Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 13 July, 22:22

Nya Wermlands Tidningen - 30 jun 20 kl. 10:07

Bröder kräver 20 miljoner i skadestånd - efter felaktiga mordanklagelser
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bröder, kräver20 miljoner i , skadeståndefter , felaktiga, mordanklagelser
DalaDemokraten - 08 jun 17 kl. 10:50

Hyresgästföreningen kräver Krylbostäder på miljonbelopp för felaktiga hyror

Hyresgästföreningen har lämnat in en ansökan till Hyresnämnden med anledning av felaktiga hyror från Krylbostäder AB.
– Vi anser att Krylbostäder AB har aviserat högre hyror än vad de haft rätt till, säger Marcus Kjellin, Hyresgästföreningen Region Mitt..

Dalarnas tidningar - 08 jun 17 kl. 10:50

Hyresgästföreningen kräver Krylbostäder på miljonbelopp för felaktiga hyror

Hyresgästföreningen har lämnat in en ansökan till Hyresnämnden med anledning av felaktiga hyror från Krylbostäder AB.
– Vi anser att Krylbostäder AB har aviserat högre hyror än vad de haft rätt till, säger Marcus Kjellin, Hyresgästföreningen Region Mitt..

BT - 14 dec 13 kl. 08:29

AB Bostäder ser över register över hyresgäster

Ligger på psyk. Arbetslös. Spelberoende.

Skånskan - 20 jan 19 kl. 10:00

Efter fantombild av våldtäktsman kräver 39-åring skadestånd

MALMÖ 39-åringen som i augusti förra året anhölls, men snart släpptes, misstänkt för två uppmärksammade överfallsvåldtäkter i Malmö kräver nu skadestånd i en ansökan till Justitiekanslern, JK.Efter tips baserat på en fantombild grep polisen den 31 augusti förra året den i dag 39-årige mannen misstänkt för två grova överfallsvåldtäkter som skedde i Malmö i maj och juni 2018. Flera medier, bland annat tv-programmet Efterlyst, publicerade den fantombild framtagen av polisen som resulterade i tips som pekade ut mannen som greps och anhölls misstänkt för överfallsvåldtäkterna.

Trelleborgs Allehanda - 27 feb 14 kl. 08:15

Fackförbund kräver TT-Line på miljoner

Seko Sjöfolk och Sjöbefälsföreningen stämmer TT-Line och Sjöfartens Arbetsgivarförbund inför Arbetsdomstolen. Kraven är att de uppsagda på Nils Dacke ska få jobben tillbaka samt skadestånd på sammanlagt drygt sju miljoner kronor.
- Vi vill att Arbetsdomstolen ogiltigförklarar uppsägningarna av besättningen på Nils Dacke, samt att bolaget ska betala 120 000 kronor i skadestånd till var och en av medlemmarna för felaktiga uppsägningar, säger Jonas Forslind, avdelningssekretare på Seko Sjöfolk.

Supermiljöbloggen - 24 jan 17 kl. 13:01

(MP): ”Skapa ett reseavdrag som riktar sig till de som behöver”

"Ska moderaterna i Stockholm vara trovärdiga i klimatfrågan måste de släppa bil-avdraget och se till att vi får ett bidrag som inte ökar bilåkandet i våra storstäder utan skapa ett reseavdrag som riktar sig till de som behöver den", skriver Tomas Eriksson gruppledare Stockholms läns landsting (MP). För två veckor sedan presenterade den parlamentariska landsbygdsutredningen sitt betänkande. Bland förslagen märks glädjande att sloppa reseavdraget i sin nuvarande utformning.

Ekonomistas - 27 maj 19 kl. 12:00

Amorteringskraven: Felaktiga grunder och negativa effekter

Finansinspektionen har de senaste åren infört amorteringskrav och genomdrivit en övrig åtstramning på bolånemarknaden. Detta har skett på felaktiga grunder, har negativa välfärds- och fördelningseffekter och försämrar bolånemarknadens funktionssätt. Syftet har varit att öka bolånetagarnas motståndskraft och minska risken för djupare lågkonjunkturer, men i själva verket minskar amorteringskraven motståndskraften och snarast ökar risken för djupare lågkonjunkturer.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Oro för nytt kaos när nazisterna marscherar genom StockholmPolisen spred felaktiga uppgifter

STOCKHOLM. När nazistiska Svenskarnas parti kom till Limhamn i Malmö utbröt kaos mellan motdemonstranter och polisen. Skakande bilder och filmklipp har visat hur polisen anföll en grupp demonstranter med rytteriet och hur flera personer blev trampade på av hästarna.

Skånskan - 07 apr 17 kl. 10:00

Fortsatt strid om nya bostäder

HÖRBY Om några dagar skickar Acrinova in bygglovet för 27 marklägenheter på Stattena norra. Samtidigt fortsätter protesterna mot byggplanerna. Villaägarna får bland annat stöd av Gert Nygren i SPI, som anser att beslutet om markanvisningen till Acrinova togs på felaktiga grunder.

YLE - 01 aug 17 kl. 17:54

Olli-Pekka Karjalainen framhåller mental tränings betydelse: "Det är ett jäkla tufft arbete och det finns felaktiga uppfattningar"

Alla idrottare behöver inte mental träning, men de allra flesta kan bli bättre på att prestera bra då det gäller. Det uppger Olli-Pekka Karjalainen, släggkastaren som hann representera Finland i 19 internationella mästerskap. – Det finns människotyper som av naturen är redo för allt.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Insändare: "Hammaröbor: kräv att slås ihop med Karlstad!"

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Anmälan: Bestulen under massage

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Fårattack: "Varg är förövaren"

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Polisanmäld flottkonsert huvudbry för polisen

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Take invald i IOF:s styrelse

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Polisanmälan: Lossade hjul från familjens bil

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Tjänarinnans berättelse

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.