PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 04 July, 22:41

PrivataAffärer - 30 jun 20 kl. 13:18

Oscar Properties dotterbolag begärs i konkursÄrendet gäller bolagets showroom för gasklockeprojektet i Stockholm. Lokalen hyrdes av Heba Fastighets AB. Det rapporterar Expressen. ”Den 9 december förra året sa Oscar Engelbert upp avtalet i sin egenskap av vd för Oscar Properties Förvaltning AB. Uppsägningstiden löpte på nio månader till den 30 september i år.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Properties, Stockholm, Heba Fastighets AB, Expressen, Oscar Engelbert, Oscar Properties Förvaltning AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Properties, dotterbolag, begärsi , konkurs
DI - 30 jun 20 kl. 13:21

Oscar Properties dotterbolag begärs i konkurs - har inte betalat hyran

Ett dotterbolag till bostadsutvecklaren Oscar Properties begärs i konkurs på grund av obetalda hyror..

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 20 kl. 13:52

Oscar Properties-bolag begärs i konkurs

Oscar Properties Förvaltning, ett bolag inom den skandalomsusade fastighetskoncernen Oscar Properties Holding, begärs i konkurs, rapporterar Expressen. Bolaget begärs i konkurs på grund av obetalda hyror för en lokal som fungerat som showroom och butik.

DI - 02 maj 19 kl. 11:36

Oscar Properties dotterbolag gör nedskrivning på kvarts miljard

Den krisande bostadsutvecklaren Oscar Properties dotterbolag Uppfinnaren 1 tvingas göra en nedskrivning av en reservfordran om 260 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 02 maj 19 kl. 12:30

Oscar Properties dotterbolag tar nedskrivning på 260 miljoner

Bostadsutvecklaren Oscar Properties dotterbolag Uppfinnaren 1 gör en nedskrivning av en reversfordran om 260 miljoner kronor..

GöteborgsPosten - 30 jun 20 kl. 14:37

Oscar Properties-bolag begärs i konkurs

Oscar Properties Förvaltning, ett bolag inom den skandalomsusade fastighetskoncernen Oscar Properties Holding, begärs i konkurs,.

GöteborgsPosten - 30 jun 20 kl. 14:37

Oscar Properties-bolag begärs i konkurs

Oscar Properties Förvaltning, ett bolag inom den skandalomsusade fastighetskoncernen Oscar Properties Holding, begärs i konkurs,.

Aftonbladet - 24 apr 20 kl. 15:00

Oscar Properties-bolag begärts i konkurs

▸ Fastighetskoncernen Humlegården har begärt att ett dotterbolag till den krisande fastighetsutvecklaren Oscar Properties….

DN - 30 jun 20 kl. 15:39

Oscar Properties dotterbolag begärdes i konkurs efter obetalda hyror

Hyran för en visningslokal i det hävda projektet Gasklockan var flera månader försenad..

Expressen Dina Pengar - 24 apr 20 kl. 13:59

Oscar Properties-bolag begärs i konkurs

Årets hyresinbetalningar från Oscar Properties huvudkontor saknas och nu begärs ett bolag inom koncernen i konkurs.Bakom ansökan står Humlegårdens fastighetsbolag.Det skriver Svenska Dagbladet..

DN - 24 apr 20 kl. 14:08

Oscar Properties-bolag begärs i konkurs

Årets hyresinbetalningar från Oscar Properties huvudkontor saknas och nu begärs ett bolag inom koncernen i konkurs..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - Igår: 17:14

Disciplinnämnden avnoterar Italeaf från First North

Enligt Discplinnämnden har bolaget brutit mot regelverket vid tre tillfällen genom att inte ha offentliggjort finansiella rapporter i linje med villkoren. Italeaf bekräftar att bolaget inte offentliggjorde rapporter i linje med regelboken, men påpekar att bolaget var helt transparent i sin kommunikation med marknaden under sin omstruktureringsprocess. Vidare berodde regelbrotten enligt Italeaf på extraordinära omständigheter under coronapandemin.

PrivataAffärer - Igår: 14:41

När annonserna träffar mitt i prick

Hela idén med natives bygger på att annonsören ger läsaren något den faktiskt är intresserad av – att den får något tillbaka för att den engagerar sig i en artikel. Det låter lätt i teorin, men kan vara desto svårare i praktiken – inte minst om man inte vet vad läsaren vill ha.  – Det är därför vi på Privata Affärer har en sån oerhörd fördel.

PrivataAffärer - Igår: 13:47

Rekordstor uppgång i boprisförväntningar

Efter att tidigare i år haft det största fallet hittills för köparbarometern redovisar nu Hemnet den största uppgången hittills. – Det stärker bilden av en återhämtning på bostadsmarknaden, säger Hemnets analytiker Erik Holmberg. Bland besökarna på Hemnet som planerar att köpa bostad räknar 26 procent med stigande bostadspriser de närmaste sex månaderna, upp från 17 procent för en månad sedan.

PrivataAffärer - Igår: 13:42

Barclays: Höjer riktkurserna för svenska verkstadsbolag

Rekommendationen för Sandvik höjs från undervikt till jämvikt medan övriga rekommendationer lämnas oförändrade vid mestadels jämvikt eller undervikt. Bland de största riktkurshöjningarna kan nämnas att Barclays höjer Sandvik med 31 procent till 170 kr, Epiroc med 19 procent till 107 kr och Atlas Copco med 15 procent till 345 kr. Assa Abloy får riktkursen sänkt med 5 procent till 185 kr medan Alfa Lavals lämnas oförändrad vid 170 kr.

PrivataAffärer - Igår: 13:20

Europa öppnar – men bilsemester kan skapa problem

Länder i Europa som varit näst intill helt nedstängda har en svår omstart under sommaren. Det kan påverka svenska bilturister i sommar. – Att snabbt arrangera boende, hyrbil eller en hemresa om bilen eller motorcykeln går sönder, kan just nu vara svårare än i normala fall, säger Susanne Fagerberg, försäkringsspecialist på Länsförsäkringar.

PrivataAffärer - Igår: 13:00

Experterna: Svag konsumtion i sommar trots hemester

Sammantaget ska man nog räkna med en relativt svag konsumtion i sommar, anser Swedbanks tillförordnade chefekonom Andreas Wallström. – Vi kommer att få fler hemestrande svenskar som väljer att resa runt i Sverige, men det är svårt att se att det skulle kunna väga upp att den utländska turismen i stort sett lär utebli, säger han. Andreas Wallström påpekar att sommarens konsumtion dessutom är tjänsteinriktad, med övernattningar och restaurangbesök, de sektorer som drabbats hårdast av coronakrisen.

PrivataAffärer - Igår: 11:35

Trading Direkt om finanspolitiken

  Teknisk analys av Tobbe Rosén: OMXS30, S&P500, DAX, USD/SEK, EUR/SEK, GBP/SEK, Koppar, Silver, Guld, Olja (Brent), Beyond Meat, Enzymatica, Eolus Vind, Intrum, Minesto, Net Ent, Net Insight, Optifreeze, Pandox, Sandvik, Scandion Oncology, Tomra, ÅF.  .

PrivataAffärer - Igår: 10:00

Bratt skickar film till alla i finansutskottet

Politikerna måste ta sitt ansvar om ISK ska bli en folksparform att räkna med även i framtiden, säger Frida Bratt. – Det här är en fråga som kräver relativt lite politisk kraft, men som har stor positiv betydelse för de enskilda spararna. För att ”sätta press” på politikerna har hon gjort en film där hon själv förklarar varför utformningen av investeringssparkontot är ett problem.

PrivataAffärer - Igår: 09:22

Här är fredagens färska köprekar

SEB Equities höjer sin riktkurs för vitvaruföretaget Electrolux från 175 till 200 kr med upprepad köprekommendation. Det framgår av en analys. Electrolux B-aktie var på fredagsmorgonen upp 0,8 procent vid cirka 162 kr.

PrivataAffärer - Igår: 09:06

Stefan Persson fortsätter tanka H&M

Aktieköpen gjordes i tre transaktioner mellan den 30 juni och den 2 juli, för kurser mellan 134 och 139 kr per aktie.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.