Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 10 July, 06:16

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 20 kl. 08:37

Lufthansa erbjuder resenärer coronatestLufthansa erbjuder numera sina kunder i Frankfurt och München ett snabbtest för covid-19. Friska resenärerna kan på så sätt undvika de karantänskrav som satts upp i Tyskland, Österrike och flera andra länder. ”Resultaten är vanligtvis tillgängliga inom.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Frankfurt, München, Tyskland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lufthansa, erbjuder, resenärer, coronatest
Sydsvenskan - 30 jun 20 kl. 08:37

Lufthansa erbjuder resenärer coronatest

Lufthansa erbjuder numera sina kunder i Frankfurt och München ett snabbtest för covid-19. Friska resenärerna kan på så sätt undvika de karantänskrav som satts upp i Tyskland, Österrike och flera andra länder. ”Resultaten är vanligtvis tillgängliga inom.

GöteborgsPosten - 30 jun 20 kl. 08:39

Lufthansa erbjuder resenärer coronatest

Lufthansa erbjuder numera sina kunder i Frankfurt och München ett snabbtest för covid-19. Friska resenärerna kan på så sätt undvika de karantänskrav som satts upp i Tyskland, Österrike och flera andra länder..

Aftonbladet - 30 jun 20 kl. 08:37

Lufthansa erbjuder resenärer coronatest

▸ Lufthansa erbjuder numera sina kunder i Frankfurt och München ett snabbtest för covid-19..

SvD - 15 jul 16 kl. 11:27

Resenärer oroliga: "Funderade på att ställa in resan"

Svenska flygbolag håller tät kontakt med flygplatsen i Nice och erbjuder resenärer att boka om sina flygbiljetter efter dådet som dödade minst 84 människor på torsdagskvällen. – Det är troligt med utökade säkerhets- och passkontroller, säger Karin Nyman på SAS..

Expressen - 18 mar 15 kl. 11:35

Lufthansa: strejken berör 80 000 resenärer

Lufthansa ställer in 750 flygningar  – flera från Arlanda och Landvetter – och 80 000 passagerare drabbas. Svenska resenärer får räkna med inställda flyg även under torsdagen och då utvidgas pilotstrejken på det tyska flygbolaget med långdistansflygningar. – Men Lufthansa har inga internationella direktlinjer i Sverige utan flygningarna går via hubbar som Frankfurt eller München, säger Ulf Wallin på Swedavia..

DI - 09 sep 15 kl. 12:47

Lufthansa-strejken påverkar 140.000 resenärer

Lufthansa har ställt in 1.000 flygningar på onsdagen som är andra dagen av den strejk som det tyska pilotförbundet inlett. De inställda flygningarna påverkar 140.

Dagens PS - 10 mar 17 kl. 08:20

Flygstrejk drabbar svenska resenärer

I Berlin pågår en strejk för fullt och i Helsingfors bryter en strejk ut senare under dagen. Och det här spiller över på svenska flygresenärer. Enligt TT slår strejkerna alltså mot ”hundratals flygpassagerare i Sverige” ”Det påverkar ungefär 22 ankomster och avgångar till och från Arlanda, Bromma och Göteborg”, säger Ulrika Fager på den statliga flygplatsoperatören Swedavias pressjour och konstaterar att det är ”olyckligt”.

YLE - 04 feb 17 kl. 17:14

Finnair tillåter igen resenärer från svartlistade länder på USA-flygen

Finnair meddelade på lördagskvällen till Yle att flygbolaget igen börjar ta ombord personer från de sju länder som belagts med inreseförbud i USA. Finnair följer flera andra bolags exempel, samtidigt som förvirringen kring förbudslistan fortgår i USA. Tidigare under lördagen gick Qatar Airways, Air France, Iberia och Lufthansa ut med beskedet att de åter tar ombord resenärer från de sju svartlistade länderna på sina flyg till USA.

BT - 13 dec 14 kl. 10:52

Bluffsajter lurar USA-resenärer

Många reser till USA över jul och nyår. Men se upp för falska sajter som erbjuder sig att fixa ditt elektroniska inresetillstånd. I värsta fall kan du bli lurad på flera hundra kronor.

Skånskan - 11 jun 18 kl. 10:00

Kastrup förbereder sig för 40 miljoner resenärer

KÖPENHAMN
Köpenhamns flygplats, Kastrup i folkmun, kommer i år att hantera nästan 30 miljoner resenärer. När den pågående utbyggnaden är helt klar om tiotalet år är målet att komma upp till 40 miljoner. För att kunna hantera så många passagerare behöver flygplatsen bygga ut och i år räknar bolaget med att investera ytterligare närmare 2 miljarder danska kronor i flygplatsen.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Australien stryper antalet återvändare

Bara hälften så många australiska medborgare ska tillåtas återvända till landet varje vecka, jämfört med hur många som har kommit den senaste tiden. Ökningen av nya coronafall i Australiens näst största stad Melbourne gör att landet vill begränsa hur må.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nu kommer domen mot ex-ambassadören

Anna Lindstedt beskylls för att ha agerat egenmäktigt i förhandling med främmande makt..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

En gripen efter våld mot ambulanspersonal

Ambulanspersonal i Tingsryds kommun misshandlades under en utryckning..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Efter länsstyrelsens kritik – kommunen ändrar sin tångstrategi

I samband med att kommunen tog över strandrensningen efter Stefansson entreprenad ändrades rutinerna. Strategin fick kritik och nu placeras tången på strandkanten..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ängelholms sjukhus lyckades inte hålla smittan ute

Kan ha smittat en äldre patient som senare avled..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Svag svenska kan ha påverkat covidvård

Bristande språkkunskaper hos personal i äldreomsorgen kan ha bidragit till problem under coronapandemin. Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) har i flera år varnat om dålig svenska som en riskfaktor. Ivo har granskat äldreomsorgen under pandemin.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Mörka siffror för exporten

Exporten rasar för de små och medelstora företagen i coronakrisen. Ett av tre exportföretag i en undersökning från statliga EKN rapporterar att deras export har minskat kraftigt eller att den har upphört helt. – Det har varit en väldigt tråkig tid.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Spänd väntan på kompromiss i coronakamp

Klockan tickar för EU-länderna i kampen om att hitta ett coronastöd och en långtidsbudget som alla kan acceptera. Nu väntas ännu ett kompromissförslag i hopp om en snabb lösning. EU:s permanente rådsordförande Charles Michel utlovade i torsdags en press.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Artonåringar ska kunna dömas till livstid

Unga som fyllt 18 år ska få hårdare straff för grova brott, enligt ett regeringsförslag. Det bedöms kräva 300 nya fängelseplatser och kosta 450 miljoner kronor. Straffrabatten snävas in och 18-åringar ska kunna dömas till livstid.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.