Realtid > Ekonomi

Monday, 06 July, 19:07

Realtid - 30 jun 20 kl. 08:12

Högt tryck på fastighetstransaktionerFörsta halvåret omsatte fastighetsmarknaden 80 miljarder kronor i transaktionsvolymer, visar siffror från fastistighetsrådgivaren Newsec. Första halvåret i är är därmed ett av de fem starkaste..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Newsec

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högt, tryck, fastighetstransaktioner
Skånskan - 04 jan 16 kl. 04:00

Tryck­fri­he­ten ho­tas

Opinion I år fi­rar värl­dens älds­ta tryck­fri­hets­lag­stift­ning 250 år. 1766 fast­ställ­de den svens­ka riks­da­gen den grund­lag som ef­ter någ­ra mo­der­ni­ser­ing­ar fort­fa­ran­de är tryck­fri­hets­för­ord­ning­en som ger ” var­je svensk med­bor­ga­res rätt att, utan någ­ra av myn­dig­het el­ler an­nat all­mänt or­gan i för­väg lag­da hin­der, ut­gi­va skrif­ter”. Då var tryck­fri­he­ten unik.

BT - 17 okt 14 kl. 10:17

Provocerande tryck får kritik

Kontroversiella tryck på kläder har på sistone väckt starka reaktioner hos konsumenterna. – Generellt tror jag inte att det är kommersiellt smart att försöka bygga ett varumärke på att provocera och väcka anstöt, säger Marcus Bergman, hållbarhetsansvarig på Gina Tricot i Borås. Det amerikanska modeföretaget Urban Outfitters hamnade nyligen i blåsväder.

Skånskan - 15 jun 19 kl. 15:00

Bra tryck i köket ger hållbar mat

Tryckkonservering Lina Laurin i Löberöd började tryckkonservera mat 2016. Med fyra frysboxar låg hon annars risigt till om de återkommande strömavbrotten blev långvariga. Hennes expertis ledde till att hon fick dela med sig av sin kunskap i radioprogrammet Meny - och nu ska vi få lära oss.

Kristianstadsbladet - 17 mar 11 kl. 23:15

Bättre tryck i tidningen

Allt tyder på att Kristianstadsbladet kommer att tryckas i Malmö i fortsättningen. - Vi måste byta tryckeri för att kunna ge läsarna den kvalitet de har rätt att kräva, säger Johan Ståhl, som är VD för Skånemedia som ger ut Kristianstadsbladet.
Styrelsen har fattat beslut om att Kristianstadsbladet ska byta tryckeri.

Cornucopia - 07 jun 18 kl. 12:16

Höstregn inlämnad för sättning och tryck

Redigeringen av Höstregn är nu färdig och boken går nu till sättning samt korrekturläsning, och sedan tryck och ljudboksinläsning. Den släpps i handeln den 30:e augusti.Höstregn av Lars Wilderäng.

Kristianstadsbladet - 26 feb 11 kl. 07:04

13 får sluta på AM-tryck

Foto: Johanna Wallin
Uppsähningarna är följden av samgåendet med Exaktaprinting.
Den 20 december tillträdde Jörgen Lindhé och Patrik Palm Glize tillsammans med Exaktaprinting AB som nya ägare i AM-tryck. Båda företagen har samarbetat under lång tid och det gemensamma bolaget sågs som ett naturligt steg.

Regeringen - 24 mar 11 kl. 13:39

Ökat tryck för mänskliga rättigheter i Iran

På initiativ av Sverige beslutade FN:s råd för mänskliga rättigheter den 24 mars att inrätta en särskild rapportör för mänskiga rättigheter i Iran. Rapportören ska samla information om situationen i Iran och bidra till att uppmärksamma problem i landet inom området för mänskliga rättigheter. - Det försämrade läget för mänskliga rättigheter i Iran är oroande och det behövs ett ökat tryck på landet när det gäller dessa frågor, säger utrikesminister Carl Bildt.

Trelleborgs Allehanda - 19 maj 11 kl. 22:15

Dansanta värdar skapade tryck

Foto: Tomas Nyberg
Det var tryck på Trycket, årliga danskvällen för niondeklassarna i Parken.
En stadig kille i kavaj rör sig med nätta steg, snurrar elegant tjejen och mimar till musiken. Buggandet ser avancerat ut, även om niondeklassarna fått danslektioner.

BT - 03 jan 13 kl. 07:37

Hårt tryck även på akuten

Lång väntetid till 1177. Men också på akuten på SÄS. ?

SmålandsPosten - 09 jul 13 kl. 12:59

Inget märkbart tryck för hotellen inför EM

Den kommunala insatsen till fotbolls-EM ligger på nästan 5 miljoner kronor. Mästerskapet ska generera turistnäringen, men en rundringning till hotell i Växjö visar att det fortfarande finns lediga rum att boka. Fotbolls-EM för damer är det största internationella evenemang som Växjö har arrangerat.

Kristianstadsbladet - 11 jul 13 kl. 10:00

Högt tryck på BB i Kristianstad

Det är högt tryck på förlossningsvården i hela Skåne. Nu startas dagliga telefonkonferenser för att snabbare hitta lediga platser.
Proppfullt och överfullt, så beskriver enhetschef Malin Nordgren situati- onen på förlossningen i Kristianstad under maj och juni.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

EQT sänker bud på Metlifecare

EQT har lagt ett bud på nyzeeländska Metlifecare motsvarande 7,8 miljarder kronor. Det är en rejäl sänkning jämfört med det ursprungliga budet i december på 9 miljarder kronor..

Realtid - 4 timmar sedan

Maersk gör svenskt mångmiljardköp

Danska rederi- och transportjätten Maersk köper det svenska tullservicebolaget KGH Customs för 2,6 miljarder kronor..

Realtid - 6 timmar sedan

Riskkapitalbolaget Adelis blir majoritetsägare i svenskt teknikbolag

Linköpingsbolaget Axentia Technologies – som levererar teknikprodukter för kollektivtrafik – får nya huvudägare när det svenska riskkapitalbolaget Adelis går in i företaget..

Realtid - 9 timmar sedan

Kraftig uppgång på Stockholmsbörsen

När Stockhomsbörsen öppnade på måndagen var optimismen på topp. .

Realtid - 8 timmar sedan

”Det fysiska mötet bli ännu viktigare”

Coronapandemin omdefinierar hur vi ser på våra arbetsplatser. Fysiska möten och fasta kontor kommer att vara fortsatt viktiga, men de kommer att se annorlunda ut. Mindpark och Superlab ser sju viktiga förändringar..

Realtid - 9 timmar sedan

Balders ekonomidirektör lämnar

I spåren av misstankarna om grovt insiderbrott lämnar Magnus Björndahl som fastighetsbolaget Balders ekonomichef..

Realtid - 9 timmar sedan

Nordea köper norska pensionsportföljer för 4,2 miljarder kronor

Nordea köper pensionsportföljer från Frende Livsforsikring. .

Realtid - 10 timmar sedan

Anders Nilsson lämnar Tele2

Tele2-koncernens vd Anders Nilsson lämnar efter sex år..

Realtid - 10 timmar sedan

Magnolia Bostad säljer fastighet till SBB för 335 miljoner

SBB köper en samhällsfastighet i Borlänge från Magnolia Bostad för cirka 335 miljoner kronor. .

Realtid - 10 timmar sedan

IT-rådgivare anställer finansrådgivare

IT-analysföretaget Radar Ecosystem Specialists utökar sina domäner. På grund av en ökad mängd M&A-rådgivningsuppdrag behöver företaget nu anställa rådgivare med fokus på finans och kapitalmarknad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.