Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 15 July, 14:14

Sydsvenskan - 30 jun 20 kl. 06:05

Tidigare testkoordinatorn: Borde testat bredareSvenska myndigheter har inte lyckats ta på sig ledartröjan för att utöka testningen, anser den före detta nationella koordinatorn för coronatesterna. – Det svenska systemet har stora brister i ansvarsfördelningen, säger Harriet Wallberg. Världshälsoorga.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Harriet Wallberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidigare testkoordinatorn, Borde, testat, bredare
Expressen - 30 jun 20 kl. 12:05

Tidigare testkoordinatorn: Borde testat brett tidigare

Sverige har inte gjort tillräckligt för utöka coronatesterna – och borde ha testat brett tidigare.Det anser Harriet Wallberg, tidigare nationell testkoordinator.– Framför allt borde vi ha testat bredare på äldreboenden, säger hon till TT..

Aftonbladet - 30 jun 20 kl. 06:05

Tidigare testkoordinatorn: Borde testat bredare

▸ Svenska myndigheter har inte lyckats ta på sig ledartröjan för att utöka testningen, anser den före detta nationella….

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 20 kl. 06:05

Tidigare testkoordinatorn: Borde testat bredare

Svenska myndigheter har inte lyckats ta på sig ledartröjan för att utöka testningen, anser den före detta nationella koordinatorn för coronatesterna. – Det svenska systemet har stora brister i ansvarsfördelningen, säger Harriet Wallberg. Världshälsoorga.

DN - 30 jun 20 kl. 06:14

Tidigare testkoordinatorn: Borde testat bredare

Svenska myndigheter har inte lyckats ta på sig ledartröjan för att utöka testningen, anser den före detta nationella koordinatorn för….

DI - 30 jun 20 kl. 06:23

Tidigare testkoordinatorn: Borde testat bredare

Svenska myndigheter har inte lyckats ta på sig ledartröjan för att utöka testningen, anser den före detta nationella koordinatorn för….

GöteborgsPosten - 30 jun 20 kl. 06:05

Tidigare testkoordinatorn: Borde testat bredare

Svenska myndigheter har inte lyckats ta på sig ledartröjan för att utöka testningen, anser den före detta nationella koordinatorn för coronatesterna..

GT - 30 maj 20 kl. 06:49

Tegnell bekräftar missen: Borde testat fler resenärer

Trots upprepade larm om smitthärdar i Österrike höll Folkhälsomyndigheten fast vid att besökare därifrån inte skulle testas.På en intensivvårdsavdelning i Varberg kunde den linjen ha slutat med katastrof då en sjuksköterska hann smitta minst fem kolleger innan hon fick testas. Nu säger statsepidemiologen Anders Tegnell att Sverige – om man haft den information man har nu – borde ha testat också österrikeresenärer..

Expressen - 03 jun 20 kl. 08:22

MORGONENS NYHETER: 1 600 soldater i Washington när protesterna fortsätter • Mördade Edwins pappa efter domen: ”Kan börja läka” • Förra testkoordinatorn: Vi måste testa bredare

1 600 soldater har placerats runtom i Washington DC när protesterna fortsätter i USA.■■■Mördade Edwins pappa beskriver sina känslor efter domen mot 4-åringens mamma.■■■Sverige måste testa bredare.

DN - 03 jun 20 kl. 19:43

Testkoordinatorn om varför hon slutade: ”Hade inte det mandatet”

I helgen hoppade testkoordinatorn Harriet Wallberg av sitt uppdrag.  Nu pekar hon ut Folkhälsomyndighetens strategi som en av….

Nyheter 24 - 06 feb 14 kl. 14:06

Fyra riksdagsledamöter har testat cannabisFärre än i Finland

STOCKHOLM. Frågan om att legalisera cannabis har runtom i världen blivit allt mer uppmärksammad. Efter att två amerikanska delstater gjort det lagligt gick president Barack Obama ut och sa att cannabis egentligen inte är farligare än alkohol.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Inwidos resultat betydligt starkare än väntat

Den Malmöbaserade koncernen rapporterar all time high inom e-handel..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Man gripen efter dödsskjutningen

En man har lämnat in sig till fransk polis och erkänt att han sköt ihjäl Tottenhamstjärnan Serge Auriers yngre bror Christopher, säger en poliskälla. Christopher Aurier, 26, dog på sjukhuset efter att ha blivit skjuten i magen utanför en nattklubb i Tou.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kvinna åtalas för mord på sambo i Landskrona

En man i 25-årsåldern påträffades i mitten på april död i en lägenhet..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Våldsam takbrand i centrala Köpenhamn

En brand rasar på taket till en byggnad bredvid ett hotell i Köpenhamn..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

United-stjärna blir rekordung hedersdoktor

Manchester United-stjärnan Marcus Rashford blir som yngst någonsin utnämnd till hedersdoktor vid universitet i Manchester. Den 22-årige fotbollsspelaren får utmärkelsen för sitt arbete mot barnfattigdom, skriver United på sin hemsida. Universitetet i ha.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

TV4 fälls för olämpliga reklamavbrott

TV4 agerade "nonchalant" när de bröt för reklam under två storfilmer och en scenshow. Det menar Granskningsnämnden för radio och tv, som nu kräver tv-kanalen på totalt 200 000 kronor för olämpliga reklamavbrott, något som Nöjesbladet var först att rappo.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Apple slipper miljardskatt i EU

EU-kommissionen kan inte tvinga Apple att betala skatt inom EU..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

MFF-podden: Grunden är lagd, men offensiven måste på plats – och det är bråttom

Lyssna på avsnitt 216 av MFF-podden här..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Spansk press på Löfven om EU-pengar

Spaniens premiärminister är i Sverige för att försöka blidka Sverige inför EU-toppmötet..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Gitarrjätte ger hittelön för saknade dokument

Det klassiska gitarrföretaget Gibson erbjuder en hittelön på drygt en halv miljon kronor till den som hjälper dem att hitta en uppsättning dokument som varit försvunna i 30 år. Det man letar efter är fraktregistren från åren 1959-1960, som visar alla gi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.