Dagens Media > Ekonomi

Friday, 03 July, 12:08

Dagens Media - I förrgår: 12:16

Så når du migranterna: ”Världens mest ambitiösa målgrupp”Den är diversifierad, missförstådd och svårfångad. Men också stor, ambitiös och förbisedd. Lamin Sonko, global pr-chef på Majority, berättar om utmaningen med att sälja banktjänster till migranter..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Sonko, Majority

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , nårdu , migranternaVärldens , mest, ambitiösa, målgrupp
Sydsvenskan - 14 sep 15 kl. 04:00

Vi och de rumänska migranterna har gemensamma intressen

Den 4/9 publicerade Sydsvenskan den före detta moderata politikern Astrid Eréne Hallbergs öppna brev till Malmös rumänska migranter. Detta kom som ett svar på det brev som två av våra medlemmar hjälpt till att översätta å våra rumänska vänners vägnar.Genom att svara på Astrids Eréne Hallbergs brev vill vi tydliggöra vår ingång i den här frågan.

SmålandsPosten - 09 okt 14 kl. 06:57

Vem ska skydda EU-migranterna?

Vem ska skydda oss? Det säger EU-migranterna i Högdalen utanför Stockholm i en intervju. Jag läser olika artiklar och intervjuer från Högdalen om branden den 31 augusti.

Skånskan - 07 nov 15 kl. 15:36

Migranterna får boende över natten

Malmö På grund av den klass 2- varning som SMHI utfärdat kommer de demonstrerande EU-migranterna utanför stadshuset i Malmö att få ett evakueringsboende.
Kommunen håller just nu på att undersöka vilken lokal det kommer att bli.Stormbyar och regn väntas att dra in över Skåne i natt och SMHI utfärdade under lördagen en klass 2-varning.

Sydsvenskan - 04 nov 15 kl. 10:01

Här är oktobers mest lästa och omtalade nyheter

Artiklarna med flest reaktioner på Facebook och Twitter i oktober:   1. Läkare: Kvinnor bör slappa efter jobbet Den danska läkaren rekommenderar att koppla av när man kommer hem efter arbetet, kanske med en god bok? Bild: Henrik Montgomery/TT Kvinnor bör lära sig att slänga sig på soffan när de kommer hem efter arbetet.

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 14 kl. 10:23

Vilka är EU- migranterna i Helsingborg?

På torsdag den 11 december gästar Sinisa Ismailovic från Socialtjänsten Kulturoteket på Dunkers för att berätta om EU-migranternas situation i Helsingborg.Efter föreläsningen ges auditoriet möjlighet att dela sin syn på ämnet i en diskussion, och Sinisa Ismailovic försöker ge svar på frågor kring EU-migranterna.SVT har gjort en dokumentär med rubriken "En rom på resa", om Sinisa Ismailovics arbete med EU-migranterna..

Västerbottens Folkblad - 10 jul 15 kl. 11:40

EU-migranterna tvingas återigen flytta

Under morgonen var Kronofogden och socialtjänsten på plats på Nydala och meddelade EU-migranterna som för tillfället bor där om att avhysning kommer inledas. Lappar med information tejpades upp på varje husvagn. På den står bland annat att samtliga husvagnar ska vara borta från platsen senast 16/7.

Sydsvenskan - 18 aug 15 kl. 17:22

Vi vet inte vilka konsekvenser de särskilda insatserna för EU-migranterna får

Miljöpartiet har åtskilliga gånger försökt lägga locket på den diskussion som pågår i Lund kring en kåkstadsliknande bosättning för EU-migranter i rekreationsområdet Sankt Hans Backar. I diverse sociala medier säger Peter Bergwall (MP) att det är obehagligt att diskutera frågan. Joakim Månsson Bengtsson (MP) antyder att det är destruktivt att inte instämma i Miljöpartiets linje.

Expressen - 06 nov 15 kl. 19:08

EU-politikerns stöd till migranterna i Malmö

Här får de protesterande EU-migranterna politiskt stöd. EU-politikern Soraya Post från Feministiskt initiativ besökte migranterna och lyssnade på deras berättelser om tillvaron efter avhysningen från Sorgenfrilägret. – Jag blir bedrövad, det som sker nu visar att romernas situation inte är en prioriterad fråga, säger hon..

SR - 04 apr 16 kl. 15:31

Första migranterna åter i Turkiet

De första migranterna har idag skickats tillbaka till Turkiet, efter överenskommelsen med EU som innebär att flyktingar och migranter sänds till Turkiet, medan Turkiet får sex miljarder euro och utlovade visumlättnader för turkar. Migranterna deporterades i passagerarfärjor från grekiska öar till det turkiska fastlandet..

Expressen - 03 jun 15 kl. 05:30

Nu sätter vi press på EU om migranterna

I dag samlar vi de kommande sex ordförandeländerna i Europeiska unionens råd, Europeiska kommissionen och krafter från civilsamhället för att diskutera hur vi kan förbättra situationen för de mest utsatta EU-medborgarna, skriver Fredrick Federley (C) och Soraya Post (Fi)..

DN - 19 jun 16 kl. 22:30

I hamnen trängs migranterna med turisterna

I Piraeus hamn krockar den begynnande grekiska turistsäsongen med flyktingkrisen. Här kliver semesterlediga nordeuropéer nästan rakt igenom ett av kontinentens mest beklämmande flyktingläger på sin väg ut till den grekiska övärlden..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 45 minuter sedan

Så reagerar hjärnan på kommersiella budskap

Ett känt varumärke leder inte automatiskt till högre uppmärksamhet. Det visar en neuromarketing-studie från Bonnier News Sales. ”Många pratar om hur kommunikation påverkar hjärnan, men ingen har gjort en sån här stor studie inom området tidigare”, säger affärsutvecklingschefen Dilem Güler..

Dagens Media - 1 timme sedan

UPPDATERAD: Banijay Group slutför köp av Endemol Shine – oklart hur de svenska bolagen påverkas

UPPDATERAD. Banijay Group får grönt ljus och slutför jätteköpet av Endemol Shine Group. ”Affären har precis slutförts så det är för tidigt att kommentera utfallet”, säger Banijay Group på frågan om hur de svenska bolagen påverkas..

Dagens Media - 1 timme sedan

Hon blir chef för SVT:s lokala nyheter i norra Sverige

Den 1 september blir Nina Funke, i dag redaktionschef för SVT Nyheter Dalarna, nyhetschef för SVT:s lokala nyheter från Södertälje till Kiruna..

Dagens Media - 1 timme sedan

Banijay Group slutför köp av Endemol Shine

UPPDATERAD. Banijay Group får grönt ljus och slutför jätteköpet av Endemol Shine Group..

Dagens Media - 2 timmar sedan

TU: ”Utred myndigheternas mörkande under corona”

Myndigheternas mörkande ska inte granskas av coronakommissionen. Därför begär TU en särskild utredare. ”Anmärkningsvärt att det inte ingår”, säger TU:s jurist Per Hultengård..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Alexander Lydecker: ”Bojkotten av Facebook skapar en viktig debatt om brand safety”

Debatten om brand safety och bojkotten av Facebook tvingar fram en säkrare annonsmiljö och ett bättre internet, skriver Alexander Lydecker, CCO på Bonnier News..

Dagens Media - 4 timmar sedan

BBC kapar 450 tjänster

Stor omorganisation på brittiska BBC. 450 tjänster ska bort..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Apotea slutar annonsera på Facebook

Upp till Facebook hur länge stoppet ska vara – meddelar nätapoteket Apotea som stoppar all sin marknadsföring på den sociala plattformen..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Patrik Vincent: ”Kommer finnas en övertalighet när två blir en”

I förmiddags fick Direktpress en första MBL-information om samgåendet med Mitt i. I morgon är det Mitt i:s tur. ”Integrationen kommer inte att ske på bekostnad av den ena eller andra”, säger vd Patrik Vincent..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Fel i Facebook-blockering – appar samlade in data utan lov

Fel hos Facebook lät appar samla in data om användare när apparna egentligen skulle ha blockerats..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.