SVT > Inrikes

Sunday, 12 July, 14:13

SVT - 30 jun 20 kl. 08:04

SAS finansieringsplan klarFlygbolaget SAS största ägare, den svenska och danska staten samt Knut och Alice Wallenbergs stiftelse stödjer bolagets finansieringsplan, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SAS, Knut, Alice Wallenbergs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SAS, finansieringsplan, klar
Realtid - 16 jan 14 kl. 10:44

SAS finansieringsplan klar

Nyemission av preferensaktier och konvertibler väntar..

GöteborgsPosten - 30 jun 20 kl. 08:05

TT-FLASH: SAS finansiering klar

Flygbolaget SAS största ägare är överens om en finansieringsplan för att säkra bolagets framtid, enligt ett pressmeddelande..

Sydsvenskan - 30 jun 20 kl. 08:06

SAS ägare stödjer finansieringsplan

Flygbolaget SAS största ägare, den svenska och danska staten samt Knut och Alice Wallenbergs stiftelse stödjer bolagets finansieringsplan, enligt ett pressmeddelande. Det egna kapitalet ska återställas med 14,25 miljarder kronor och 12 miljarder kronor.

DN - 30 jun 20 kl. 08:03

SAS: Största ägarna överens om finansieringsplan

Flygbolaget SAS största ägare är överens om en finansieringsplan för att säkra bolagets framtid, enligt ett pressmeddelande..

Aftonbladet - 30 jun 20 kl. 08:04

SAS ägare överens om finansieringsplan

▸ Flygbolaget SAS största ägare är överens om en finansieringsplan för att säkra bolagets framtid, enligt ett….

SR - 30 jun 20 kl. 08:11

SAS ägare stödjer finansieringsplan

Flygbolaget SAS största ägare, den svenska och danska staten samt Knut och Alice Wallenbergs stiftelse stödjer bolagets finansieringsplan, enligt ett pressmeddelande..

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 20 kl. 08:06

SAS ägare stödjer finansieringsplan

Flygbolaget SAS största ägare, den svenska och danska staten samt Knut och Alice Wallenbergs stiftelse stödjer bolagets finansieringsplan, enligt ett pressmeddelande. Det egna kapitalet ska återställas med 14,25 miljarder kronor och 12 miljarder kronor.

HBL - 18 nov 12 kl. 10:58

Hundratusentals drabbas om SAS faller

I kväll avgörs det om SAS går i konkurs. Samtidigt som facket och ledningen förhandlar om ett krispaket har SAS beordrat att alla plan måste vara fulltankade för kunna flyga tillbaka om det blir konkurs. Livebloggen hittar du som länk till artikeln.

BT - 12 nov 12 kl. 07:05

800 anställda bort från SAS

SAS har fått klart med nya lån på 3,5 miljarder kronor. Marktjänsten säljs, enligt SAS. SAS skriver att ersättningsnivåerna för de anställda sänks.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

SAS får nya lån

SAS har fått klart med nya lån på 3,5 miljarder kronor. Marktjänsten säljs samtidigt, enligt flygbolaget. Planen ska ha blivit klar efter krisförhandlingar i helgen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Fem saker du inte visste om fladdermöss

I Sverige finns 19 olika fladdermusarter. Men hur mycket vet vi om dem?.

SVT - 2 timmar sedan

Gunilla kan bli en av 200 000 patienter i operationskö: “Fruktansvärda siffror”

Coronakrisen har tvingat sjukvården att ställa in ett stort antal planerade operationer. Barnskötaren Gunilla Edqvist från Värmland kan bli en av de 200 000 patienter som enligt Läkarförbundet väntas stå i kö för en operation i slutet av året. – Det är fruktansvärda siffror, säger hon..

SVT - 8 timmar sedan

12 juli: Nattens nyheter

SVT - 9 timmar sedan

Här dyker de för att rensa botten från skräp

Elscootrar och cyklar var några av sakerna som drogs upp i dag när dykare rensade botten i Djurgårdsbrunnsviken i Stockholm. – Det är alltid lika spännande att komma under ytan och se vad som finns där, säger Camilla Zedendahl, vd för Kungliga Djurgårdens Intressenter..

SVT - 18 timmar sedan

Efter hårda kritiken: Nu ska ”Rakel” bytas ut

Regeringen tar nu första steget till att ersätta Rakel, det kommunikationssystem som används av bland annat blåljuspersonal och Försvarsmakten. Ambitionen är ett modernare och mer specialanpassat system..

SVT - 18 timmar sedan

Skogsföretag vill ha längre älgjakt i norr

Älgarna gör för stor skada på tallarna i norra Sverige, anser flera skogsbolag. Därför borde jakten på älg under hösten förlängas. – Det här är ett samhällsekonomiskt problem, säger Olof Falkeström, skogsskötselspecialist vid Norra skog..

SVT - 23 timmar sedan

Se SVT:s reporter testa städknepen

Funkar det verkligen att göra rent spisenhällen med en sockerbit, badrumsgolvet med bikarbonat och en gammal träbänk med ättika? Se SVT:s reporter Christopher Gimling Shaftoe testa några populära husmorsknep. – Jag blev mest imponerad av ättiksblandningen på träbänken, säger han..

SVT - Igår: 12:44

Här samlar forskarna in bin och sätter radiosändare på dem

Här samlar forskare in honungsbin och förser dem med radiosändare. Den unika metoden har aldrig tidigare använts i Sverige men ska ge mer kunskap om biets flygvanor, arbetsuppgifter och livslängd. –Det är fascinerande, säger Sonja Leidenberger, vid institutionen för biovetenskap vid Högskolan i Skövde..

SVT - Igår: 13:08

Veterinärbristen märks extra på sommaren

Värmeslag, ombett, trafikolyckor och fall genom öppna fönster är bara några av de åkommor som drabbar våra husdjur på sommaren och gör årstiden extra hektiskt för djursjukhusen – som redan tampas med stora problem att rekrytera veterinärer..

SVT - Igår: 13:08

Husdjur dör på grund av veterinärbrist

De kommande 12 månaderna behöver djursjukvården rekrytera minst 365 nya veterinärer. I Sverige examineras varje år omkring 90. – Vi skulle behöva minst dubbla antalet utbildningsplatser, säger Mia Runnérus, sektionsmedlem i Svensk djursjukvård..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.