DI > Ekonomi

Saturday, 11 July, 13:04

DI - 30 jun 20 kl. 06:51

Abelcos andra del av Quickbit-försäljning fullföljs inteAbelco meddelar att den andra och sista så kallade tranchen avseende förvärv av bolagets innehav i Quickbit inte fullföljs..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Quickbit

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Abelcosandra , delav , Quickbit-försäljning, fullföljsinte
YLE - 07 maj 13 kl. 17:37

Bankkonst säljs ut förmånligt

Tidigare var Finland fullt av bankkontor, och de bankkontoren var fulla av tavlor. Den tiden är nu förbi, och antalet bankkontor har minskat radikalt under de senaste tjugo åren. Frågan är vad man ska göra av alla de konstverk som har prytt väggarna i oräkneliga kontorsutrymmen och konferensrum.

HBL - 01 jul 13 kl. 19:50

NSN-köpet kan vara del av större omorganisering

Också andra omvälvningar än köpet av Siemens hälft av nätbolaget Nokia Siemens Network kan ske inom Nokia.NSN-köpet kan vara kopplat till en större omorganisering av Nokias affärsverksamhet. ?

HBL - 01 jul 13 kl. 14:53

Experter: Försäljning möjlig trots att Nokia köpte NSN

Nokia kan sälja en del av sin affärsverksamhet trots att bolaget köper ut Siemens ur NSN. Forskningsdirektören på Näringslivets forskningsinstitut tror att NSN-affären kan vara ett led i en större omorganisering av Nokias affärsverksamhet. ?

YLE - 05 jun 16 kl. 19:37

Reko-grupperna för direktförsäljning utmanas av ny förening

Intresset för att köpa närproducerad mat direkt av producenten håller i sig och reko-grupperna får nu konkurrens av föreningen Farmarin markkinat. Till skillnad från reko-konceptet finns det en mängd regler för hurdana produkter som får säljas, vilket gör det svårare för hobbyodlare eller andra med småskalig produktion att få sälja sina produkter via nätverket. Reko-gruppen i Borgå hör till dem som byter koncept.

Sydsvenskan - 02 jan 15 kl. 21:09

"Gårdsförsäljning av alkohol är visst förenligt med ett alkoholmonopol."

Sveriges vinodlare och mikrobryggerier fick nyligen en ovälkommen ”julklapp” av landets folkhälsominister, Gabriel Wikström (S).I ett debattinlägg i Aftonbladet förklarade Gabriel Wikström och IOGT-NTO:s ordförande Anna Carlstedt, att de ”stänger dörren för gårdsförsäljning av alkohol”.De skriver att gårdsförsäljning är oförenlig med Systembolagets ensamrätt enligt EU-rätten.

YLE - 04 aug 15 kl. 06:19

Finska blåbär säljs främst i Asien

Vilda blåbär från de finska skogarna säljs ofta till Kina, Japan och Sydkorea. Här hemma säljs mer odlade blåbär som importerats utifrån. Finska blåbär används ofta i diverse kosttillskott som säljs på den asiatiska marknaden.

Alingsås tidning - 09 nov 19 kl. 06:00

Gör bra pengar på lottförsäljning

Gerdskens BK är riktiga hejare på Bingolotto-försäljning. Bland föreningarna som får mest pengar när Folkspel delar ut överskottet av försäljningen hamnar Gerdsken på sjätte plats i landet.
– Det betyder väldigt mycket för oss.

YLE - 23 maj 13 kl. 08:30

Soppkött säljs som entrecote

Det står entrecote på förpackningarna men inuti finns biffar skurna från olika ställen på djuret. Segheten på köttet varierar men det saftiga priset är det samma. ?

Skånskan - 25 sep 15 kl. 16:54

Orups sjukhusområde säljs

HÖÖR Vid årsskiftet tar ett privat bolag över ägandet av Orups sjukhusområde. Region Skåne kasserar in 44,5 miljoner kronor för affären.Affären gick i lås den 18 september.

BT - 20 mar 14 kl. 13:32

Mer svensk mjölk säljs till Kina

Ökad mejerikonsumtion i flera tillväxtländer har gett en tydlig ökning av jordbruksexporten till Kina och Oman och klirr i kassan för mjölkbönderna. Däremot har grisuppfödarna det tufft, bland annat på grund av att Ryssland har stoppat importen av griskött.Handeln med jordbruksvaror ökade med nio procent under 2013 jämfört med året innan, visar färsk statistik från Jordbruksverket.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Tiktok utreds – pekas ut som spionverktyg

Bannlyst av Indien och baktalad av USA. Flera länder inleder nu utredningar kring Tiktok efter att appen anklagats för censur och för att….

DI - 1 timme sedan

Jehovas vittnen kräver 25 miljoner från staten

Efter tolv år av ständiga nekanden fick Jehovas vittnen 2019 rätt till statsbidrag..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Då ska Huawei vara ute ur brittiska 5g-nät

Senast 2025 ska all utrustning från Huawei vara bortplockad från Storbritanniens nät för femte generationens mobiltelefoni, 5g..

DI - 2 timmar sedan

USA hotar Frankrike med tullar på varor för 12 miljarder

Striden om Frankrikes digitalskatt för globala teknikbjässar går vidare. Nu hotar USA med att införa tullar på franska varor värda 1,3….

DI - 2 timmar sedan

Hård press på ”snåla” Sverige inför EU-strid

Många EU-ledare vill tala ”snåla” Sverige till rätta inför striden om EU:s långtidsbudget och coronakrisstöd på det kommande toppmötet..

DI - 3 timmar sedan

Elon Musk klättrar på pengalista – passerar Buffett

Teslachefen Elon Musks tillgångar växer och han är nu världens sjunde rikaste person, enligt Bloombergs miljardärsindex..

DI - 3 timmar sedan

Trump upphäver straff för tidigare rådgivare

USA:s president Donald Trump har upphävt det fängelsestraff som den tidigare rådgivaren Roger Stone har dömts till. ”Roger Stone är nu en….

DI - 3 timmar sedan

SAS lägger ut markpersonal

SAS lägger ut all markpersonal på Sturup i Malmö och Landvetter i Göteborg till företaget Aviator, det skriver Sydsvenskan..

DI - 3 timmar sedan

Iran trotsar USA-sanktioner – utvecklar oljan

Iran tänker strunta i USA:s sanktioner och utveckla sin oljeindustri, meddelar Irans oljeminister Bijan Zanganeh i ett tv-sänt tal..

DI - 3 timmar sedan

Tele2 föll på vd-byte – här är veckans viktigaste händelser

Veckan inleddes med besked om att Tele2:s vd Anders Nilsson slutar och ersätts med Kjell Morten Johnsen, något som fick aktien att backa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.