Nyteknik > Teknik

Wednesday, 15 July, 14:02

Nyteknik - 30 jun 20 kl. 07:00

Uppstickaren ska köra om Cybertruck och bli först på elpickup-marknadenGlöm Tesla Cybertruck – första el-pickup ut på marknaden kan mycket väl bli uppstickaren Lordstown. Företaget har nu avtäckt sin modell Endurance och första leveranserna ska ske inom ett år..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Cybertruck, Tesla Cybertruck, Lordstown, Endurance

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppstickarenska , köraom , Cybertruckoch bli , först, elpickup-marknaden

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 4 timmar sedan

Forskare: Vulkanutbrott i Alaska skakade om romarriket

En vulkan i Alaska kan ha bidragit till den romerska republikens snabba övergång till kejsardöme, visar ny forskning. Vulkanens utbrott ledde till ett extremt kallt klimat med missväxt, hungersnöd och oroligheter som följd..

Nyteknik - 45 minuter sedan

Apple slipper europeisk skattenota på 134 miljarder kronor

Apple behöver inte betala så mycket skatt som EU-kommissionen vill. Det slår EU-domstolen nu fast, vilket gör att techjätten undgår skattekostnader på 134 miljarder kronor, som annars hade behövt betalas på Irland..

Nyteknik - 30 minuter sedan

”Viktig testanläggning för biobränsle riskerar rivning utan ny finansiering”

DEBATT. Anläggningen LTU Green Fuels i Piteå skulle kunna användas för att tillverka och testa inhemskt biodrivmedel från skogsindustrins restprodukter. Men om inga nya pengar skjuts till riskerar hela anläggningen att rivas.

Nyteknik - 3 timmar sedan

Vägg av galaxer gömmer sig bakom Vintergatan

Astronomerna är förvånade över hur vi hittills har lyckats missa en av universums största strukturer. För avståndet till ”the South Pole Wall” är inte stort..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Vulkanutbrott kan ha orsakat romarrikets fall

En vulkan i Alaska kan ha bidragit till den romerska republikens snabba upplösning, visar ny forskning. Vulkanens utbrott ledde till ett extremt kallt klimat med missväxt, hungersnöd och oroligheter som följd..

Nyteknik - 4 timmar sedan

6g redan 2028 om Samsung får bestämma

Det går allt snabbare att ta fram nya mobilstandarder. Just nu byggs det nya 5g-nät runt om i världen, men redan 2028 kan de första kommersiella 6g-näten vara i drift. Det tror mobiljätten Samsung..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Brusreducerande fönstret dämpar buller

Forskare har skapat ett fönster där 24 små högtalare skapar en spegelbild av bullret. Tekniken sänkte den upplevda ljudnivån med tio decibel..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Nu inleds storskaligt test av coronavaccin på människor

Det amerikanska bioteknikbolaget Moderna uppger att man är redo att gå in i nästa fas för att få fram ett vaccin mot covid-19..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Dataintrång hos Foodora – 25000 svenskar drabbade

Matutkörningstjänsten Foodora har utsatts för ett dataintrång som gjort att uppgifter från 480 000 kunder kommit i orätta händer, skriver Dagens Nyheter..

Nyteknik - Igår: 08:44

Elcyklister kör bättre, hävdar försäkringsbolag

Enligt VTI ger elcyklar en högre andel skador. Men nu hävdar försäkringsbolaget Bikmo att elcyklisterna tvärtom är mindre riskbenägna än vanliga cyklister – och sänker elcyklisternas premier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.