SR > Nyheter

Tuesday, 14 July, 05:24

SR - 30 jun 20 kl. 08:17

Moderaterna siktar på breda samarbetenMen vad blir kostnaden för uppgörelser åt både höger och vänster? Ulf Kristersson intervjuas av P1-Morgon..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Kristersson, P1-Morgon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaterna, siktar, breda, samarbeten
SVT - 20 okt 11 kl. 19:54

Moderaterna siktar på att vinna val

Moderaterna vill bli allmänintressets breda parti och siktar nu på att vinna valet både 2014 och 2018. Det sa statsminister Fredrik Reinfeldt som under torsdagen inledningstalade när Moderaternas stämma öppnade i Örebro..

YA - 10 sep 18 kl. 16:34

Moderaterna siktar på att behålla makten - trots SD:s framgångar

Moderaterna i Sjöbo siktar på att behålla makten de kommande fyra åren - trots att Sverigedemokraterna nu blir det största partiet..

Dalarnas tidningar - 08 jun 20 kl. 06:08

Moderaterna om breda uppgörelsen i skolfrågan: ”Utredningen är gedigen och bra”

Oppositionspartiet Moderaterna är ett av de partier som ställer sig bakom det omvälvande....

Expressen - 21 maj 16 kl. 16:11

MP:s svar på flörten från Moderaterna

Nu svarar Miljöpartiet på flera M-företrädares flört över blockgränsen - med en utsträckt hand. – MP är gärna brobyggare för breda samarbeten, säger partisekreterare Amanda Lind, MP..

Skånskan - 13 jun 18 kl. 14:00

Valfrihet och trygghet i fokus för Moderaterna

HÖRBY Moderaterna siktar på att återta ledartröjan och bli det största partiet i kommunen. Eva Lindholm toppar listan med Lars-Göran Ritmer på andra plats.
– Vi vill driva en tydlig moderat politik, med fokus på valfrihet och trygghet och där varje skattekrona används så effektivt som möjligt, säger Eva Lindholm.

Expressen - 05 nov 15 kl. 09:36

Vi ger inte upp hoppet om breda samarbeten

Att sätta snäva tidsramar på sina tillkännagivanden är inte rättssäkert, skriver Tomas Eneroth (S) och Jonas Eriksson (MP) i en replik..

NSD - 23 okt 12 kl. 12:30

Moderaterna ropar hallå för valseger

Moderaterna siktar på en ny alliansseger och gemensamt valmanifest i valet 2014 och tror att vägen dit går bland annat via en stor politisk webbpanel, Hallå Sverige. M ska profilera sig som det moderna arbetarpartiet, enligt partiets strategi..

Sydsvenskan - 23 okt 12 kl. 13:07

Moderaterna ropar hallå

Moderaterna siktar på en ny alliansseger och gemensamt valmanifest i valet 2014 och tror att vägen dit går bland annat via en stor politisk webbpanel, Hallå Sverige. M ska profilera sig som det moderna arbetarpartiet, enligt partiets strategi.
.

Nyhetskanalen - 23 okt 12 kl. 12:33

Moderaterna satsar på webbpanel

Moderaterna siktar på en ny allians- seger och tror att vägen dit går via en stor politisk webbpanel, Hallå Sverige. M ska profilera sig som det moderna arbetarpartiet. "Det överordnade målet för valet 2014 är att vinna stöd för en majoritetsregering för Alliansen", heter det i strategin där också planerna på en webbpanel med 90 000 deltagare, 900 000 samtal och satsning på särskilda väljargrupper läggs fram..

Nyan - 07 dec 14 kl. 10:05

Moderaterna siktar på nominering till nyår

Under Moderat Samlings höstmöte i fredags diskuterade man bland annat riksdagskandidater. Men inget är ännu fastställt.
– Runt årsskiftet ska vi ha ett namn klart, säger partiordförande Johan Ehn.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Ökat intresse för digitala vårdmöten

Intresset för digitala vårdmöten har ökat ordentligt under coronapandemin. Besöken hos de privata vårdgivarna har vissa månader nästan fördubblas..

SR - 1 timme sedan

Svårt för köande att bedöma hyresrätter

För den som står i bostadskö för en hyreslägenhet är det i dag svårt att veta exakt vad det är man tackar ja till då de flesta visningar av lägenheter i storstäderna har ställts in till följd av pandemin..

SR - 2 timmar sedan

Kalifornien stänger igen

I USA har delstaten Kaliforniens guvernör beslutat att återigen stänga alla restauranger, barer och köpcentrum, efter att smittspridningen av coronaviruset ökat den senaste tiden..

SR - 2 timmar sedan

Krav på munskydd utökas

England inför krav på att bära munskydd i butiker, meddelade premiärminister Boris Johnson under måndagskvällen..

SR - 8 timmar sedan

Frankrike höjer sjukvårdspersonalens löner

Frankrike har beslutat att höja lönerna för landets sjukvårdspersonal som jobbat under pandemin..

SR - 11 timmar sedan

EU skärper tonen mot Kina

EU:s utrikesministrar skärpte i dag tonen mot Kina efter införandet av den kritiserade säkerhetslagstiftningen i Hongkong. Några sanktioner är inte aktuellt, men EU kommer att vidta andra åtgärder, säger Sveriges utrikesminister Ann Linde..

SR - 12 timmar sedan

Analytiker: Med Duda fortsätter regeringens show

Att Andrzej Duda får behålla presidentposten är snarare en seger för den sittande regeringen, som nu kan fortsätta genomdriva sin politik, säger flera bedömare till Sveriges Radio..

SR - 12 timmar sedan

Olycka i Södra länken i Stockholm

Huvudtunneln avstängd från E4/E20 i riktning mot Nacka. Stängt från Årstalänken, det går att köra in från Åbyrondellen men då enbart öppet mot Huddingevägen. Prognos att tunneln kan öppna strax efter klockan 18..

SR - 11 timmar sedan

Här testas fallvänlig asfalt

I Lund pågår ett test med fallvänlig asfalt. Beläggningen innehåller förutom råolja och stenkross även gummi. Målet är att minska skadorna på gående och cyklister..

SR - 13 timmar sedan

Många kör för fort vid vägarbeten

Fyra av tio svenskar uppger att andra trafikanter kör för fort förbi vägarbeten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.