Expressen > Nyheter

Thursday, 09 July, 22:43

Expressen - 30 jun 20 kl. 13:08

S-toppen: Vi måste prata mer om klass och covid-19Det är trångbodda och fattiga förorter som drabbas hårdast av coronaviruset, visade Expressens uppmärksammade granskning.De rika klarar sig. Aida Hadzialic, finansoppositionsråd i Region Stockholm, lägger en stor del av skulden på finansregionrådet Irene Svenonius, M.– Klassmarkören är tydlig här, säger Hadzialic..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Expressens, Hadzialic, Region Stockholm, Irene Svenonius

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-toppenVi måste , prata, merom , klassoch , covid-19
SVT - 15 aug 18 kl. 17:41

De driver skilsmässopodd: Vi måste prata mer om det

Magnus Abrahamsson driver tillsammans med flickvännen Marit Danielsson Skilsmässopodden. Han har varit gift tidigare och tycker att vi måste börja prata mer om skilsmässor. – Vi märker ett stort behov av att folk vill prata om sin skilsmässa, säger han..

Dalarnas tidningar - 11 nov 13 kl. 05:40

Måste prata mer om döden

Vit slips under begravningsakten, sorgeband på rocken och svarta kläder hela första året för den närmast sörjande. Etikettsreglerna för sorgekläder har varit många och nu pågår en utställning om sorgekläder på CTH. – Vi måste lära oss att prata mer om döden, säger Eva-Lisa Borres..

VA - 16 maj 18 kl. 09:26

Gästkrönika: Kan vi prata mer om rädslan för pengar och ansvar?

Sara Haraldsson är generalsekreterare för organisationen Maktsalongen. I veckans gästkrönika skriver hon om  varför kvinnor måste börja prata mer om pengar och våga ha ansvar för pengar – trots att det känns "jätteläskigt". .

Sydsvenskan - 11 mar 20 kl. 15:00

Liberalernas nya ordförande vill prata mer med Staffanstorpsborna

Partiets nya ordförande vill prata mer med medborgarna..

Nya Wermlands Tidningen - 17 aug 11 kl. 17:31

Varför inte prata mer?

Fråga: Hej! Vad kommer det sig att svenska poliser ofta befinner sig i sina bilar i stället som till exempel engelska poliser ställa bilarna mer och prata med allmänheten vilket också verkar vara en bra effekt för lugn? /Mats.

Nyheter 24 - 17 nov 13 kl. 14:44

Jimmie Åkesson vill inte prata mer om invandring

STOCKHOLM. Sverigedemokraternas partiledare, Jimmie Åkesson, uppgav i en intervju med Svenska Dagbladet, att han tänker lägga invandringsfrågan åt sidan efter nästa val – detta för att lättare kunna samarbeta med de andra riksdagspartierna.– Om positionerna är låsta, och man hänvisar till den frågan, då kan det vara en öppning för långsiktig dialog att börja med att prata om något annat.

Expressen - 01 sep 15 kl. 21:36

Jessa Duggar: Borde prata mer om det

I våras erkände tv-profilen Josh Duggar, känd från TLC:s "19 kids and Counting" att han förgripit sig på unga flickor och även på sina egna systrar. Nu öppnar systrarna Jessa, 24 och Jill Duggar, 22, upp för att lära sig mer om sexuellt övergrepp på barn. – Jag tycker inte att det här ämnet borde vara tabu att prata om, säger Jessa Duggar enligt Huffington Post..

Sydsvenskan - 31 okt 15 kl. 04:00

Unga vill prata mer om vad som händer på nätet

Trots att unga lever en stor del av sina liv på nätet upplever många att det inte finns någon vuxen på skolan de kan prata med ifall de blir kränkta, enligt en undersökning från InteOkej..

BT - 11 okt 17 kl. 20:38

Därför vägrar Madsen prata mer med polisen

Mordmisstänkte Peter Madsen vill inte prata med polisen efter de senaste makabra fynden – det som beskrivs som ytterligare genombrott i utredningen om ubåtsfallet..

DN - 26 feb 18 kl. 10:03

”Cancerläkare behöver prata mer om sex”

Män som drabbats av prostatacancer får ofta frågor från vården om hur deras sexualitet fungerar. Men kvinnor med bröstcancer får sällan sådana frågor, säger gynekologen Boel Bahr. Cancerläkare och annan vårdpersonal måste bli bättre på att prata om kvinnors sexualitet, tycker hon..

VA - 16 maj 18 kl. 09:26

Gästkrönika: Därför ska vi prata mer om rädslan för pengar och ansvar

Sara Haraldsson är grundare och generalsekreterare för organisationen Maktsalongen. I veckans gästkrönika skriver hon om  varför det är så viktigt att prata om pengar och att våga ha ansvar för pengar – trots att det känns "jätteläskigt". .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Tyskt lågtryck för med sig regn – med risk för åska

Ruskväder väntas de kommande dagarna.Ett moln- och regnområde drar in från Tyskland under fredagen.Kraftiga skurar med åska kan slå till på flera håll i landet..

Expressen - 15 minuter sedan

Vätskedrivande medicin ökar risken att dö i Covid-19

Socialstyrelsen uppger att risken att dö av covid-19 ökar med åtta gånger hos personer som tar vätskedrivande läkemedel rapporterar TV4. .

Expressen - 1 timme sedan

Sommarpratarnas kritik: ”Låt även döva ta del av våra sommarprogram”

Tolv sommarpratare och organisationen Make Equal kritiserar sommar i P1 då programmet inte är tillgängligt för hörselskadade.”Det handlar om demokrati och rätten till delaktighet men också om något så enkelt som en önskan om att ta del av underhållning,” skriver de i DN debatt.  .

Expressen - 1 timme sedan

Gängens telefoner knäckta – mordförsök stoppade

Svensk polis har gripit flera grovt kriminella, stoppat ett tiotal mordförsök och beslagtagit mångmiljonbelopp i kontanter.Arbetet är en följd av att fransk polis knäckt de kriminellas krypterade telefonnätverk.Genombrottet beskrivs som ett enormt bakslag för den organiserade brottsligheten i Europa..

Expressen - 1 timme sedan

Janne Josefssons kritik mot SVT: ”Som en parodi”

Justitieminister Morgan Johansson (S) vägrade att debattera mot Moderaterna i SVT:s ”Morgonstudion”.Nu riktar SVT:s tidigare grävprofil, Janne Josefsson, hård kritik mot tv-kanalen.– Det är inte bara Morgan Johansson som skjuter sig själv i foten.

Expressen - 1 timme sedan

Biden presenterar satsning på amerikansk industri

WASHINGTON DC. Demokraternas presidentkandidat Joe Biden vill återuppbygga USA:s ekonomi – genom en storsatsning på amerikansk industri..

Expressen - 1 timme sedan

Nattklubbschefen efter kritiken mot kändisfesten

Bianca Ingrosso och andra influencer har kritiserats för att ha festat i Båstad.Fredrik Strebel, nattklubbschef på Pepes Bodega i Båstad, säger att de håller på sina riktlinjer, men:– Vi kan inte stå och kolla på vad alla gör hela tiden, säger Fredrik Strebel..

Expressen - 3 timmar sedan

Pant på mobiler och paddor ska utredas

Pant på mobiltelefoner, mer återbruk av byggmateriel och minskad plastanvändning.Det kan bli konkreta effekter av regeringens antagna strategi för en cirkulär ekonomi..

Expressen - 3 timmar sedan

Avslöjande siffror: Här har flest drabbats av pandemin

Rosengård är värst drabbat av corona i Malmö, visar Kvällspostens genomgång av alla postnummer i Skåne.Hälsoinformatikern Lina Al-Nahar har arbetat med att nå ut till de trångbodda områdena med information och rådgivning sedan i mars.Hon är kritisk till att Folkhälsomyndigheten inte uppmärksammat dessa grupper tidigare.

Expressen - 3 timmar sedan

Sök i listan: Så många har smittats där du bor

Statistik över antal coronadrabbade i alla postnummer i Skåne.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.