Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 08 July, 11:01

Sydsvenskan - 30 jun 20 kl. 08:37

Lufthansa erbjuder resenärer coronatestLufthansa erbjuder numera sina kunder i Frankfurt och München ett snabbtest för covid-19. Friska resenärerna kan på så sätt undvika de karantänskrav som satts upp i Tyskland, Österrike och flera andra länder. ”Resultaten är vanligtvis tillgängliga inom.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Frankfurt, München, Tyskland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lufthansa, erbjuder, resenärer, coronatest
Helsingborgs Dagblad - 30 jun 20 kl. 08:37

Lufthansa erbjuder resenärer coronatest

Lufthansa erbjuder numera sina kunder i Frankfurt och München ett snabbtest för covid-19. Friska resenärerna kan på så sätt undvika de karantänskrav som satts upp i Tyskland, Österrike och flera andra länder. ”Resultaten är vanligtvis tillgängliga inom.

GöteborgsPosten - 30 jun 20 kl. 08:39

Lufthansa erbjuder resenärer coronatest

Lufthansa erbjuder numera sina kunder i Frankfurt och München ett snabbtest för covid-19. Friska resenärerna kan på så sätt undvika de karantänskrav som satts upp i Tyskland, Österrike och flera andra länder..

Aftonbladet - 30 jun 20 kl. 08:37

Lufthansa erbjuder resenärer coronatest

▸ Lufthansa erbjuder numera sina kunder i Frankfurt och München ett snabbtest för covid-19..

SvD - 15 jul 16 kl. 11:27

Resenärer oroliga: "Funderade på att ställa in resan"

Svenska flygbolag håller tät kontakt med flygplatsen i Nice och erbjuder resenärer att boka om sina flygbiljetter efter dådet som dödade minst 84 människor på torsdagskvällen. – Det är troligt med utökade säkerhets- och passkontroller, säger Karin Nyman på SAS..

Expressen - 18 mar 15 kl. 11:35

Lufthansa: strejken berör 80 000 resenärer

Lufthansa ställer in 750 flygningar  – flera från Arlanda och Landvetter – och 80 000 passagerare drabbas. Svenska resenärer får räkna med inställda flyg även under torsdagen och då utvidgas pilotstrejken på det tyska flygbolaget med långdistansflygningar. – Men Lufthansa har inga internationella direktlinjer i Sverige utan flygningarna går via hubbar som Frankfurt eller München, säger Ulf Wallin på Swedavia..

DI - 09 sep 15 kl. 12:47

Lufthansa-strejken påverkar 140.000 resenärer

Lufthansa har ställt in 1.000 flygningar på onsdagen som är andra dagen av den strejk som det tyska pilotförbundet inlett. De inställda flygningarna påverkar 140.

Dagens PS - 10 mar 17 kl. 08:20

Flygstrejk drabbar svenska resenärer

I Berlin pågår en strejk för fullt och i Helsingfors bryter en strejk ut senare under dagen. Och det här spiller över på svenska flygresenärer. Enligt TT slår strejkerna alltså mot ”hundratals flygpassagerare i Sverige” ”Det påverkar ungefär 22 ankomster och avgångar till och från Arlanda, Bromma och Göteborg”, säger Ulrika Fager på den statliga flygplatsoperatören Swedavias pressjour och konstaterar att det är ”olyckligt”.

YLE - 04 feb 17 kl. 17:14

Finnair tillåter igen resenärer från svartlistade länder på USA-flygen

Finnair meddelade på lördagskvällen till Yle att flygbolaget igen börjar ta ombord personer från de sju länder som belagts med inreseförbud i USA. Finnair följer flera andra bolags exempel, samtidigt som förvirringen kring förbudslistan fortgår i USA. Tidigare under lördagen gick Qatar Airways, Air France, Iberia och Lufthansa ut med beskedet att de åter tar ombord resenärer från de sju svartlistade länderna på sina flyg till USA.

BT - 13 dec 14 kl. 10:52

Bluffsajter lurar USA-resenärer

Många reser till USA över jul och nyår. Men se upp för falska sajter som erbjuder sig att fixa ditt elektroniska inresetillstånd. I värsta fall kan du bli lurad på flera hundra kronor.

Skånskan - 11 jun 18 kl. 10:00

Kastrup förbereder sig för 40 miljoner resenärer

KÖPENHAMN
Köpenhamns flygplats, Kastrup i folkmun, kommer i år att hantera nästan 30 miljoner resenärer. När den pågående utbyggnaden är helt klar om tiotalet år är målet att komma upp till 40 miljoner. För att kunna hantera så många passagerare behöver flygplatsen bygga ut och i år räknar bolaget med att investera ytterligare närmare 2 miljarder danska kronor i flygplatsen.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 minuter sedan

Politiker med vana att ständigt vara i hetluften

Med eller utan coronapandemi är Anders Knape van vid att kriser kommer och kriser går..

Sydsvenskan - just nu

Michelinkock lagar femrätters på Klagshamns strand

Karim Kourani först ut på coronasäkrad middagsklubb..

Sydsvenskan - just nu

Svenska SAS–anställda blåsta på dansk a-kassa

Ett beslut i strid med EU-rätten, enligt danska a-kassan FTF..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sista striden för EU:s vägpaket

Efter flera år av intensiv debatt är EU-parlamentet inne på målrakan när det gäller framtida villkor för chaufförer och lastbilar på EU:s vägar. Den preliminära överenskommelse som nåtts mellan ledamöterna och EU:s medlemsländer ska nu bekräftas via web.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

EU laddar för grön vätgas

Ut med naturgasen och in med förnybar vätgas. Så lyder tankarna inför de energiplaner som EU-kommissionen ska presentera under onsdagen. I utläckta förslag talas bland annat om att fasa ut användandet av naturgas så att den år 2050 bara utgör 20 procent.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Levi Strauss behöver krympa

Amerikanska klädbolaget Levi Strauss, mest känt för sina jeans, kommer att krympa personalstyrkan med 15 procent motsvarande 700 medarbetare. Åtgärden innebär en kostnadsbesparing årligen på 100 miljoner dollar. Beskedet kom i anslutning till bolagets d.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Prostitution ökar under pandemin

Tidigt under coronapandemin kom indikationer på att prostitutionen minskade, bland annat i Jönköping och Västmanland minskade antalet annonser för sexköp. Även i Uppsala syntes tidigare en minskning men nu ökar sexhandeln igen, rapporterar SVT Nyheter U.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Anders Borg: Såg Göran Persson som Darth Vader

Den politiska sammansättningen som från början kallades Allians för Sverige fick sitt namn från Star Wars, enligt den tidigare finansministern Anders Borg, som berättar om den borgerliga konstellationen i sitt sommarprat i Sveriges Radios P1. Anders Bor.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Stockholm vill pausa pengar till glesbygden

Region Stockholm vill slippa betala ut pengar till andra delar av landet på grund av coronakrisen. Huvudstadsregionen kräver nu att staten i stället står för stockholmarnas betalningar i utjämningssystemet. Kravet skickas till regeringen på onsdagen och.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Rekordfart på bostadsmarknaden – trots corona

Bostadsspekulanterna har inte lagt sig i hängmattan. Nya siffror för juni visar på en rekordomsättning gällande bostäder. Priserna är samtidigt oförändrade på månadsbasis.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.