PrivataAffärer > Ekonomi

Thursday, 16 July, 15:06

PrivataAffärer - 30 jun 20 kl. 09:53

Pharmacolog handelsstoppadBolaget meddelade på måndagskvällen att det avsåg genomföra en riktad nyemission av units genom ett så kallat bookbuildingförfarande.  .
Läs mer på PrivataAffärer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pharmacolog, handelsstoppad
DI - 10 maj 19 kl. 12:50

Pharmacolog beslutar om nyemission på 24,1 miljoner kronor

Pharmacolog har beslutet om en nyemission av B-aktier med företrädesrätt. Vid full teckning tillförs Pharmacolog cirka 24,1 miljoner kronor..

DI - 16 nov 15 kl. 10:20

Pharmacolog tar order i USA

Pharmacolog har fått en order på två Druglog-system från Mayo Clinic i USA.Ordern som baseras på det samarbetsavtal som undertecknades i september 2015, innebär att kunden har en klinisk prövotid på tre månader räknat från oktober 2015..

DI - 20 feb 17 kl. 16:46

Styrelseledamöter lämnar Pharmacolog

Att två styrelseledamöter i Aktietorgslistade Pharmacolog enligt besked på måndagen väljer att lämna medicinteknikbolaget hänger samman med det vd-byte som en majoritet av styrelsen nyligen tog beslut om och som kommunicerades tidigare under dagen..

DI - 24 maj 17 kl. 11:41

Pharmacolog har avslutat tester

Aktietorgslistade medicinteknikbolaget Pharmacolog meddelar att tester av produkten Druglog som genomförts vid sjukhusapoteket i Mainz och Karlskrona nu är avslutade. .

DI - 09 nov 17 kl. 09:08

Pharmacolog tecknar sjukhusavtal

Pharmacolog och en sjukhuskedja i New York har tecknat ett avtal som innebär att Druglog ska utvärderas vid två av organisationens sjukhus för användning i ett så kallat Drug Diversion-program..

DI - 18 maj 18 kl. 08:26

Företrädesemission i Pharmacolog

Aktietorgslistade Pharmacolog, verksamt inom kontroll av identitet och koncentration av intravenösa läkemedel, genomför en företrädesemission på cirka 23,6 miljoner kronor och byter handelsplats till First North. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 11 jun 18 kl. 12:00

Möjlighet att investera i Pharmacolog, ett medtech-bolag som förbättrar och effektiviserar användningen av läkemedel

Pharmacolog i Uppsala AB är ett medicinteknikbolag som utvecklar system och lösningar vilka syftar till att optimera och säkerställa en korrekt och effektiv behandling med intravenösa läkemedel. Inom ett stort antal behandlingsområden såsom onkologi, infektionssjukdomar och intensivvård administreras läkemedel intravenöst genom infusion eller injektion..

DI - 27 jan 20 kl. 20:56

Pharmacolog tar order från Spanien värd 0,6 miljoner kronor

Pharmacolog har fått en beställning på två Preplog-system från Braun Medical i Spanien..

DI - 29 jun 20 kl. 18:23

Pharmacolog vill ta in 15 miljoner i riktad emission

First North-listade Pharmacolog i Uppsala vill ta in 15 miljoner kronor i en riktad nyemission av units..

E24 - 29 apr 11 kl. 14:04

PSI Group är handelsstoppad

PSI Group har blivit handelsstoppad tills vidare..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Sandviks resultat sämre än väntat

Försäljningen var 20.230 miljoner kr, jämfört med analytikersnittet på 20.529 miljoner kr.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Hur man hanterar oro under en nedgång på marknaden

Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här. Det är helt normalt att känna ångest och oro under turbulenta tider på börsen eller när en björnmarknad når sin botten.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Atlas Copco går bättre än väntat

Här följer en punktvis sammanfattning av rapporten: Vinst över förväntan. Atlas Copco justerade rörelseresultat låg på 4.476 miljoner kr i andra kvartalet.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Analyser: Köp Lundin Mining

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Byggmax till 40 kr, från 36 kr. Rekommendationen minska upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från analyshuset.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Nordax lanserar sparpsykolog

Fler än vanligt oroas över privatekonomin under coronakrisen. Det visar en undersökning som Novus gjort på uppdrag av Nordax Bank. Av föräldrar med barn i åldrarna 5-15 är var femte orolig.

PrivataAffärer - 23 timmar sedan

Så renvoverar du smart

Hemestern har gjort fler än någonsin till hantverkare. Det märks också i börsbolagens rapportflod. Byggmax kvartalsrapport som kom i dag, 15 juli, visar en tillväxt på 10 procent och bolagets högsta kvartalsvinst någonsin.

PrivataAffärer - Igår: 11:01

Sparekonom Inte imponerad av storbankerna

Både SEB och konkurrenten Handelsbanken kom med sina rapporter för andra kvartalet i morse.  Frida Bratt, sparekonom på Nordnet, har tittat närmare på siffrorna och är inte imponerad: –Det är sammanfattningsvis relativt stabila resultat, men samtidigt inte mycket att hurra för. Båda rapporterna präglas inte oväntat av effekterna av covid-19, men SEB:s gör det i långt högre utsträckning.

PrivataAffärer - Igår: 10:27

Små kreditförluster för Handelsbanken

Räntenettot uppgick till 7.622 miljoner kr, jämfört med ett analytikersnitt om 8.116 miljoner.

PrivataAffärer - Igår: 09:05

Aktieanalyser: Köp JM och ABB

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Avanza till behåll från köp. Riktkursen höjs till 178 från 165 kr. Avanza steg 12,5 procent på tisdagen efter sin rapport och stängde på 174:50 kr på tisdagen.

PrivataAffärer - Igår: 08:19

Bättre resultat än väntat för SEB

Ett genomsnitt av 19 analytikerprognoser, som Infront sammanställt inför rapporten, var ett rörelseresultat på 3.963 miljoner kr. Som väntat hade SEB jämförelsestörande poster på -1 miljard kr.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.