Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 02 July, 07:15

Cornucopia - Igår: 09:34

Sista chansen förlänga Brexitförhandlingarna i morgon onsdag första juliI morgon onsdagen den första juli är det sista chansen att enligt Brexit-avtalet förlänga förhandlingarna mellan EU och den fd EU-nationen Storbritannien. Om inte förhandlingskommittéen fattar beslut om förlängning i upp till två år, så kommer övergångsperioden avslutas utan avtal den första januari 2021.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Brexitförhandlingarna, Brexit, EU, Storbritannien, WTO, The Times, England, FTSE, CAC, Stockholmsbörsens OMXSPI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sista chansen, förlänga, Brexitförhandlingarnai , morgon, onsdagförsta , juli
SR - 12 okt 17 kl. 12:50

Dödläge i brexitförhandlingarna

Idag vid lunchtid avslutades den femte förhandlingsrundan mellan EU och Storbritannien om britternas utträde, brexit. Det var sista chansen att komma överens inför EU:s toppmöte nästa vecka..

Nyan - 11 jun 16 kl. 07:30

Hur många anmälda är det hittills?

Hallå där Marika ”Mysan” Sundqvist, projektledare för välgörenhetsloppet Fight Cancer and Rund som är i dag. När Nyan ringer upp henne håller hon på att sätta bajamajorna på plats inför lördagen.
– I går (läs: i torsdags) passerade vi 1000.

BT - 27 maj 14 kl. 09:24

Ge MS-patienter chansen

I morgon är det den världsomspännande MS-dagen. En fantastisk medicinsk utveckling har gjort att det finns möjlighet för många med MS att leva ett relativt normalt liv. Men det finns fortfarande många förbättringar att göra.

Trelleborgs Allehanda - 08 mar 14 kl. 11:21

För många favoriter i final

En efter en gick favoriterna till final, men i finalen kan ingen kalla sig favorit. Det är upplagt för drama när Melodifestivalen avgörs i Friends arena.
Inga problem för storfavoriten Yohio som gick direkt till final i den första deltävlingen.

Kristianstadsbladet - 08 mar 14 kl. 11:21

För många favoriter i final

En efter en gick favoriterna till final, men i finalen kan ingen kalla sig favorit. Det är upplagt för drama när Melodifestivalen avgörs i Friends arena.
Inga problem för storfavoriten Yohio som gick direkt till final i den första deltävlingen.

Sydsvenskan - 04 sep 15 kl. 04:00

En morgon fylld av vrede och galenskap

I veckan upplever jag en Michael Douglas i ”Falling down”-morgon. Ni vet. Det blir kortslutning.

Helsingborgs Dagblad - 04 sep 15 kl. 04:00

En morgon fylld av vrede och galenskap

I veckan upplever jag en Michael Douglas i ”Falling down”-morgon. Ni vet. Det blir kortslutning.

Supermiljöbloggen - 01 jul 16 kl. 08:28

Oceana: ”Ett skyddat Kattegatt i dag innebär mer fisk att fånga i morgon”

Den i särklass effektivaste åtgärden för att bevara och effektivt återställa hotade eller minskande arter och habitat i Kattegatt är ett förbud mot bottentrålning, skriver Lasse Gustavsson, verkställande direktör för Oceana i Europa. I förra veckan fattade Svenska Havs- och vattenmyndigheten (HaV) rätt beslut grundat på sin vetenskapliga rådgivning om att utöka Sveriges marina skydd när man offentliggjorde en tydlig rekommendation för ett starkare skydd av Kattegatt och de marina arter som lever där. Det är på tiden att HaV, en oberoende expertmyndighet som ansvarar för förvaltningen av de marina resurserna, nu agerar i linje med sin egen, tidigare vetenskapliga rådgivning och lägger fram ett förslag för att ge permanent skydd av den omdebatterade så kallade Ka

Nyheter 24 - 10 jul 12 kl. 13:53

Sista chansen att se Barça-United


Har du missat att skaffa biljett till supermötet på Ullevi? På torsdag får du en ny chans, då de sista biljetterna släpps. GÖTEBORG.

YA - 02 aug 13 kl. 03:59

Sista chansen för Obama

Hela mitt vuxna liv har konflikten mellan Israel och palestinierna varit aktuell. Efterhand har den blivit alltmer komplicerad och nu nästan olösbar.
Motsättningarna mellan de två palestinska grupperna, PLO på Västbanken och Hamas i Gazaremsan, har försvagat palestiniernas position.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 15 timmar sedan

Lägsta riksbanksräntan någonsin för bankerna - som täljer guld på bolånen - borde sänkas 0.65 procentenheter

Inlägget innehåller längst ner reklam från bloggens samarbetspartner Compricer.
Med dagens till synes besked om oförändrad reporänta får nu de svenska bankerna de lägsta räntorna någonsin från Riksbanken, men detta avspeglas inte på de rörliga bolåneräntorna. Sedan coronakrisens början har den svenska centralbankens utlåningsränta för bankerna sänkts med 0.

Cornucopia - 17 timmar sedan

Smooth - 236 sidor personuppgiftsutdrag från Klarna - mediciner, resor, alla inköp, kortnummer

Ett personuppgiftsutdrag från Klarna är en liten ögonöppnare på vad man i olika onlineköpeavtal gått med på att dela för uppgifter med Klarna om man läser det finstilta. Detta visar sig bland annat inkludera specifikationer av allt man handlat, inklusive mediciner och resor, samt förstås alla dina kredit- och kontokortnummer. Mitt eget utdrag blev bara 236 sidor långt.

Cornucopia - 21 timmar sedan

Riksbanken lämnar reporäntan orörd till minst 2023 - ökar stödköpen på finansmarknaderna till 500 miljarder

Riksbanken ändrade som väntat inte styrräntan reporäntan, ändrar sin räntebana och sänker sin BNP-prognos för Sverige.  Däremot utökar man räddningspaketet för finansmarknadenra och kommer nu köpa obligationer för 500 GSEK inklusive företagsobligationer de närmsta tolv månaderna. Räkna också med kraftigt sänkta bolåneräntor och en räddad bostadsmarknad.

Cornucopia - 23 timmar sedan

Kraftiga uppgångar i USA - blandat i Asien - nya börsrekord för Tesla

Börserna steg kraftigt i USA under gårdagen, medan börsen var svag i Stockholm. Bland annat slog Tesla nytt börsrekord på spekulationer om inkludering i indexet S&P-500. I Asien är börsutvecklingen blandad under morgonen.

Cornucopia - Igår: 17:17

Spaning: Gnäll- och förbudssommaren är här!

Med sommar och semester för allt fler (som inte blivit av med jobben än) har även gnällsommaren och förbudssommaren anlänt i media. En spaning med tre exempel följer. Utövar min manliga dominans genom att ha backat in den femton år gamla rishögen.

Cornucopia - Igår: 13:28

Maj första månaden coronakrisen på allvar påverkade svensk utrikeshandel - men handelsnettot steg 118%

Kanske lite förvånande så ser det ut som att maj 2020 var den första månaden där coronakrisen påverkade svensk utrikeshandel, så mycket att den avvek från de senaste fyra åren. Två PCTC i personbilshamnen Wallhamn på Tjörn.Även om såväl import som export föll redan i april, så avvek inte denna från 2017 års siffror.

Cornucopia - Igår: 11:59

Reklam - endast för dig som fyllt 25 år

Nedanstående reklam får du endast titta på om du fyllt 25 år.
Lars Wilderäng's Preparatus Supervivet kan beställas från Systembolaget, nr 75406..

Cornucopia - Igår: 07:48

Starkt kinesiskt inköpschefsindex - börserna upp i Asien

Börserrna stiger i Asien under morgonen, efter en positiv börsmåndag. Orsaken ska vara starka kinesiska inköpschefsindexsiffror (PMI).De asiatiska tidszonerna.

Cornucopia - I förrgår: 15:40

Friggebod, Attefallshus, Bolundare och nu Bohlinare

En ovanlig frihet i Sverige är möjligheten att uppföra mindre komplementbyggnader utan bygglov. De har fått sina namn efter de drivande politikerna genom åren och från den första juli uppnås nya friheter med den moderata Bohlinaren.15 m2-stommen från Byggmax rest 2009.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.