Expressen > Nyheter

Wednesday, 08 July, 16:36

Expressen - 30 jun 20 kl. 08:30

Olycka på inre ringvägen - polis på platsTvå personbilar har krockat på Inre ringvägen i Malmö.Ingen person har kommit till skada, men de inblandade bilarna stör den övriga trafiken..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Inre, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olycka, inre, ringvägen, polispå plats
Expressen - 15 aug 16 kl. 16:57

Inre ringvägen avstängd efter olycka

Inre ringvägen i Malmö är avstängd efter en olycka med flera bilar inblandade. Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg tillplatsen. – Informationen jag har är att det är helt avstängt vid Sege, säger Anna Göransson på polisens ledningscentral..

Skånskan - 11 jul 18 kl. 16:36

Olycka på Inre ringvägen

Malmö Två bilar är inblandade i en olycka på Inre ringvägen i Malmö i Lindeborgsrondellen. Skadeläget är inledningsvis okänt. Polis, ambulans och räddningstjänst är larmade till platsen.

Skånskan - 12 jan 19 kl. 14:05

Två bilar i olycka på Inre Ringvägen

Malmö En olycka med två personbilar har inträffat på Inre Ringvägen i höjd med trafikplats Hindby i norrgående riktning. Polis är på väg till platsen. Enligt larmet till SOS ska två personer sitta kvar i bilarna, dock ej fastklämda.

Expressen - 19 dec 16 kl. 10:41

Krock på inre ringvägen

Polis och räddningstjänst och ambulans larmades till en olycka i en rondell på inre ringvägen i Malmö på måndagen. Skadeläget är ännu oklart..

Skånskan - 18 mar 17 kl. 08:38

Trafikolycka på Inre Ringvägen

Malmö En trafikolycka inträffade strax efter klockan sju i morse på Inre Ringvägen, väster om Rosengård i västlig riktning.
ERWP.fif(0)Polis, räddningstjänst samt ambulans skickades till platsen, men det ska inte vara någon allvarlig olycka.

Skånskan - 02 jan 19 kl. 10:15

Trafikolycka på Inre ringvägen

Strax innan klockan 10 kom ett larm om en olycka mellan en personbil och en minibuss. Olyckan ägde rum på Inre Ringvägen strax innan Rosengård i norrgående riktning. Fem personer ska vara inblandade.

Skånskan - 07 feb 16 kl. 21:59

Skadad efter olycka på Inre Ringvägen

Malmö En person har skadats vid en krock på Inre Ringvägen. Enligt Skånepolisen har en persobil kört in i ett mitträcke på Inre Ringvägen efter avfarten mot Ystad. En person har skadats.

Skånskan - 30 sep 18 kl. 20:46

Långa köer på Inre ringvägen efter olycka

Malmö Vid halv nio kolliderade en lastbil och en personbil på Inre ringvägen i Malmö.Långa köer bildas på Inre ringvägen i Malmö i riktning mot Spillepengen sedan en personbil kolliderat med en lastbil. Kollisionen inträffade strax innan trafikplats Rosengård.

Sydsvenskan - 02 dec 16 kl. 15:40

Inre Ringvägen avstängd i södergående efter olycka vid Videdal

På fredagseftermiddagen inträffade en olycka på Inre Ringvägen i höjd med Videdal. Två bilar var inblandade i olycka..

Sydsvenskan - 23 mar 17 kl. 16:36

Olycka på Inre Ringvägen

Två personbilar var inblandade i en olycka på Inre Ringvägen under torsdagseftermiddagen. Olyckan inträffade vid Ystadvägen strax innan klockan 16..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

”Lilla hjärtats” mamma släppt ur häktet

”Lilla hjärtats” mamma har släppts ur häktet i väntan på domen, rapporterar Corren.Detta efter beslut från Norrköpings tingsrätt.Mamman står åtalad för mord genom att ha drogat och slagit ihjäl dottern..

Expressen - 30 minuter sedan

Femårige Tony samlade in pengar till sjukvården

Femårige Tony Hudgell från Storbritannien förlorade båda sina ben som nyfödd och fick benproteser. Nu har han samlat in motsvarande tolv miljoner kronor till sjukvården i landet genom att gå närmare 7 kilometer, skriver CNN. .

Expressen - 2 timmar sedan

Morgan Johanssons svar efter kritiserade intervjun

Morgan Johansson, S, svarar på kritiken efter att ha tackat nej till debatt med Moderaterna i SVT.Migrationsministern ville inte debattera – eftersom han inte sitter i migrationskommittén.”Det här är inget konstigt, så har det alltid varit och det vet Moderaterna”, skriver Johansson på Twitter..

Expressen - 2 timmar sedan

18 nya dödsfall i Västra Götalandsregionen

Under onsdagsseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götaland rapporterades 18 nytt dödsfall.Sammanlagt har 781 personer dött till följd av corona i regionen..

Expressen - 3 timmar sedan

Socialstyrelsen drar tillbaka underkända andningsskydd

Hundratusentals falska skyddsmasker kan ha bidragit till att sprida coronaviruset.Nu dras de tillbaka, rapporterar SVT.– Som en extra försiktighetsåtgärd bromsar vi användningen, säger Johanna Sandwall, Socialstyrelsens krisberedskapschef, sagt till tv-kanalen..

Expressen - 3 timmar sedan

Dealen klar om Dianas fond – visar brödernas skilda liv

”Skilsmässo-dealen” mellan prins William och Harry är klar, rapporterar Daily Mail.Nu finns en överenskommelse på plats om att helt dela upp tillgångarna från mamma Dianas minnesfond..

Expressen - 2 timmar sedan

Barn fördes ur landet – trots larm om hedersvåld

Trots larm till socialtjänsten om hedersvåld fördes tre barn och en vårdnadshavare utomlands mot sin vilja, enligt en anmälan.Vårdnadshavaren behövde kontakta utrikesdepartementet för att ta sig hem igen. Enligt kommunens lex Sarah-anmälan fanns flera brister i socialtjänstens hantering..

Expressen - 4 timmar sedan

Smittan sprider sig – men svenskar trotsar utbrotten

Smittan sprids återigen med ökad hastighet i delar av Spanien och Kroatien.Trots detta står UD:s reseråd fast, och man avråder inte från semestrande i något av länderna.– Bedömning görs löpande och noggrant och vi kan inte på förhand säga när det kan komma att ändras, säger Linn Duvhammar, presskommunikatör vid UD..

Expressen - 5 timmar sedan

Polisen jagar våldtäktsman – kopplas till två överfall

Polisen har fått in tips efter att de släppt en fantombild på en man som misstänks för två överfallsvåldtäkter.Våldtäkterna kopplas samman med spår och signalement – och nu jagar polisen mannen.– Vi hoppas att informationen och bilden kan ge något spår, säger kammaråklagare Sara Norling, som håller i utredningen..

Expressen - 4 timmar sedan

Massiv stöld ur garage: 17 bilar och en mc borta

Minst fyra maskerade personer bröt sig in i Fordonsmäklarnas lokal i Sollentuna.Timmar senare var 17 bilar och en motorcykel borta – till ett uppskattat värde av tio miljoner kronor. – Det är som ett rån.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.