Nyan > Svenskfinland

Sunday, 12 July, 14:47

Nyan - 30 jun 20 kl. 12:14

Rökluft på Lotsgatan men ingen brandVid lunchtid kom det larm om rökluft från Lotsgatan i Mariehamn. Befälhavare Karl Nordlund på räddningstjänsten konstaterar att det inte är tal om någon brand. Räddningstjänsten undersöker bakomliggande orsak. 
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Lotsgatan, Mariehamn, Karl Nordlund, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rökluft, Lotsgatanmen ingen , brand
NSD - 09 sep 13 kl. 21:10

Brand på Kårhuset ? igen

En befarad brand har återigen utbrutit på Kårhusområdet på Porsön.Doften av rökluft ska sprida sig i studenthuset..

Nyan - 29 sep 15 kl. 19:06

Brand i hus snabbt släkt

En brand i ett bostadshus i Jomala Vestansunda i kväll släcktes snabbt. Det hade tagit eld i inredning i huset där en äldre man bodde. Larmet gick 19.

Kristianstadsbladet - 31 aug 18 kl. 10:45

Brand i Åhus - räddningstjänsten på väg

Räddningstjänsten har ryckt ut till en brand i Åhus på Lotsgatan. .

Jönköpingsnytt - 05 feb 13 kl. 13:19

Man till Ryhov efter brand i Norrahammar

Räddningstjänsten larmades på torsdagen till en fastighet i Norrahammar på grund av en torrkokning. En man fick tas omhand av sjukvården efter att han andats in rökluft..

GöteborgsPosten - 05 aug 18 kl. 18:32

Röklukt sprider sig från brand på Björkö

Det brinner omfattande på Björkö i Göteborgs norra skärgård vilket orsakar stora rökmoln och rökluft i stora delar av Göteborg. Ett Viktigt meddelande till allmänheten har utfärdas om alla som befinner sig i området Mossvägen/Ljungblomsvägen omedelbart ska utrymma området..

Sydsvenskan - 02 okt 14 kl. 22:13

Bil i brand på Limhamn

Räddningstjänst och polis larmades vid kvart i tio-tiden på torsdagskvällen till Lotsgatan på Limhamn där en bil stod i lågor..

Trelleborgs Allehanda - 06 dec 17 kl. 21:17

Larm om brand i källare

Det brinner i en källare till en flerfamiljsfastighet på Lotsgatan. .

Nyan - 13 maj 14 kl. 13:12

Inte stadsbuss via Lotsgatan

De som bor i Horelliområdet i Mariehamn blir allt fler och önskemål om att få busstrafik har framförts. Stadsbussen skulle då inte längre köra längs Ytternäsvägen som i dag utan i stället längs Lotsgatan och Segelmakargatan..

Nyan - 17 jun 14 kl. 13:19

Polisen söker fordon efter Lotsgatan-krock

Polisen söker ett större fordon som backat på en personbil mellan fredag eftermiddag och lördag kväll. Med största sannolikhet krockade fordonet med personbilen på Lotsgatan 10 i Mariehamn där personbilen stod parkerad. Personbilens vindruta och tak fick krosskador.

Kristianstadsbladet - 14 apr 16 kl. 12:35

Villorna på lotsgatan är sålda

De bedagade skönheterna ska nu bli fina igen. De två 1800-talsvillorna på Lotsgatan har sålts av kommunen..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

77-årigt flyg till Mariehamn

Ett flyg som är byggt under andra världskriget besöker Åland i juli. DC-3:an som kommer till Åland är byggd 1942, och är det enda planet av den typen som ännu flyger i Finland. – Vi har tidigare flugit till Tallinn och Centraleuropa med planet, säger Erkki Kivikero vid flygsällskapet DC-yhdistys i Helsingfors.

Nyan - 23 timmar sedan

Seger för ÅU i Helsingfors

Åland United vann över PK-35 Helsingfors på bortaplan på lördagseftermiddagen. Matchen slutade 2-0. Första målet var ett PK-35 självmål och andra målet gjordes av Rosa Maria Herreros Ossorio.

Nyan - Igår: 13:53

Alla ska använda ansiktsmask

Samtliga flygresenärer som reser till och från Mariehamns flygplats ska använda ansiktsmask. Ansiktsmasken ska användas redan när man anländer till flygplatsen. Masken ska vara på under hela resan, enligt flygplatschef Tanja Sabel.

Nyan - Igår: 11:06

Barkhög brann i Finström

På lördagmorgonen strax före klockan 8 fick Landskapsalarmcentralen ett larm om en brand i en barkhög i Finström. Finström FBK ryckte ut och påbörjade släckningsarbetet. – Branden är självantänd och vi släcker den just nu med grävmaskin, säger brandinspektör Thomas Mattsson lite efter klockan 11 på lördagförmiddagen.

Nyan - Igår: 18:46

Två åtalas för kränkt gravfrid vid Estonia

Två svenska medborgare har åtalat för brott mot Estonialagen. .

Nyan - Igår: 18:00

Paf vill ge bort vrakchampagne

Spelbolaget Paf har ansökt om att få ge bort en flaska vrakchampagne till sin schweiziska samarbetspartner för att uppmärksamma att samarbetet firar ett år. – Det är under beredning men jag skulle säga att det är ett relativt brådskande ärenden. Vi försöker nog ta beslut inom juli eller augusti, säger Viveka Löndahl, chef för kulturbyrån vid landskapet.

Nyan - Igår: 17:00

Mer pengar till turismkampanj

Kampanjen 100 skäl att turista i Finland utvidgas för att stödja den inhemska turismen. Regeringen riktar 500 000 euro i tilläggsfinansiering till att göra små och medelstora turistföretags produkter och tjänster synligare. Finansieringen riktas till genomförandet av en riksomfattande kampanj för den inhemska turismen i samband med Föreningen Finlands turistorganisationers (FFTO) pågående kampanj 100 skäl att turista i Finland.

Nyan - Igår: 15:43

I Barnens bod bossar barnen

Syskonen Alvar, Alvina och Alfons Karlsson expanderar i Jomala Gottby. .

Nyan - I förrgår: 13:28

Mäklaren: Troligt att Birka Stockholm hamnar i Kina

Birka Stockholm ligger redan ute till försäljning. Och det behöver inte bli så svårt att hitta en köpare som man kan tro. .

Nyan - I förrgår: 11:24

Böcker kan skapa diskussion

Bibliotekarierna Teresa Westmark och Victoria Lundgren samt barn- och ugndomsbibliotekarien Annica Andersson har valt ut böcker med temat rasism i tre kategorier då Nyan träffar dem en torsdagsmorgon i början på juli. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.