GT > Nyheter

Saturday, 04 July, 21:24

GT - 30 jun 20 kl. 05:30

Fortsätt stötta handeln och besöksnäringen i GöteborgHandeln och besöksnäringen behöver även fortsatt stadens och andra aktörers stöd för att kunna vara navet i Göteborgs attraktivitet. Annars riskerar Göteborg bli en mycket tråkigare och mer fattig stad framöver, skriver Eva Dunér vid Visita Västra och Henrik Ekelund vid Svensk Handel..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Göteborg, Göteborgs, Eva Dunér, Visita Västra, Henrik Ekelund, Svensk Handel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsätt, stötta, handelnoch , besöksnäringeni , Göteborg
SVT Debatt - 09 jan 14 kl. 13:36

Ryck inte undan mattan för besöksnäringen, Sjöstedt!

RESTAURANGMOMS Statistiska centralbyråns statistik över lönesummorna i restaurangbranschen visar att motsvarande 10 000 nya jobb tillkommit i branschen under de två senaste åren. Vänsterpartiets förslag att höja momsen och arbetsgivaravgifterna för unga skulle dock äventyra många av dessa arbetstillfällen, skriver Eva Östling inför Vänsterpartiets kongress i helgen. Jobben står i fokus när Vänsterpartiet den 10 – 12 januari samlas för kongress i Stockholm.

Vimmerby Tidning - 04 jan 16 kl. 07:53

Besöksnäringen stärker Vimmerby!

Besöksnäringen är Sveriges snabbast växande näring. Den fortsätter dessutom att växa och skapar jobb, både för lågt och högt utbildade människor..

NSD - 20 apr 18 kl. 10:00

Fortsatt uppåt för besöksnäringen

Besöksnäringen fortsätter att växa, industrin skapar nya jobbtillfällen och småföretagare vågar satsa och bli större..

ÖstersundsPosten - 11 feb 20 kl. 09:51

Ökning för besöksnäringen i Östersund under 2019 – effekt av skidskytte-VM

Besöksnäringen i Östersund fortsätter växa. Under 2019 ökade antalet gästnätter med 4 procent.....

Länstidningen i Jämtland - 11 feb 20 kl. 09:51

Ökning för besöksnäringen i Östersund under 2019 – effekt av skidskytte-VM

Besöksnäringen i Östersund fortsätter växa. Under 2019 ökade antalet gästnätter med 4 procent.....

Alingsås tidning - 23 apr 18 kl. 05:30

Ny plan för turism och besöksnäring

Kommunen har nu antagit en ny handlingsplan för turist- och besöksnäringen – förhoppningen är att planen ska få positiva effekter för det lokala näringslivet och besöksnäringen. Turism- och besöksnäring är världens snabbast växande näring med en global tillväxt på fem till tio procent per år. I Sverige beräknas näringen årligen omsätta närmare 280 miljarder kronor.

Regeringen - 16 aug 16 kl. 10:00

Mikael Damberg inleder besöksnäringsturné

Besöksnäringen i Sverige växer så att det knakar och skapar därigenom både jobb och tillväxt. Som ett led i regeringens satsningar på att stärka besöksnäringens förutsättningar att fortsätta växa över hela landet inleder närings- och innovationsminister Mikael Damberg imorgon, onsdag 17 augusti, en Sverigeturné med målsättning om att lära sig mer om företagens möjligheter och utmaningar. Första stoppet blir Älmhult och Växjö i Kronobergs län.

Regeringen - 25 aug 16 kl. 09:00

Näringsminister Mikael Damberg på besöksnäringsturné till Dalarna

Imorgon, fredag 25 augusti, fortsätter Mikael Damberg besöksnäringsturnén med ett besök i Dalarna. Besöksnäringen i Sverige växer så det knakar och skapar därigenom både jobb och tillväxt. Närings- och innovationsministerns målsättning med besöksnäringsturnén är att besöka företag för att lära sig mer om deras möjligheter och utmaningar.

Regeringen - 27 sep 16 kl. 10:20

Skåne nästa anhalt för Mikael Dambergs besöksnäringsturné

Imorgon reser närings- och innovationsminister Mikael Damberg till Vellinge och Kristianstad i Skåne. Särskilt fokus för dagen är mat och dryck och dess bäring på besöksnäringen. Mikael Damberg ska besöka den ekologiska gården Ängavallen, därefter fortsätter han till Kristianstad för ett besök på Krinova Incubator & Science park..

Corren - 08 feb 19 kl. 06:00

Rekordår för Linköpings besöksnäring

Besöksnäringen i Linköping fortsätter att växa..

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Trendbrott för Öis – vann trots underläget

Örgryte har haft en tuff start i superettan.Men i mötet med AFC Eskilstuna nådde man ett trendbrott, och vann matchen med 2-1 efter en snabb vändning i den första halvleken..

GT - 1 timme sedan

Biljakt i Göteborg – polisen har öppnat eld

Polisen avlossade skott i samband med en biljakt på Hisingen under lördagskvällen, uppger GP.Flera polisbilar var inblandade i insatsen som ägde rum i ett bostadsområde i Lundby enligt tidningen..

GT - 2 timmar sedan

Polisens udda efterlysning:  Vem äger okända båten?

Vem kan lösa mysteriet med den övergivna segelbåten?Polisen söker efter ägaren till en båt som varit förtöjd vid en brygga i Munkedal i nära tre veckor. – Den är inte anmäld stulen och vi hittar den inte i några register, säger Thomas Andersson vid polisens Båtsamverkan Väst..

GT - 3 timmar sedan

Utgick efter skadan: ”Känns chockerande”

ESKILSTUNA/GÖTEBORG. Göteborg FC åkte på en tung smäll i mötet med Eskilstuna.I den första halvleken tvingades lagkaptenen Emma Berglund utgå med en skada.

GT - 4 timmar sedan

Kallduschen: Tappar poäng på tilläggstid

ESKILSTUNA. Göteborg såg ut att gå mot en ny säker seger i damallsvenskan. Men i sista sekund lyckades Eskilstuna kvittera.

GT - 4 timmar sedan

Världsårsbästa och nytt Ullevi-rekord av ”Mondo”

Armand Duplantis har slagit till med ett världsårsbästa.På Bauhaus Jump Challenge tog han också över stadionrekordet på Nya Ullevi.– 5,94.

GT - 4 timmar sedan

Brand med öppna lågor i villa

Det brinner med öppna lågor i taket på en villa i Gullspång Flera enheter från räddningstjänsten är på väg till platsen. Ännu inga uppgifter om eventuella personskador..

GT - 4 timmar sedan

Favoriterna höll för trycket på Marstrand

Favoriterna höll för trycket.Både Anna Östling och Phil Robertson försvarade sina titlar i helgens seglingar på Marstrand.– Det känns så härligt – och blåsigt, säger Östling.

GT - 5 timmar sedan

Så firas drottning Sonjas 83-årsdag

Under lördagen fyller Norges drottning Sonja 83 år.Av allt att döma är festligheterna av den privata sorten och äger rum i sommarbostaden Mågerø på ön Tjøme.– Hon har själv sagt att hon känner sig som 50 år, säger kungaexperten Caroline Vagle till norska Dagbladet..

GT - 6 timmar sedan

”Sällan man ser det, totalt kaos just nu”

GÖTEBORG. Khaddi Sagnia vann längdhoppet på Ullevi.Men hon hade problem under hela tävlingen och fick kritik från experterna i Kanal 5.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.