DI > Ekonomi

Monday, 13 July, 14:12

DI - 30 jun 20 kl. 07:39

SSM köper upp delägt bolag med fokus på studentlägenheterSSM förvärvar samtliga aktier i hälftenägda JV-bolaget Studentbacken, som SSM drivit med Student Hill sedan 2013..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSM, JV, Studentbacken, Student Hill

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SSM, köperupp , delägt, bolagmed , fokus, studentlägenheter
DI - 16 feb 18 kl. 07:30

SSMs JV-bolag Studentbacken tilldelas markanvisning för 100 studentbostäder i Bromma

SSMs JV-bolag Studentbacken har tilldelats en markanvisning för 100 studentbostäder i Bromma. Markanvisningen (del av fastigheten Åkeshov 1:1), är attraktivt beläget vid Brommaplan med närhet till tunnelbana och ingår i programmet för Centrala Bromma. Studentbostäderna projekteras till att bli hyresrätter med en planerad inflyttning under 2021.

PrivataAffärer - 27 mar 20 kl. 11:25

Hernhag: Fem köpvärda preffar efter raset

Joakim: Tjenare! Tänkte starta en portfölj med bara preffar som ett experiment. Kan du ge tips på fem köpvärda nu efter raset?

PrivataAffärer - 08 okt 18 kl. 12:54

Nu kommer rapporterna

Redan i fredags släppte Industrivärden sin rapport för det tredje kvartalet och inledde därmed rapportsäsongen. I morgon tisdag är det dags för ännu ett investmentbolag i form av Öresund. På onsdag får vi höra hur det gått för Dustin medan torsdagen bland annat bjuder på ytterligare ett investmentbolag (Creades).

PrivataAffärer - 15 jun 18 kl. 11:23

Hernhag: Två bra bettingbolag och en aktie att köpa i rekylen

Anders: Morrn! Om du skulle välja två bettingbolag? Trevlig sommar!

PrivataAffärer - 14 apr 20 kl. 07:57

Nu kommer rapporterna – här är datumen

Coronapandemin lär på ett eller annat sätt ha påverkat bolagens verksamhet under det första kvartalet. Men när rapporterna nu strömmar in kommer också de framåtblickande budskapen att vara av stort intresse för marknaden. Redan förra veckan kom en handfull delårsrapporter och den här veckan kommer en rad till.

PrivataAffärer - 15 apr 19 kl. 13:00

Nu drar rapportfloden igång – här är alla datum

Investmentbolagen Öresund och Creades och fastighetsbolagen Atrium Ljungberg och Fabege fanns med bland de bolag som i förra veckan var först ut att släppa delårsrapporter för det första kvartalet. Men den här veckan intensifieras rapportfloden. I morgon tisdag får vi till exempel höra hur det gått för Avanza och Beijer Ref.

PrivataAffärer - 11 okt 19 kl. 04:39

Nu kommer rapporterna

Först ut denna rapportperiod var Industrivärden och Creades och senare i dag får vi veta hur det gått för Öresund under det tredje kvartalet. Men detta är bara en västanfläkt mot vad som väntar kommande veckor. Nästa vecka (v.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Läkemedelsbolag rusar 70 procent – ”kan döda coronaviruset”

Det amerikanska läkemedelsbolaget Novabay Pharmaceuticals meddelar att bolagets egenutvecklade formulering av hypoklorsyra, Avenova, dödar….

DI - 45 minuter sedan

Sverige ställer sig bakom europeiska sanktioner mot Kina

Sverige sade på måndagen att de stöttar fransk-tyska metoder som en respons mot Kinas nya säkerhetslag i Hongkong, rapporterar Reuters. .

DI - 45 minuter sedan

Analytiker: Federal Reserves stöd har ökat risken för bubblor

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve har tillhandahållit närmast obegränsat finansiellt stöd i syfte att bibehålla marknadernas….

DI - 45 minuter sedan

Insiderförsäljning i Boozt – styrelseledamot miljonsålde

Boozts storägare och styrelseledamot Kent Stevens Larsen har sålt cirka 100.000 aktier i e-handelsbolaget..

DI - 30 minuter sedan

Blackrock flaggar upp i Volvo

Fondjätten Blackrock har den 9 juli ökat innehavet i Volvo till 4,8 procent av aktiekapitalet och 1,6 procent av rösterna..

DI - 30 minuter sedan

Vd: Taxi bara 50 procent av Ubers verksamhet framöver

Ubers vd Dara Khosrowshahi uppger i en intervju med NDTV att taxitjänster enbart kommer stå för 50 procent av bolagets verksamhet framöver..

DI - 30 minuter sedan

Butiksdöd avvärjd – hyresvärdarna räddar Intersport

Intersport kommer inte att tvingas stänga lika många butiker som ledningen hade räknat med i den pågående rekonstruktionen..

DI - 1 timme sedan

SKF, Sandvik och Volvo flyttar kapitalmarknadsdagar till nätet

SKF, Sandvik och Volvos kapitalmarknadsdagar i Österrike i november ställs in med hänvisning till omständigheterna kring covid-19..

DI - 1 timme sedan

Alligator minskade rörelseförlusten i andra kvartalet

Forskningsbolaget Alligator Bioscience redovisar ett resultat efter skatt på -35,1 miljoner kronor för det andra kvartalet 2020 (-49,3)..

DI - 1 timme sedan

EU-klartecken för statligt stödpaket till KLM

EU-kommissionen har godkänt ett stödpaket från den nederländska staten till flygbolaget KLM på 3,4 miljarder euro..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.