Realtid > Ekonomi

Monday, 13 July, 07:04

Realtid - 30 jun 20 kl. 11:33

Citi får ny Nordenansvarig för kommersiell bankverksamhetDen internationella storbanken Citi utökar sin satsning i Norden på kommersiell bankverksamhet och anställer en Nordenchef för affärsområdet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Nordenansvarig, Citi, Norden, Nordenchef

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Citifår ny , Nordenansvarigför , kommersiell, bankverksamhet
Realtid - 30 jun 20 kl. 11:33

Citi får ny Nordenansvarig för affärsbanksverksamheten

Den internationella storbanken Citi utökar sin satsning i Norden på affärsbanksverksamhet och anställer en Nordenchef för affärsområdet..

PrivataAffärer - 22 jan 19 kl. 10:30

Citi: En vinnare i nya tobaksvärlden

Bolagets tobaksfria nikotinsnus Zyn, tillsammans med den traditionella snusdelen och cigarrerna, väntas generera en organisk tillväxt på nära 8 procent per år fram till 2020. Aktien kan därför inte jämföras med de stora globala cigarettbolagen, enligt Citi som anser att konsensus för Swedish Match vinst per aktie 2020 ligger ungefär 10 procent för lågt. Rekommendationen justeras upp till köp, från tidigare neutral.

PrivataAffärer - 05 sep 18 kl. 13:00

Citi: Italienskt rally efter stormen

Ökad populism ligger landet i fatet, men den kommer inte att avskräcka investerarna innevarande år, tror banken som får stöd av landets vice premiärminister Luigi Di Maio som på onsdagen utlovade en budget som ”håller ordning på finanserna”, enligt Nyhetsbyrån Direkt. – Budgetlagen kommer lugna marknaden, men också italienarna, sade Di Maio vid ett möte med reportrar under onsdagsförmiddagen. Han sade också att regeringen arbetar med att lösa finansieringen av både inkomstskattesänkning och en platt skatt, samt att det ena inte utesluter det andra.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Flygbolagen lyfter, tror Citi

De stora europeiska flygbolagen kommer bli väsentligt mer lönsamma under 2013. Och i SAS är det just nu köpläge, enligt den amerikanska storbanken Citis analytiker. Vinstmarginalerna för flygbolagen väntas bli fördubblade under 2013, från cirka 2 procent 2012.

TA - 21 jan 13 kl. 10:04

Flygbolagen lyfter, tror Citi


De stora europeiska flygbolagen kommer bli väsentligt mer lönsamma under 2013. Och i SAS är det just nu köpläge, enligt den amerikanska storbanken Citis analytiker.Vinstmarginalerna för flygbolagen väntas bli fördubblade under 2013, från cirka 2 procent 2012.

Trelleborgs Allehanda - 24 jan 13 kl. 10:05

Citi kapar Sverige-prognosen


Den amerikanska storbanken Citi kapar sin tillväxtprognos för Sverige 2013 med 0,6 procentenheter till 1,0 procent, med hänvisning till vikande export och högre arbetslöshet.Sverige pekas därmed ut som ett av de länder som drabbas hårdast av den globala konjunkturnedgången. Bara Australien och Brasilien får större sänkningar av Citi i prognosen, enligt vilken den globala tillväxten stannar på 2,6 procent i år och eurozonens ekonomier krymper tre år i rad..

DI - 02 feb 15 kl. 08:43

SSAB: Citi kapar riktkurs

Citi Research sänker riktkursen för SSAB till 55 kronor, från tidigare 75 kronor. Rekommendationen köp upprepas dock. Det framgår av en ny analys.

DI - 08 okt 15 kl. 11:28

Tele2: Citi sänker riktkursen till 85 kronor

Citi Investment Research sänker riktkursen för Tele2 till 85 kronor från tidigare 95 kronor. Anledningen är att Citi har sänkt sina estimat för Tele2 inför rapporten för det tredje kvartalet..

PrivataAffärer - 04 aug 17 kl. 08:37

Citi: Pandoras kurspotential 36 procent

Citi tar upp bevakning av den danska smyckeskedjan Pandora och ansluter sig till skaran som ser aktien som köpvärd. Riktkursen sätts till 980 danska kronor, vilket innebär att Citi ser en kurspotential på 36 procent....

Dagens PS - 02 jan 18 kl. 09:08

Citi: 40 procent chans att Apple förvärvar Netflix

Citi bedömer att det finns en sannolikhet på 40 procent att Apple köper Netflix efter att den amerikanska skattereformen gått igenom, skriver Business Insider. Godkännandet av reformen innebär att dubbelbeskattningen för bolagsvinster sänks till 15,5 procent från tidigare 35 procent. Därmed kan det bli tal om att Apple som sitter på en gigantisk kassa på 252 miljarder dollar nu väljer att hämta hem en del av pengarna för ett förvärv av Netflix.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Här är Nordeas krav på VRG

Nordeas kreditkommitté har accepterat att ingå ett bankavtal med problemtyndgda Venue Retail Group. Här är villkoren..

Realtid - 15 minuter sedan

Bambuser fortsätter USA-tillväxt

Techbolaget Bambuser fortsätter att växa på den amerikanska marknaden med avtal med Moda Operandi, en detaljhandlare inom lyxsegmentet. .

Realtid - I förrgår: 16:25

Storytel förvärvar svenskt produktionsbolag

Ljudboksföretaget Storytel köper 80 procent av Earselect..

Realtid - I förrgår: 16:09

Revisionsjättarna i England måste separera revisions- och konsultdelarna

EY, PWC, KPMG och Deoitte tvingar separera sin revisionsverksamhet från sitt omfattande konsultarbete. .

Realtid - I förrgår: 15:16

Accumulate överklagar bank-ID-domen till hovrätten

I juni förlorade Accumulate i Patent- och marknadsdomstolen, företaget anser att det har patent på delar av mobilt bank-ID. Nu överklagar bolaget till Svea hovrätt..

Realtid - I förrgår: 14:05

Advenica tar in 27 miljoner i företrädesemission

Cybersäkerhetsbolaget Advenica har tagit in 27,6 miljoner kronor i en företrädesemission, före emissionskostnader..

Realtid - I förrgår: 13:33

Intrum rusar på börsen efter omvänd vinstvarning

Kredithanteringsbolaget Intrum ser en snabb återgång mot normalläge. Bolaget gick idag ut med en betydligt bättre prognos för det andra kvartalet än väntat..

Realtid - I förrgår: 13:10

”Extremt stort intresse från investerarna för proptech”

Intresset är stort från från såväl investerare som entreprenörer för området digital innovation för fastigheter. Den svenska intresseorganisationen Proptech Sweden växer nu så det knakar..

Realtid - I förrgår: 10:21

”En vidd av karriärvägar inom fastighetbranschen”

Fastighetsbranschen står inför en stor omställning och behöver därför en mängd nya komptenser. Samtidigt ökar arbetslösheten i Sverige. Här ser fastighetsbranschen en stor möjlighet att vara med och skapa nya arbetstillfällen, skriver idag företrädare för Fastigo och Fastighetsägarna Stockholm..

Realtid - I förrgår: 09:50

Kampen hårdnar om bolåneräntorna – Stabelo och Landshypotek utmanar

Gapet ökar mellan storbankerna och bolåneutmanarna mitt under coronakrisen. Det skiljer nu 51 punkter mellan dyrast och billigast..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.