SVT > Inrikes

Thursday, 02 July, 10:43

SVT - I förrgår: 09:10

Marmorstein kommenterar Ulf Kristerssons svar i MorgonstudionSVT:s politiska kommentator Elisabeth Marmorstein kommenterar Ulf Kristerssons (M) intervju i SVT:s morgonstudion..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ulf Kristerssons, Morgonstudion, SVT, Elisabeth Marmorstein

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marmorstein, kommenterar, Ulf, Kristerssons, svari , Morgonstudion
Expressen - 14 okt 17 kl. 15:05

Kinberg Batra undvek Ulf Kristerssons tal

ÖREBRO.Först efter Ulf Kristerssons tal anlände Anna Kinberg Batra till M-stämman i Örebro.– Jag tyckte att fokus skulle vara på både Ulf, talet och nya ledningen.

Expressen - 07 jun 20 kl. 10:37

Ulf Kristerssons sorg – mamman har avlidit

Moderaternas partiledare Ulf Kristerssons mamma har gått bort.”Hon bevisade nyligen att hon inte tänkte ge upp för det otäcka virus vi alla oroar oss för. Och när hon väl hade klarat den uppgiften så släppte hon taget.

SR - 01 sep 17 kl. 15:10

Vi omarbetar artikeln om Ulf Kristerssons politiska bakgrund

Tidigare i dag publicerades en artikel om Ulf Kristerssons politiska bakgrund, i samband med att han aviserade sin kandidatur som partiledare för Moderaterna. Innehållet kritiserades och vi tar till oss av det..

SR - 09 jun 18 kl. 15:03

Hör Fredrik Furtenbach analysera Ulf Kristerssons sommartal

Ekots inrikespolitiske kommentator Fredrik Furtenbach analyserar Ulf Kristerssons sommartal..

ÖstersundsPosten - 04 mar 20 kl. 17:28

Marcus Åsling: Skamligt att Miljöpartiet använder jägare som slagträ i debatten om Ulf Kristerssons politik

Drevet mot Ulf Kristerssons kläder har spårat ur fullständigt. Anledningen är att moderatledaren....

Aftonbladet - 07 jun 20 kl. 10:58

Ulf Kristerssons mamma död – var tidigare sjuk i covid-19

▸ Ulf Kristerssons mamma Karin död – var tidigare sjuk i covid-19.

SVT - 12 nov 18 kl. 11:47

Elisabeth Marmorstein: Tio frågor och svar om det politiska läget just nu

– Tonläget har höjts vilket är ovanligt i Alliansen, säger SVT Nyheters politikreporter Elisabeth Marmorstein efter Ulf Kristerssons (M) besked att han vill bilda regering med KD. Varför vill Moderaterna inte att Annie Lööf ska få sonderingsuppdraget? Vad händer efter ett nyval om partierna fortfarande inte kan enas?

Alliansfritt Sverige - 10 jun 13 kl. 20:05

?Inga kommentarer? ? Ulf Kristerssons långa historia av att inte svara på frågor

Ulf Kristersson vill inte kommenterar sparkandet av utredaren Irene Wennermo..

DN - 27 feb 18 kl. 19:00

Faktakoll: Ulf Kristerssons DN-intervju

Under tisdagen medverkade Ulf Kristersson i DN:s nya satsning Studio DN Special, där Karin Eriksson och Johar Bendjelloul möter partiledarna för samtal om valårets viktigaste frågor. DN har faktakollat några av Kristerssons påståenden..

Expressen - 28 sep 17 kl. 21:39

Ulf Kristerssons saftiga taxinota – 113 000 kronor

Moderaternas blivande ledare Ulf Kristersson har på två år åkt taxi för 113 000 kronor, uppger TV4 Nyheterna.Mest har han åkt mellan övernattningslägenheten vid Rådhuset och riksdagen – en tunnelbanestations väg.Även från riksdagen till Centralen: Runt 900 meters gångväg bort.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Nyamko Sabuni intervjuas i Morgonstudion

Varje dag den här veckan frågas partiledarna ut i Morgonstudion på grund av den inställda Almedalsveckan. I morse var det Liberalernas partiledare Nyamko Sabunis tur. Enligt henne är det oklart varför hennes förtroende faller bland väljarna.

SVT - 5 timmar sedan

Stort stopp i Skånes tågtrafik

Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Burlöv efter en olycka vid 03-tiden. All tågtrafik till och från Malmö påverkas..

SVT - 7 timmar sedan

Nära hälften av de som begår dödligt våld har kontakt med psykiatrin innan

Fyra av tio gärningspersoner som begår dödligt våld har kontakt med psykiatrin under året innan brottet, visar en ny rapport från Brottsförebyggande rådet, BRÅ. Men det är svårt för psykiatrin att på förhand avgöra vilka som kommer att begå dödligt våld..

SVT - 10 timmar sedan

Barn trillade från fönster i Malmö – två gripna

Ett litet barn vårdas på sjukhus efter att ha trillat ut genom ett fönster i Limhamn i Malmö. Polisen utreder ett misstänkt grovt brott och två personer har gripits..

SVT - 10 timmar sedan

En skottskadad i Enskede i Stockholm

En man har hittats skottskadad i Enskede i södra Stockholm. Polisen söker efter misstänkta gärningsmän..

SVT - 12 timmar sedan

Regeringen satsar ytterligare 100 miljoner kronor för jobb till unga

Arbetslösheten bland unga ökar snabbt i spåren av coronakrisen. Nu satsar regeringen ytterligare 100 miljoner kronor för att stärka kommunernas möjlighet att skapa jobb åt unga. Men tillskottet är långt ifrån tillräckligt, menar Moderaterna.

SVT - 12 timmar sedan

Skatteverkets nya besked: Träningsappar kan ge friskvårdsbidrag

Träningsappar och andra internettjänster som kan användas för hemmaträning omfattas nu av friskvårdsbidraget. – Tiderna har förändrats. Många vill inte gå till gymmet i dag på grund av coronapandemin, säger Pia Blank Thörnroos vid Skatteverket..

SVT - 13 timmar sedan

Läkemedelschefen: ”Vi har inte tillräckligt”

Trumpadministrationen har lagt beslag på nästan alla doser av coronamedicinen remdesivir. Sverige har fått nöja sig med ett hemligt antal donationer – som enligt medieuppgifter är ”ett fåtal” – i övrigt är lagret tomt. – Vi har inte kunnat få tag på medicinen i Sverige, säger Maria Landgren, läkemedelschef på Region Skåne..

SVT - 13 timmar sedan

Professorn om coronamedicinen: ”Moraliskt och etiskt problematiskt”

USA har i stort sett köpt upp hela lagret av coronamedicinen remdesivir för tre månader framåt. Det kan vara etiskt och moraliskt problematiskt, enligt Anders Sönnerborg, professor inom infektionssjukdomar på Karolinska institutet. – Det är allvarligt om det är så att endast ett fåtal doser kommer till länder utanför USA..

SVT - 14 timmar sedan

Antikroppstest dröjer till i höst på flera håll

Trots Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer, om att personer med positivt antikroppstest kan umgås med riskgrupper, så ändrar inte regionerna planeringen för den allmänna provtagningen. PRO är kritisk till att inte alla regioner prioriterar tester som skulle kunna minska ensamheten bland äldre..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.