Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 02 July, 10:28

Expressen Dina Pengar - Igår: 15:00

Voi inför abonnemang - kan åka hur mycket du villFör den som vill slippa betala för varje enskild Voi-resa släpper nu företaget ett alternativ som utmanar kollektivtrafiken.30-dagars abonnemang eller en biljett för ett helt dygn - med obegränsat antal resor.Så kommer det att fungera..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Voi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Voiinför , abonnemangkan , åkahur mycket du vill
Dagens PS - 19 jun 19 kl. 09:56

Voi får kritik av Arbetsmiljöverket

Det unga företaget som hyr ut elsparkcyklar får kritik för undermålig arbetsmiljö. Det skriver Di Digital som tagit del av handlingar från Arbetsmiljöverket. Voi är ett av de ledande bolagen på den nya marknaden för elsparkcyklar i Sverige, och värderades nyligen till en miljard kronor.

Supermiljöbloggen - 18 okt 19 kl. 16:16

Voi vilseleder om elsparkcyklarnas klimatnytta

Elsparkscykelföretaget Voi påstod felaktigt att de bidragit till att spara 1,6 miljoner ton koldioxid. Varken räknesättet eller beräkningarna visade sig stämma. I själva verket kan elsparkcyklarna öka klimatutsläppen.

Dagens PS - 02 dec 19 kl. 10:03

Voi ska omsätta 1 miljard nästa år

Voi har ambitiösa mål för 2020. Elsparkcykelbolaget siktar på att växa med flera hundra procent och uppnå på en omsättning på över en miljard.  Det är nyhetsbyrån Finwire som rapporterar om de ambitiösa målen, som ska uppnås genom att företaget höjer sina bruttomarginaler samtidigt som man minskar på energiutgifterna.

Dagens PS - 02 dec 19 kl. 10:03

Voi ska omsätta en miljard nästa år

Voi har ambitiösa mål för 2020. Elsparkcykelbolaget siktar på att växa med flera hundra procent och uppnå på en omsättning på över en miljard.  Det är nyhetsbyrån Finwire som rapporterar om de ambitiösa målen, som ska uppnås genom att företaget höjer sina bruttomarginaler samtidigt som man minskar på energiutgifterna.

UT - 11 jun 13 kl. 14:35

Praktiken i Voi gav Jennie perspektiv

Jennie Somssich åkte till staden Voi i Kenya på tre veckors praktik.
? Jag ville se fattig-domen i verkligheten, berättar hon.

UT - 11 jun 13 kl. 14:42

Praktiken i Voi gav Jennie perspektiv

Jennie Somssich åkte till staden Voi i Kenya på tre veckors praktik.
? Jag ville se fattig-domen i verkligheten, berättar hon.

SVT - 19 mar 19 kl. 09:07

Personuppgifter om svenska Voi-kunder läckta

På kort tid har det svenska elsparkcykelföretaget Voi lockat hundratusentals kunder. Men nu avslöjas en Voi-läcka. Personuppgifter om hundratusentals av Voi:s kunder har legat öppet på nätet, enligt det tyska mediebolaget Bayerischer rundfunk.

Dagens PS - 18 jul 19 kl. 12:19

Voi riskerar skattesmäll efter moms-miss

Det svenska elscooterbolaget Voi riskerar en skattesmäll sedan man valt fel momssats för sina elscootrar i Stockholm. Det skriver Di Digital. Bolaget har tillämpat 6 procent i momsskatt istället 25 procent, som gäller när man hyr ut bussar och andra fordon.

Dagens PS - 31 okt 19 kl. 09:56

Voi:s kontor brann efter cykexplosion

Elsparkcykel-bolaget Voi:s kontor i Stadshagen i Stockholm brann under onsdagskvällen efter att en av deras cyklar exploderat. Brandbilar skickades till lokalen som hade kraftig rökutveckling, men inga ingenkom till skada. Det var på andra våningen i en kontorsbyggnad på Stadshagen i Stockholm som det uppstod en kraftig utveckling på onsdagskvällen runt 23.

Kristianstadsbladet - 09 nov 12 kl. 10:12

Snabba minuter med Oi Va Voi

Det som 2004 var en för-modad rak autostrada mot berömmelse, blev istället en krokig väg ut i det okända, en ranglig rutt som i onsdags kväll ledde det brittiska bandet Oi Va Voi till Kristianstad och en fullsatt Lilla Salen. Precis som alltid med en ny sångerska i sättningen; denna gång Katie Birtill.
För det är ju det här med vokalissorna som ställt till det.

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 1 timme sedan

Världens rikaste man – nu rikare än någonsin

Amazon-grundaren Jeff Bezos rikedom har vuxit lavinartat – efter skilsmässan. Han är nu god för hisnande 171,6 miljarder dollar. .

Expressen Dina Pengar - 5 timmar sedan

Så mycket får du för dina guldsmycken

Guldpriset rusar igen och många lockas att sälja sina gamla smycken.Men oavsett om man tänker sälja sitt guld i bearbetat skick på auktion eller som ”skrot” för nedsmältning gäller det att vara försiktig.– Man bör gå till minst två olika ställen man litar på för att få guldet värderat, säger Lena Carlsson, vd för branschorganisationen Smycken & Klockor..

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

Så får du tillbaka pengarna – efter inställt studentflak

Coronapandemin stoppade studentflaken.
Runtom i landet har flera bolag vägrat att betala tillbaka pengarna till studenterna – men nu ger ARN studenterna rätt. Så här går du tillväga för att få tillbaka betalningen.

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

L'Oréal gör om sina förpackningar – slopar orden ”vit” och ”blekande”

L'Oréal slutar marknadsföra sina produkter med ord som ”ljus”, ”vit” och ”blekande”. Det berättar varumärket i ett pressmeddelande, enligt CNN. Förändringen kommer efter att flera företag sett över sina produktbeskrivningar och marknadsföring i samband med BLM-protesterna.

Expressen Dina Pengar - 18 timmar sedan

SEB varnar för bluff-sms

Klicka inte på något telefonnummer eller länk.

Expressen Dina Pengar - 18 timmar sedan

Dom: Telia måste blockera The Pirate Bay

Patent- och marknadsöverdomstolen slår nu fast en dom som tvingar Telia att blockera The Pirate Bay och flera olagliga nerladdningssajter, rapporterar Nyhetsbyrån Siren. .

Expressen Dina Pengar - 19 timmar sedan

Lego stoppar annonsering – hakar på bojkott mot Facebook

Lego ansluter sig till den internationella annonsbojkott som riktats mot Facebook. Leksaksjätten stoppar all sin annonsering i sociala medier i minst 30 dagar. .

Expressen Dina Pengar - 22 timmar sedan

Spotify lanserar tjänst riktad till par

Spotify lanserar tjänst för att två i samma hushåll ska kunna dela på ett konto. För sambopar som har premium i dag innebär tjänsten en sänkning av den totala avgiften. .

Expressen Dina Pengar - 22 timmar sedan

Zalando: Finns länk mellan framgång och hållbarhet

Det har gått bra för tyska e-modebolaget Zalando under coronapandemin och enligt bolaget är hållbarhetsarbete en orsak till framgång.- Det finns en tydlig länk mellan kommersiell framgång och hållbarhetsstrategi då många kunder verkligen vill ha hållbarhet. De vill ha företag som tar ansvar och det är integrerat i vår DNA att vara ett hållbart bolag, säger Kenneth Melchior, direktör för Zalando norra Europa i programmet Di TV Hållbart näringsliv.

Expressen Dina Pengar - Igår: 09:21

Räntebesked från Riksbanken väntar

Reporäntan har under coronakrisen legat still på noll.I dag lämnas nytt räntebesked från Riksbanken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.