SVT > Inrikes

Thursday, 16 July, 03:02

SVT - 30 jun 20 kl. 14:33

2020 har varit ett skitår – men är det det värsta någonsin?Coronapandemi, skogsbränder och historiska börsfall. 2020 har på många sätt redan varit ett riktigt skitår. Men kommer de gå till historien som det värsta hittills? Det svarar historiken Gunnar Wettergren på – som jämför det med andra år som var riktigt, riktigt katastrofala..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Gunnar Wettergren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 2020har varit ett , skitårmen är det det , värsta någonsin
Nerikes Allehanda - 29 nov 19 kl. 09:06

Björn Rosenström klar för Kopparbergsfestivalen 2020 - Arrangören: "största artistbokningen som vi har gjort någonsin"

Artisten Björn Rosenström är den första artisten som är klar för Kopparbergsfestivalen 2020. –....

YLE - 01 jan 20 kl. 10:41

Yle Sportens hyperoptimistiska spådomar – så här kunde 2020 bli det största finländska idrottsåret någonsin

På pappret ser det inte direkt bra ut. Men i idrott ska man aldrig ta ut något i förskott. Därför tog vi en närmare titt på det kommande idrottsåret – och listar tio potentiella succéer som gör 2020 till det mest framgångsrika på länge..

Sportal - 08 jan 20 kl. 11:43

Streama handbolls-EM 2020 för herrar: TV & live stream

Image: Från den 9:e till 26:e januari får vi titta på handbolls-EM 2020 för herrar. Se hur ni gör för att streama handbolls-EM 2020, och kolla utöver live streaming även in komplett spelschema, odds och mer. Europas 24 starkaste handbollsnationer ska göra upp, och en vinnare ska koras.

Sydöstran - 28 dec 16 kl. 16:26

År 2016 blev faktiskt ett riktigt "skitår"

Ja, jag väljer att uttrycka mig respektlöst, år 2016 har varit ”ett riktigt skitår.” Av mina tolv år i Europaparlamentet är detta det värsta någonsin. Både ur ett politiskt perspektiv och inte minst ur ett mänskligt sådant..

GT - 31 jul 14 kl. 13:27

"En medveten festival är den största lyxen"

Det är härligt att gå på festival med gott samvete. När campingen stängt på Bråvalla är det så mycket skit kvar att ingen någonsin kommer vilja beträda ängen igen..

Cornucopia - 17 apr 20 kl. 07:46

Kraftigt ras för lägenhetespriserna i mars - värre mot slutet av månaden - sämsta mars någonsin

Valueguard rapporterar om ett kraftigt ras för lägenhetspriserna i mars. Fallet tilltog mot slutet av månaden, vilket håller tillbaka nedgången, men kan därmed slå ännu hårdare i april. Säsongsmässigt är också fallet mycket hårt, då mars normalt är bland årets 4-5 mest positiva månader för lägenhetspriserna.

GlobeNewswire - 10 jul 20 kl. 15:17

Mandalay Resources Corporation meddelar sina produktions- och försäljningsresultat för andra kvartalet 2020

TORONTO, July 10, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Mandalay Resources Corporation (”Mandalay” eller ”bolaget”) (TSX: MND, OTCQB: MNDJF) tillkännagav idag sina produktions- och försäljningsresultat för andra kvartalet 2020.
Under andra kvartalet 2020 producerade Mandalay en konsoliderad mängd motsvarande 24 752 säljbara uns guldekvivalent och sålde 24 916 uns guldekvivalent. Mandalays President och Chief Executive Officer, Dominic Duffy förklarade, ”Båda verksamheterna har fortsatt sin starka start på året med förbättrade resultat från första till andra kvartalet vad gäller total mängd sålda uns guldekvivalent.

YLE - 08 jun 16 kl. 10:52

Uttåg och tekniska problem på Raseborg 2020-mötet

Det värsta dammet har lagt sig efter måndagkvällens extra spänningsfulla fullmäktigemöte (6.6) i Raseborg. Aldrig i Raseborg har det fattats så många och stora beslut på en gång förut.

YLE - 05 jan 15 kl. 12:32

Billigare bussbiljetter än någonsin i år

Konkurrensen mellan bussbolagen väntas bli hårdare än någonsin i år. Det här märks i billigare biljetter och nya rutter. I spetsen för utvecklingen går lågprisbolaget Onnibus som från och med i dag börjar trafikera linjen Helsingfors-Vasa.

YLE - 24 jan 17 kl. 13:04

EM-kvartsfinalisten ”Pentti” Oláh tänker kämpa om medalj i OS 2020

Tydliga och modiga målsättningar med tidtabell är en självklarhet för Benedek Oláh. Finlands främsta bordtennisspelare sticker inte under stol med att den historiska kvartsfinalplatsen i EM 2016 bara är en början på hans väg mot toppen. ”Pentti” som förra augusti blev Finlands första bordtennisspelare någonsin i OS blev direkt en publikfavorit.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Läkarförbundet: ”Dödshjälp är emot våra etiska regler”

Torsten Mossberg, styrelseledamot i Sveriges läkarförbud, reagerar kraftigt mot tanken att införa aktiv dödshjälp i Sverige. – Vi ska bota och lindra, men vi ska inte medverka till att avsluta en människas liv, säger Mossberg i Aktuellt..

SVT - 5 timmar sedan

Läkare hjälpte ALS-sjuk man att dö

En svårt sjuk man i 60-årsåldern hade fått tid i Schweiz för att få avsluta sitt liv. Men coronakrisen stoppade resan. Då bestämde sig den pensionerade läkaren Staffan Bergström, 77, för att förse mannen med en dödlig dos sömnmedel..

SVT - 9 timmar sedan

Vaccinlyft på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen är tillbaka på plus sedan årsskiftet igen, trots den djupa coronakrisen. Suget efter aktier ökar efter en rapport från USA om positiva tester av ett potentiellt vaccin mot covid-19..

SVT - 10 timmar sedan

Experten: Därför är det vanskligt att jämföra överdödlighet mellan länder

Överdödligheten i Sverige har varit hög i jämförelse med andra länder under coronapandemin, visar siffror från det europeiska nätverket EuroMOMO. Epidemiolog Karin Modig varnar för att dra allt för stora växlar på siffrorna. – Det är inte ointressant att jämföra länder men just nu är fokus kanske lite väl mycket på det, säger hon..

SVT - 17 timmar sedan

Systembolagets vd: ”Hemleveransen har ökat”

Förändrade handlingsmönster under coronapandemin har märkts tydligt på Systembolaget. – Hemleveransen har ökat med tusentals procent från låga nivåer, säger Systembolagets vd Magdalena Greger i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 19 timmar sedan

Systembolagets försäljning ökar – men alkoholkonsumtionen minskar

Systembolagets försäljning har ökat med nästan 30 miljoner liter alkohol jämfört med motsvarande period förra året. Samtidigt minskar alkoholkonsumtionen under pandemin. – På det stora hela kan man säga att befolkningen behåller sina alkoholvanor, säger Anna Raninen, ansvarig för alkoholforskningsfrågor på Systembolaget..

SVT - 22 timmar sedan

Hassan har inte träffat sina barn på fem år: ”Kom hit för att trygga deras framtid”

Han trodde att de snart skulle ses igen. Men så blev det inte. Efter fem år väntar Hassan Osari fortfarande på att träffa sina tre barn..

SVT - Igår: 23:15

Se kronprinsessan Victorias födelsedagshälsning till svenskarna

Kronprinsessan Victoria höll ett tal till svenska folket under sommaren och önskade en trevlig sommar. – Om jag får önska mig en sak på min födelsedag så är det att vi tillsammans gör allt vi kan för att fortsätta hålla i, hålla ut och hålla avstånd, sa hon..

SVT - Igår: 22:14

Ylva Johansson: ”Lyft interna gränshinder – nu”

Tyskland meddelade i dag att de tar bort karantänreglerna för resande från Sverige. Men till en rad länder kan svenskar inte längre resa fritt..

SVT - Igår: 19:56

Kritik mot tågbolagen: Svårt att hålla avstånd

Tågbolagen kritiseras för trängsel under resorna. Bristen på distansregler har gjort det svårt för passagerarna att hålla det rekommenderade avståndet. – Jag känner mig inte trygg, säger resenären Michaela Tjernberg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.