Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 02 July, 08:58

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 05:50

Få ljuspunkter när världsledare möts om SyrienMiljontals är på flykt, befolkningen är krigstrött och FN varnar för matbrist i coronapandemins spår. EU och FN håller nu givarkonferens för Syrien, ett land där hjälpbehoven beskrivs som skriande. – Folk kämpar men de har inget hopp. Kriget är inne på.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Syrien, FN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , ljuspunkternär , världsledare, mötsom , Syrien
Sydsvenskan - I förrgår: 05:50

Få ljuspunkter när världsledare möts om Syrien

Miljontals är på flykt, befolkningen är krigstrött och FN varnar för matbrist i coronapandemins spår. EU och FN håller nu givarkonferens för Syrien, ett land där hjälpbehoven beskrivs som skriande. – Folk kämpar men de har inget hopp.

DN - I förrgår: 05:52

Få ljuspunkter när världsledare möts om Syrien

Miljontals är på flykt, befolkningen är krigstrött och FN varnar för matbrist i coronapandemins spår..

Aftonbladet - I förrgår: 05:51

Få ljuspunkter när världsledare möts om Syrien

▸ Miljontals är på flykt, befolkningen är krigstrött och FN varnar för matbrist i coronapandemins spår..

GöteborgsPosten - I förrgår: 05:50

Få ljuspunkter när världsledare möts om Syrien

Miljontals är på flykt, befolkningen är krigstrött och FN varnar för matbrist i coronapandemins spår. EU och FN håller nu givarkonferens för Syrien, ett land där hjälpbehoven beskrivs som skriande..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Coronaskulder tynger företag

Åtta av tio svenska företag säger att de pressas att stå ut med att deras kunder dröjer med att betala. Det gör svenska företag till de sämsta betalarna i Europa. – Det kan finnas en tradition i Sverige med många stora företag som kan pressa sina levera.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Mordförsök i Örebro – en till sjukhus

En man i 25-årsåldern vårdas på sjukhus i Örebro efter ett misstänkt mordförsök som inträffade i samband med ett bråk mellan två olika gäng, rapporterar lokala medier. Den skadade mannen ska ha blivit knivskuren flera gånger, bland annat i armen, rappor.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

EM-kvalen flyttas – nytt upplägg väntar

EM-kvalen i volleyboll flyttas till följd av coronakrisen, som också tvingar fram ett nytt upplägg. Den största förändringen är att de flesta kvalgrupperna, bland annat Sveriges, kommer att avgöras i januari 2021 i stället för augusti–september 2020 som.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Brittiska artister i coronaupprop

1 500 brittiska musiker och artister har undertecknat ett upprop riktat till landets kulturminister Oliver Dowden, där man kräver att regeringen vidtar akuta åtgärder för att stötta den brittiska musikbranschen som drabbats hårt av coronapandemin, skriv.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

De flesta helsingborgare vill nog hellre åka med färja till Helsingör

Att åka tåg genom en tunnel är ingen upplevelse..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Karibiens viruskamp en skör framgångssaga

Karibiens snabba och samstämmiga respons i kampen mot coronaviruset beskrivs som en framgångssaga. Flera av regionens önationer har inte rapporterat några nya fall på flera veckor – men minskad turism och sommarens orkansäsong gör läget sårbart. Å ena s.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tillståndet kritiskt för OS-medaljör

Tillståndet är kritiskt för shorttrackstjärnan Lara Van Ruijven, 27. Nederländskan har drabbats av en autoimmun sjukdom och visar inga tecken på återhämtning. Det meddelar det nederländska skridskoförbundet (KNSB) Landslaget befinner sig för närvarande.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tiotals döda efter jordskred i jadegruva

Omkring 50 personer har omkommit i ett jordskred i en jadegruva i Myanmar (Burma), enligt det myanmariska informationsdepartementet. Omständigheterna kring händelsen är oklara..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

En strimma av ljus i coronamörkret: Färre Skånekonkurser i juni

”Återstår att se om de hoppingivande siffrorna fortsätter”..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Färskpotatis en minusaffär för odlarna

Priset på färskpotatis faller dramatiskt, trots att skörden väntas bli 20–40 procent mindre än i fjol, rapporterar ATL. Vid premiären vid Valborg kostade potatisen 130 kronor kilot. Redan en vecka senare hade priset till odlarna sjunkit till 19 kronor o.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.