Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 13 July, 21:50

Nya Wermlands Tidningen - 30 jun 20 kl. 05:00

Dödsfall 30 juni
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dödsfall30 , juni
Expressen - 7 timmar sedan

Ett nytt dödsfall i Värmland

Under måndagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Värmland rapporterades ett nytt dödsfall.I övriga västsvenska regioner rapporterades inga nya dödsfall..

Skånskan - 01 nov 16 kl. 21:40

Akuten stärks efter miss som kan ha lett till dödsfall

Malmö Ett dödsfall i juni i kan enligt de ansvariga för Skånes universitetssjukhus i Malmö kopplas till att det denna dag var hög arbetsbelastning på akuten, dit patienten först omhändertogs.
Händelsen har fått till följd att fler medarbetare har tagits in. ERWP.

Kristianstadsbladet - 19 mar 14 kl. 09:54

Flest dödsfall under vintermånaderna


Förra året avled 90 402 personer i Sverige, en minskning med 1 536 personer jämfört med 2012. Flest dog under vintermånaderna januari-mars - i snitt 281 personer per dag. Under sommaren, juni till augusti, var motsvarande siffra 225 dödsfall per dag, visar ny statistik från Statistiska centralbyrån (SCB).

BT - 19 mar 14 kl. 09:54

Flest dödsfall under vintermånaderna

Förra året avled 90 402 personer i Sverige, en minskning med 1 536 personer jämfört med 2012. Flest dog under vintermånaderna januari-mars - i snitt 281 personer per dag. Under sommaren, juni till augusti, var motsvarande siffra 225 dödsfall per dag, visar ny statistik från Statistiska centralbyrån (SCB).

Helsingborgs Dagblad - 19 mar 14 kl. 09:56

Flest dödsfall under vintermånaderna

Förra året avled 90 402 personer i Sverige, en minskning med 1 536 personer jämfört med 2012. Flest dog under vintermånaderna januari-mars — i snitt 281 personer per dag. Under sommaren, juni till augusti, var motsvarande siffra 225 dödsfall per dag, visar ny statistik från Statistiska centralbyrån (SCB).

SvD - 19 mar 14 kl. 09:54

Flest dödsfall under vintermånaderna

Förra året avled 90 402 personer i Sverige, en minskning med 1 536 personer jämfört med 2012. Flest dog under vintermånaderna januari-mars - i snitt 281 personer per dag. Under sommaren, juni till augusti, var motsvarande siffra 225 dödsfall per dag, visar ny statistik från Statistiska centralbyrån (SCB)..

Sydsvenskan - 27 jun 19 kl. 10:25

Hemtjänstpersonal avstängd efter dödsfall

Fem anställda inom hemtjänsten i Göteborg har stängts av från sina jobb efter ett dödsfall, rapporterar SVT Nyheter Väst. En kvinna hittades avliden i sin bostad i början av juni, när grannar slog larm om dålig lukt. Sedan visade det sig att hemtjänsten.

Helsingborgs Dagblad - 27 jun 19 kl. 10:25

Hemtjänstpersonal avstängd efter dödsfall

Fem anställda inom hemtjänsten i Göteborg har stängts av från sina jobb efter ett dödsfall, rapporterar SVT Nyheter Väst. En kvinna hittades avliden i sin bostad i början av juni, när grannar slog larm om dålig lukt. Sedan visade det sig att hemtjänsten.

Polisen - 05 jun 17 kl. 11:54

Dödsfall i polisens arrest i Gävle

På natten mellan fredagen den 2 juni till lördagen den 3 juni klockan 02:55 insjuknade en 34-årig man i arresten i Gävle. Mannen var omhändertagen för berusning..

Supermiljöbloggen - 15 jun 19 kl. 14:54

Värmebölja skördar dödsfall i Indien

Temperaturer har nått uppemot 50 grader på olika platser i landet och uppemot 36 personer har mist livet som direkt följd av värmen. I huvudstaden New Delhi så har de högsta temperaturerna för juni månad på 48 grader uppmäts. Enligt Anshu Priya, talesperson för myndigheten för katastrofhantering i Indien, så är detta en av de längsta värmeböljorna i Indiens moderna historia.

Ekonomistas - 21 mar 20 kl. 08:32

Värdering av coronavirusets dödsfall

Det här är ett gästinlägg av Mats Bergman, professor i nationalekonomi vid Södertörns högskola. En specifik människas liv kan inte värderas i pengar, men för att vi ska kunna fatta rimliga policybeslut behöver vi ha en uppfattning om värdet av ett statistiskt liv. De vanliga metoder som brukar användas för att värdera statistiska liv kan bidra till beslutsunderlaget när våra politiker och andra beslutsfattare ska välja strategi för att bekämpa coronaviruset.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Insändare: "Hammaröbor: kräv att slås ihop med Karlstad!"

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Anmälan: Bestulen under massage

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Fårattack: "Varg är förövaren"

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Polisanmäld flottkonsert huvudbry för polisen

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Take invald i IOF:s styrelse

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Polisanmälan: Lossade hjul från familjens bil

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Tjänarinnans berättelse

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.