SVT > Inrikes

Friday, 03 July, 22:20

SVT - 30 jun 20 kl. 04:39

Ny skolbrand i Lund – polisen misstänker brottYtterligare en skola har brunnit i Lund i natt. Polisen misstänker att branden är anlagd och en hundpatrull har sökt igenom området..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny skolbrandi , Lund, polisen, misstänker, brott
Polisen - 10 aug 12 kl. 19:22

Polisen misstänker gruppering bakom villainbrott

Polisen misstänker att en gruppering som inriktat sig på villainbrott rör sig i Västmanland. Även närliggande län har fått in anmälningar med liknande tillvägagångssätt..

Polisen - 10 aug 12 kl. 19:49

Polisen misstänker gruppering bakom villainbrott

Polisen misstänker att en gruppering som inriktat sig på villainbrott verkar i Västmanland. Även närliggande län har fått in anmälningar med liknande tillvägagångssätt då gärningsmännen har tagit sig in genom fönstren..

Polisen - 11 okt 16 kl. 14:28

Polisen misstänker bedrägeri och brott mot åldringar i länet.

Under måndagen fick flera hushåll i Ekshärad besök av en man som utgav sig för att komma från organisationen Världens Barn. Polisen misstänker nu att det kan vara fråga om brott mot åldringar samt att mannen vilseleder äldre för egen vinning..

Magazin24 - 06 dec 17 kl. 10:00

Polisen misstänker anlagd skolbrand

I lördags brann det i aulan vid Ulvesundsgymnasiets tidigare lokaler. Polisen misstänker att branden var anlagd..

DN - 07 okt 18 kl. 09:59

Polisen misstänker brott bakom kraftig brand i flerfamiljshus i Lund

En kraftig lägenhetsbrand i Lund har på söndagseftermiddagen släckts. Hela fastigheten fick evakueras. Polisen misstänker brott..

YLE - 05 sep 17 kl. 11:59

Polisen misstänker hämndmotiv bakom brandbomberna i Esbopizzerian

Tre män i 30-årsåldern misstänks för grovt sabotage och mordförsök. Polisen misstänker att motivet var hämnd mot pizzeriaägaren. I juni eldhärjades en pizzeria på Duvbacken intill Alberga i Esbo.

HBL - 14 jan 14 kl. 07:32

TS: Polisen misstänker FN Steels ledning för brott

Polisen misstänker att ledningen för FN Steel gömde undan varor för miljontals euro före konkursen, skriver Turun Sanomat.Centralkriminalpolisen misstänker uppemot tio personer som hörde till ledningen för FN-Steel för ekonomiska brott. Turun Sanomat skriver att polisen misstänker att varor för miljontals euro flyttades från bolagets fabriker och gömdes undan för fordringsägarna före konkursen sommaren 2012.

YLE - 05 jul 17 kl. 17:56

Polisen misstänker tre för brott under demonstrationen mot tvångsavvisningar

Polisen misstänker tre personer för brott som ska ha skett under demonstrationen mot tvångsavvisningar vid Helsingfors-Vanda flygfält under natten mellan måndagen och tisdagen. Demonstrationen tog plats utanför terminal två, där polisen anvisat att den skulle ta plats. Två personer greps för att ha rört sig inne i terminalen.

YLE - 11 jul 15 kl. 11:22

Polisen misstänker anlagd brand i Vasa

Polisen misstänker att branden vid radhuslägenheten på Fångstmannagatan är anlagd. En lägenhet totalförstördes. En 45-åring är misstänkt för dråpförsök.

YLE - 10 aug 17 kl. 05:35

Polisen misstänker Bensowstyrelsen för missbruk av förtroendeställning

Polisen misstänker styrelsen för stiftelsen Bensow i Grankulla för missbruk av förtroendeställning. Brottsmisstankarna hänger samman med renoveringen av stiftelsens daghem 2014. Byggföretaget som utförde renoveringen misstänks för grovt skattebedrägeri.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Lena Hallengren: ”Kommuner har ansvaret för att anställda har rätt utrustning”

Socialminister Lena Hallengren reagerar starkt på SVT:s granskning om att kommuner och regioner köpt in icke godkänd skyddsutrustning. – Det är högst olyckligt att många regioner och kommuner har köpt osäker utrustning. Det är arbetsgivarens ansvar att de anställda har rätt utrustning, så de kan skydda sig själva och även brukare och patienter..

SVT - 7 timmar sedan

Kryssningsbolaget Birka Cruises lägger ner

Coronapandemin driver på nedskärningar hos kryssningsföretagen. Eckerökoncernen lägger ner verksamheten i kryssningsföretaget Birka Cruises med över 500 anställda. Och Tallink Silja säger upp nära 300 svenska medarbetare..

SVT - 9 timmar sedan

Marmorstein: ”Kommer att bli ett väldans liv internt inom S”

Det så kallade ”riktmärket” som ska sätta nivån för hur många asylsökande Sverige ska ta emot är en omstridd fråga inom Socialdemokraterna. Om S gör upp med M om ett riktmärke eller tak kan man vänta sig reaktioner internt, säger SVT:s politiska kommentator Elisabeth Marmorstein, i en kommentar till Mikael Dambergs intervju i Morgonstudion..

SVT - 9 timmar sedan

Marmorstein: ”Han vill blidka båda sidorna”

Debatten om migrationspolitiken fortsätter både mellan och inom partierna. För Centerpartiets del har det uppstått en intern konflikt den ena sidan vill ha en stramare riktning, medan den andra vill se en generösare politik. – Anders W Jonsson försöker blidka båda sidor, som han brukar göra i sådana här lägen, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

SVT - 9 timmar sedan

Kris i förlossningsvården i sommar – över 1 000 arbetspass obemannade

Det är kris i förlossningsvården i stora delar av landet under sommaren. Fler än 1 000 arbetspass är fortfarande obemannade och personal tvingas flytta sina semesterveckor för att lösa situationen. På Danderyds sjukhus i Stockholm hävdar man att bemanningskrisen nu är löst – men enligt Svenska Barnmorskeförbundet saknas det fortfarande personal till hundratals arbetspass..

SVT - 9 timmar sedan

Emma upplevde stressen på förlossningen: ”Kände mig snuvad och ledsen”

Emma Ehrenström födde sitt tredje barn för några veckor sedan på Södersjukhuset i Stockholm och hon märkte av att det var stressigt för personalen. – Jag kände mig inte lika sedd och hörsammad som vid mina tidigare förlossningar, säger hon..

SVT - 10 timmar sedan

KD om hårda coronakritiken: ”Fick inte gehör”

KD:s Ebba Busch har beskrivit det som att regeringen ”med berått mod” låtit en omfattande spittspridning i samhället. I Morgonstudions partiledarintervjuer förklarar gruppledaren Andreas Carlsson varför partiet varit bland de vassaste i sin kritik av svensk coronastrategi – samtidigt som man sade sig sluta upp bakom regeringen under våren..

SVT - 11 timmar sedan

Anders W Jonsson (C): Beredda att kompromissa om migrationen

C vill inte ha ett volymmål för asylsökande, men just den frågan är hetast i de fortsatta förhandlingarna i migrationskommittén, där partiet ingår. – Det viktigaste för oss är att göra skillnad i människors vardag. Då kan man inte sätta sig vid sidan om och säga att vi är inte beredda att kompromissa om någonting, säger Anders W Jonsson (C), vikarierande partiledare i Morgonstudion..

SVT - 13 timmar sedan

Pytonorm i svenska frysdiskar: Experten kritisk

Runt om i Sverige går det att hitta pytonorm i mataffärernas frysdiskar. – Det är inte alltid som de här djuren avlivas på rätt, säger Jan Westin, zoolog och grundare av organisationen Animals HOPE..

SVT - Igår: 09:57

Låga grundvattennivåer i delar av Sverige

Just nu är det låga grundvattennivåer i flera delar av landet. I nuläget är det ingen akut vattenbrist men över 35 kommuner har infört bevattningsförbud. – Den här situationen kan bli vanligare i framtiden, säger Birger Wallsten, dricksvattenexpert på branschorganisationen Svenskt vatten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.