Dagens Media > Ekonomi

Friday, 03 July, 19:02

Dagens Media - 30 jun 20 kl. 11:07

Uppdrag Granskning norpar ansvarig utgivare från DNDN:s grävchef Axel Björklund blir ny projektledare och ansvarig utgivare för Uppdrag granskning. Han ersätter Ulf Johansson som går i pension..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Granskning, DN, Axel Björklund, Uppdrag, Ulf Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppdrag, Granskning, norpar, ansvarig, utgivarefrån DN
Expressen - 14 maj 13 kl. 13:33

Uppdrag granskning i blåsväder - igen

Ett ordkrig har startat mellan Aftonbladets Martin Aagård och redaktionen för "Uppdrag granskning". Bakgrunden är onsdagens program som handlar om att mediernas rapportering kring integrationen. ?

Sydsvenskan - 20 maj 15 kl. 21:29

"Uppdrag granskning"-chef prisas

Journalisten Nils Hanson, projektledare och ansvarig utgivare för SVT:s "Uppdrag granskning", kommer att tilldelas Publicistklubbens stora pris för 2015. Han får priset "för att ha värnat den undersökande journalistiken genom att ställa krav på den och generöst delat med sig av lärdomar och metoder"."I kraft av sin kunnighet, integritet och generositet i att förmedla grävandets hantverk är han en av landets viktigaste journalister", säger Publicistklubbens ordförande Björn Häger i en kommentar, enligt tidningen Journalisten.

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 15 kl. 21:29

"Uppdrag granskning"-chef prisas

Journalisten Nils Hanson, projektledare och ansvarig utgivare för SVT:s "Uppdrag granskning", kommer att tilldelas Publicistklubbens stora pris för 2015. Han får priset "för att ha värnat den undersökande journalistiken genom att ställa krav på den och generöst delat med sig av lärdomar och metoder"."I kraft av sin kunnighet, integritet och generositet i att förmedla grävandets hantverk är han en av landets viktigaste journalister", säger Publicistklubbens ordförande Björn Häger i en kommentar, enligt tidningen Journalisten.

Nerikes Allehanda - 14 dec 17 kl. 13:22

NA:s tidigare chefredaktör ny chef för "Uppdrag Granskning"

Ulf Johansson, tidigare chefredaktör för NA, tar sig an ett nytt uppdrag: Han blir projektledare och ansvarig utgivare för SVT:s "Uppdrag Granskning". Det skriver SVT Nyheter..

GT - 05 okt 13 kl. 17:24

Nu granskas Uppdrag granskning av tittarna

Faktafel har fått stor fokus efter debatten mellan Hanne Kjöller och Janne Josefsson. Nu har SVT:s uppdrag granskning lanserat "UG referens", där tittarna kan granska programmet. ?

UNT - 20 maj 15 kl. 21:27

"Uppdrag granskning"-chef prisas

Journalisten Nils Hanson, projektledare och ansvarig utgivare för SVT:s "Uppdrag granskning", kommer att tilldelas Publicistklubbens stora pris för 2015..

Västerbottens Folkblad - 20 maj 15 kl. 21:29

”Uppdrag granskning”-chef prisas

Journalisten Nils Hanson, projektledare och ansvarig utgivare för SVT:s ”Uppdrag granskning”, kommer att tilldelas Publicistklubbens stora pris för 2015. Han får priset ”för att ha värnat den undersökande journalistiken genom att ställa krav på den och generöst delat med sig av lärdomar och metoder”. ”I kraft av sin kunnighet, integritet och generositet i att förmedla […].

SvD - 20 maj 15 kl. 21:27

”Uppdrag granskning”-chef prisas

Journalisten Nils Hanson, projektledare och ansvarig utgivare för SVT:s ”Uppdrag granskning”, kommer att tilldelas Publicistklubbens stora pris för 2015. Han får priset ”för att ha värnat den undersökande journalistiken genom att ställa krav på den och generöst delat med sig av lärdomar och metoder”..

SVT - 14 dec 17 kl. 12:59

Ulf Johansson blir ny chef för Uppdrag Granskning

SVT Nyheters tidigare programchef Ulf Johansson blir ny projektledare och ansvarig utgivare för Uppdrag Granskning. Johansson ersätter Nils Hanson, mångårig medarbetare och chef för programmet som han nu lämnar efter 14 år..

SVT - 28 jan 20 kl. 16:39

Ansvarige utgivaren Ulf Johansson lämnar Uppdrag granskning

Efter lite drygt två år på tjänsten som projektledare och ansvarig​ utgivare för Uppdrag granskning går Ulf Johansson i pension till sommaren..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 4 timmar sedan

Veckans viktigaste branschnyheter

Massiv bojkott av Facebook, stor intervju med Netflix toppchef Lina Brouneus och Aftonbladets sparplan. Här samlar vi veckans viktigaste branschnyheter..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Martin Gelin: ”Informationsglappet växer under krisen”

ANALYS. USA präglas av en extrem polarisering i mediekonsumtionen. Offentligheten har kollapsat.

Dagens Media - 5 timmar sedan

Ola Andersson: ”Coronakrisen blev jättarnas räddning”

Coronakrisen gav nätjättarna det varumärkeslyft de allt mer desperat har försökt få till de senaste åren, skriver den digitala experten Ola Andersson. Men de som lutar sig mot techbolagen i dag kan få svårt att ifrågasätta dem senare..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Så reagerar hjärnan på kommersiella budskap

Ett känt varumärke leder inte automatiskt till högre uppmärksamhet. Det visar en neuromarketing-studie från Bonnier News Sales. ”Många pratar om hur kommunikation påverkar hjärnan, men ingen har gjort en sån här stor studie inom området tidigare”, säger affärsutvecklingschefen Dilem Güler..

Dagens Media - 8 timmar sedan

UPPDATERAD: Banijay Group slutför köp av Endemol Shine – oklart hur de svenska bolagen påverkas

UPPDATERAD. Banijay Group får grönt ljus och slutför jätteköpet av Endemol Shine Group. ”Affären har precis slutförts så det är för tidigt att kommentera utfallet”, säger Banijay Group på frågan om hur de svenska bolagen påverkas..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Hon blir chef för SVT:s lokala nyheter i norra Sverige

Den 1 september blir Nina Funke, i dag redaktionschef för SVT Nyheter Dalarna, nyhetschef för SVT:s lokala nyheter från Södertälje till Kiruna..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Banijay Group slutför köp av Endemol Shine

UPPDATERAD. Banijay Group får grönt ljus och slutför jätteköpet av Endemol Shine Group..

Dagens Media - 9 timmar sedan

TU: ”Utred myndigheternas mörkande under corona”

Myndigheternas mörkande ska inte granskas av coronakommissionen. Därför begär TU en särskild utredare. ”Anmärkningsvärt att det inte ingår”, säger TU:s jurist Per Hultengård..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Alexander Lydecker: ”Bojkotten av Facebook skapar en viktig debatt om brand safety”

Debatten om brand safety och bojkotten av Facebook tvingar fram en säkrare annonsmiljö och ett bättre internet, skriver Alexander Lydecker, CCO på Bonnier News..

Dagens Media - 11 timmar sedan

BBC kapar 450 tjänster

Stor omorganisation på brittiska BBC. 450 tjänster ska bort..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.