GT > Nyheter

Monday, 13 July, 10:51

GT - 30 jun 20 kl. 06:00

Jonis Adan, 25, nekas ersättning efter strejkJonis Adan, 25, nekas ersättning efter att ha blivit satt i isoleringscell i samband med en masstrejk inne på fängelset.25-åringen är dömd till 14 års fängelse för inblandning i morden på Vår krog och bar..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Adan, Vår

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jonis, Adan25 , nekas, ersättningefter , strejk
BT - 05 dec 14 kl. 15:11

Mördads dotter nekas ersättning

Dottern till en 49-årig ledare för ett mc-gäng, som sköts ihjäl på en skogsväg utanför Ronneby i mars 2012, nekas ersättning från Brottsoffermyndigheten. Myndigheten anser att offret, som var president i mc-gänget Outlaws, själv hade utsatt sig för så stora risker att komma till skada att dottern inte är berättigad till ersättning ur brottsofferfonden, rapporterar lokala nyhetsmedier.Två personer, en av dem med anknytning till ett konkurrerande mc-gäng, dömdes till långa fängelsestraff för mord och en tredje för medhjälp till mord.

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 14 kl. 15:14

Mördads dotter nekas ersättning

Dottern till en 49-årig ledare för ett mc-gäng, som sköts ihjäl på en skogsväg utanför Ronneby i mars 2012, nekas ersättning från Brottsoffermyndigheten. Myndigheten anser att offret, som var president i mc-gänget Outlaws, själv hade utsatt sig för så stora risker att komma till skada att dottern inte är berättigad till ersättning ur brottsofferfonden, rapporterar lokala nyhetsmedier..

News55 - 24 mar 16 kl. 15:23

Köpte lyxbil som aldrig blev levererad – nekas ersättning

BORLÄNGE. En man ingick i september 2009 ett avtal med Nordtrafik Aktiebolag om transport av en nyinköpt Cadillac från Miami till Göteborg. I november samma år avlämnades lyxbilen till agenten i Miamis terminal.

Blekinge Läns tidning - 08 aug 17 kl. 07:16

Skolelever nekas ersättning för busskort

Gymnasieelever nekas ersättning för busskort av kommunen för att de bor för nära skolan. Gränsen för ersättning går vid sex kilometer, det innebär att Kallinge delas på mitten..

SR - 25 okt 13 kl. 06:52

Nekas ersättning ? narkolepsi upptäcktes för sent

Ett 30-tal personer, bland dem 19 barn, nekas ersättning med motiveringen att deras narkolepsisymptom upptäcktes för sent..

Nerikes Allehanda - 12 mar 14 kl. 09:20

Utsattes för mordförsök – nekas ersättning

Den unga kvinnan i Örebro utsattes för mordförsök, men nekas ersättning för sveda och värk. Brottsoffermyndigheten bedömer att hon uppträtt på ett sätt där hon utsatt sig för en ökad risk att skadas..

UNT - 05 dec 14 kl. 15:11

Mördads dotter nekas ersättning

Dottern till en mc-gängledare, som mördades i Blekinge 2012, nekas ersättning från Brottsoffermyndigheten..

SvD - 05 dec 14 kl. 15:11

Mördads dotter nekas ersättning

Dottern till en 49-årig ledare för ett mc-gäng, som sköts ihjäl på en skogsväg utanför Ronneby i mars 2012, nekas ersättning från Brottsoffermyndigheten..

Helsingborgs Dagblad - 10 nov 15 kl. 12:40

Anhöriga nekas ersättning

Anhöriga till en mördad 31-årig man från Landskrona nekas ersättning från Brottsskademyndigheten. Anledning: mannen var inblandad i grov brottslighet..

Sydsvenskan - 10 nov 15 kl. 12:40

Anhöriga till mördad nekas ersättning

Anhöriga till en mördad 31-årig man från Landskrona nekas ersättning från Brottsskademyndigheten. Anledning: mannen var inblandad i grov brottslighet..

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Kommunen sanerade bort hotade fågelbon

En sanering av en kommunägd fastighet i Kristinehamn fick hastigt avbrytas när ornitologer slog larm om att rödlistade fåglar häckade på taket till byggnaden..

GT - 4 timmar sedan

Spårvagnsförare hittade misshandlad man

En spårvagnsförare som började sin arbetsdag med att köra ut en vagn hittade en misshandlad man liggandes i vagnen.Mannen, som är i 40-årsåldern, har förts till sjukhus med huvudskador.– Om han har legat där hela natten eller krupit dit på morgonen vet vi inte, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i region Väst..

GT - 4 timmar sedan

Gull-Britts Australienresa: Isolering – i tre månader

Bara ett dygn efter att Gull-Britt Hovler, 70, landat i Australien stängde landet ner.Följande tre månader var fyllda av restriktioner innan hon till slut flög hem till Sverige. – I Australien följde alla restriktionerna, inga kalas eller festande.

GT - 5 timmar sedan

Ekonomiskt ansvar har aldrig varit mer viktigt

Trots pandemin håller vi fast målsättningen med den viktiga omställningen av den nära vårdens utveckling i Västra Götaland. Nu måste vi hantera både pandemins effekter och den normala driften, skriver GrönBlå Samverkans fem ledande företrädare..

GT - 13 timmar sedan

Kastade tallrik i sin frus ansikte – döms

En man från Ljungskile har utsatt sin fru för våld under två års tid.Vid ett tillfälle kastade han också en tallrik i sin frus ansikte, det skriver Bohusläningen. Nu döms mannen till fängelse i över ett år för grov kvinnofridskränkning.

GT - 14 timmar sedan

Mardrömshalvleken för Tolinsson: ”Inte kul”

GÖTEBORG. Jesper Tolinsson fick starta i mittlåset med Bjärsmyr.Men efter 25 minuter var det färdigspelat för 17-åringen.

GT - 15 timmar sedan

EBO premierar individers egenmakt och frihet

REPLIK: Använd inte EBO för att stänga dörren till Göteborg.

GT - 17 timmar sedan

Liseberg kan skjuta upp premiär av ny attraktion

På grund av coronapandemin håller Liseberg stängt – vilket medför hundratals miljoner i förlorad inkomst.Det innebär också att lanserandet av en ny attraktion kan komma att skjutas upp.– Vi har en ny attraktion planerad som kan behöva skjutas upp till 2022, säger Andreas Andersen, vd på Liseberg.

GT - 18 timmar sedan

Försvarsmiss blev kostsamt för Varberg

Små marginaler avgjorde på Behrn Arena mellan Örebro och Varberg.Ett sällsynt misstag i Varberg ledde till att Agon Mehmeti kunde dundra in 1–0 på volley som även blev segermålet.– Det är frustrerande – jag tycker vi förtjänar mycket mer, säger Astrit Selmani i Dplay..

GT - 18 timmar sedan

Polis besköts med eget tjänstevapen – man åtalas

Polis kallades till Stenungsund efter att en man misstänktes ha vandaliserat en bil.När mannen senare påträffades utbröt tumult och han misstänks ha fått tag i polisens tjänstevapen – och avlossat flera skott.Nu åtalas mannen för mordförsök, grovt vapenbrott och skadegörelse, rapporterar Göteborgs-Posten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.