsingborg uppmätte under torsdagsnatten ett köldrekord, rapporterar P4 Malmöhus. – Det är faktiskt den lägsta temperaturen sedan 1962, säger Fredrik Cronvall, meteorolog på SMHI.

Expressen - 2 timmar sedan

Ny rapport: Svenskarna följer inte restriktionerna

Svenskarna håller inte avstånd – trots pandemin.Främst är det på serveringsställen under kvällstid som problemen uppstår, enligt en ny rapport. – Några turisttäta kommuner rapporterar om en besvärlig situation, säger Ola Melin vid länsstyrelsen i Skåne till Sveriges Radio..

Expressen - 3 timmar sedan

Tio års fängelse för restaurangskotten

En man i 45-årsåldern har dömts för ett mordförsök och grovt vapenbrott för en skjutning som ägde rum för fyra år sedan i Malmö, rapporterar Sydsvenskan. Mannen döms till drygt tio års fängelse..

Expressen - 3 timmar sedan

Tropisk storm stoppar Trump

WASHINGTON DC. President Trump ställer in sitt planerade kampanjmöte i New Hampshire under lördagen. Enligt Trumpkampanjen är orsaken en tropisk storm, uppger AP.

Expressen - 3 timmar sedan

Jennie sköts till döds av exet – mamman vill ha strängare straff

Gunilla Tholander köper inte att det var en olyckshändelse att hennes 24-åriga dotter dödades.Två dagar innan Jennie Tholander sköts med ett skott i huvudet gjorde hon slut med pojkvännen. – Förhållandet var turbulent och väldigt kontrollerat, hon älskade sin pojkvän men satte sin son först.

Expressen - 2 timmar sedan

Löfven träffar Sánchez inför EU:s coronamöte

Statsminister Stefan Löfven träffar Spaniens premiärminister Pedro Sánchez på Harpsund i nästa vecka.De möts inför det extrainsatta EU-toppmötet i Bryssel – där unionens återhämtningsplan kommer att diskuteras.Det är ledarna för två av Europas hårdast coronadrabbade länder som ses..

Expressen - 3 timmar sedan

Så tar du dig över danska gränsen

Om några timmar öppnar danska gränsen för skåningar.Men vad är det som gäller? Vilket dokument ska du visa?

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna ska ha jobbat trots corona – misstänks för brott

Åklagare: ”Det kan handla om försök till grov misshandel”.

Expressen - 3 timmar sedan

Man dömd för grova sexualbrott mot barn

En 56-årig man döms till sju års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och grovt barnpornografibrott, rapporterar Sydsvenskan.Mannen dömdes på fredagen i Lunds tingsrätt. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.