Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 15 July, 13:43

Nyan - 30 jun 20 kl. 06:05

Epidemisituationen är lugnPå fredagen upptäcktes ett nytt fall av covid-19 på Åland. På måndagens coronapresstillfälle sa landskapsläkare Knut Lönnroth att coronaläget är lugnt och att den smittade agerat exemplariskt i karantän. Det första fallet av covid-19 på Åland på två veckor upptäcktes på fredagen. Epidemisituationen är ändå fortsatt mycket lugn, säger Lönnroth. – Personen har smittats i Sverige och sedan kommit hit och insjuknat men innan dess varit väldigt duktig att hålla sig i karantänliknande förhållanden och knappt haft kontakt med någon, säger Lönnroth.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åland, Knut Lönnroth, Lönnroth, Sverige, Jeanette Pajunen, John Eriksson, Än, Fredrik Karlström, MSÅ, Karlström, TEXT, Palmén, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Epidemisituationenär , lugn
Skånskan - 09 mar 17 kl. 20:20

Allvar och skratt med Lugn & Riedel

Recension/konsert KONSERT
Lugn & Riedel
På scen: Kristina Lugn (uppläsning), Sarah Riedel (sång), Jonas Östholm (piano), Viktor Skokic (kontrabas)
Samtal efter konserten med journalisten Tara Moshizi
Text: Kristina Lugn
Musik komponerad av: Sarah Riedel, Viktor Skokic, Jonas Östholm och Georg Riedel
Malmö Live, ”Röda mattan presenterar”, Kuben, onsdag den 8 mars 2017. ERWP.fif(1)Det finns många sätt att högtidlighålla eller fira internationella kvinnodagen den 8 mars.

Barometern - 08 jun 14 kl. 15:38

Karamelodiktstipendiet till Kristina Lugn

Kristina Lugn är årets Karamelodiktstipendiat. Hon tilldelades priset under Poveldagen på Skansen. "Jag är jätteglad för det här, jag kände Povel Ramel lite och han betydde väldigt mycket för mig", säger hon.

Skånskan - 16 feb 17 kl. 15:15

Lugn och Riedel till Malmö och Lund

Poeten Kristina Lugn och sångerskan Sarah Riedel ska ut på gemensam turné i vår. Start blir det 8 mars på Malmö Live. ERWP.

Nyheter 24 - 10 jan 11 kl. 15:59

Kristina Lugn till stöd för Englund i Ranelid-fejden


Författaren Kristina Lugn träder till försvar för Svenska Akademiens ständige sekreterare i Let's Dance-fejden. Om hans medverkan i dansprogrammet säger den berömda författaren:? Det är en väldigt tom fråga.

Dagen - 18 mar 11 kl. 03:00

Ett lugn värt att beundra

Det är med beundran vi ser det upphöjda lugn som ännu präglar Japans land och folk. Trots sorg och förstämning efter katastrofen, trots myndigheternas misslyckande med att stoppa läckage och bränder i kärnkraftsverken. Trots detta, verkar folket kontrollerat och ansvarstagande.

BT - 26 jun 11 kl. 20:20

Tät men lugn trafik på vägarna

Årets midsommarhelg var trafikmässigt lugn. Trots det omkom fyra personer i svåra trafikolyckor.
Torsdagen före midsommarafton och söndagen efter är årets två trafiktätaste dagar.

BT - 26 jun 11 kl. 19:02

Tät men lugn trafik på vägarna

Årets midsommarhelg var trafikmässigt lugn. Trots det omkom tre personer i svåra trafikolyckor. Torsdagen före midsommarafton och söndagen efter är årets två trafiktätaste dagar.

Sydsvenskan - 26 jun 11 kl. 23:42

Lugn trafik på de svenska vägarna

Årets midsommarhelg var trafikmässigt lugn. Trots det omkom fyra personer i svåra trafikolyckor, bland annat dog en 16-årig pojke när han försökte väja för en fasan med en epa-traktor.
Stockholm Torsdagen före midsommarafton och söndagen efter är årets två trafiktätaste dagar.

Västerbottens Folkblad - 06 nov 11 kl. 06:20

Lugn natt för polisen

LÄNET Polisen rapporterar att det varit en relativt lugn lördagsnatt i länet. LÄNET Polisen rapporterar att det varit en relativt lugn lördagsnatt i länet. Polisen rapporterar om en lugn lördagsnatt med få ingripanden.

BT - 05 feb 12 kl. 09:35

Ännu en lugn natt i Sjuhärad

Helgen har varit fortsatt lugn. Det rapporterade både polis och räddningstjänst under söndagsmorgonen. ?

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Eckerö har tappat halva omsättningen – utmanande läge

Eckerö tappade 800 000 passagerare och runt 50 miljoner, halva sin omsättning, under årets första halvår. Det framgår av koncernens ekonomiska översikt. ”Utsikterna för resten av verksamhetsåret är fortsatt utmanande”, skriver styrelsen.

Nyan - 2 timmar sedan

Kunglig sommarteater på Sottunga

I sommar blir det medeltidsteater i skärgårdsmiljö på Sottunga. .

Nyan - 3 timmar sedan

Man straffas för narkotika och stöld

En man i Mariehamn döms för straffbart bruk av narkotika samt stöld. Han har använt bensodiazepin och cannabis under tre dagar i oktober 2018. Under en av dagarna stal han även saker från en källare i ett egnahemshus i Mariehamn.

Nyan - 4 timmar sedan

Mobilapp mot corona lanseras i höst

En lagändring gör det möjligt att utveckla en app för smittspårning. .

Nyan - 5 timmar sedan

Städning höjer Hammarlands kostnader

Kommunfullmäktige i Hammarland har föreslagit ett flertal tillfällig ökningar inom den sociala sektorn som föranletts av coronapandemin. Man ger Hemgården 6 800 euro extra för att uppfylla rekommendationer kring städning och hemtjänsten får 8 800 extra för att städa Hammargården och genomföra matutkörning. Hammargården får också en tillfällig resurshöjning om 3 800 euro för att hanteringen av mat försvårats under Coronavirusepidemin.

Nyan - 7 timmar sedan

Ingen Viking-dividend under låneuppskov

Viking Line får skjuta upp amorteringar på totalt 14,9 miljoner euro. .

Nyan - 18 timmar sedan

Tullen beslagtog rekordmängd snuspreparat

Under våren har Tullen i Finland beslagtagit en rekordmängd nikotinpreparat vid inresor och i post- och fraktförsändelser. .

Nyan - 19 timmar sedan

Nedlagt åtal för bedrägeri

En man åtalades för bedrägeri efter att ha köpt bildelar värda 1 000 euro, men låtit bli att betala hela den överenskomna summan trots upprepade påminnelser av säljaren. Enligt åtalet var 600 euro obetalt. Målsägande yrkade att köparen skulle ersätta den återstående summan.

Nyan - 20 timmar sedan

De ska styra pensionsfond

Landskapsregeringen har utsett styrelse för landskapet Ålands pensionsfond för mandatperioden 2020–2023, sedan TCÅ, Akava, Tehy och FOA-Å lämnmat sina förslag. I stuyrelsen sitter: Minister Torbjörn Eliasson (ersättare minister Fredrik Karlström). Ola Sundberg (Thomas Fredriksen).

Nyan - 21 timmar sedan

Lättare för studerande få stöd under corona

Studerande är en grupp som nu ska ha lägre tröskel till att få stöd. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.