Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 07 July, 21:42

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 20 kl. 22:45

Flera misshandlade i bråk i ÅmålFlera personer har misshandlats vid ett bråk i Åmål i Dalsland. Polis och ambulans åkte dit sedan man fått larm om bråket, som pågick utomhus på måndagskvällen. Ett 20-tal personer fanns på platsen, och sex av dem undersöktes av ambulanspersonalen, skri.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Åmål, Dalsland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera misshandladei , bråki , Åmål
YLE - 21 sep 15 kl. 14:46

Tvångsvård för man som misshandlade svensktalande

En man som år 2013 försökte strypa kvinna som talade svenska i en buss, har dömts till tvångsvård. Det här skriver tidningen Länsiväylä. Mannen som är född år 1985 hade satt sig bakom två kvinnor i bussen som var på väg mot Esbo.

YLE - 28 feb 17 kl. 08:19

Allt fler unga flickor blir misshandlade i Esbo - och allt fler flickor misshandlar

Esbo sticker ut vid en granskning av våld bland unga tjejer i huvudstadsregionen. Fall där offret är en flicka under 15 år har ökat drastiskt de senaste åren. Dessutom har det i januari i år varit rekordmånga fall där flickor misstänks för misshandel.

BT - 04 jan 11 kl. 14:11

Kvinna och son döms till fängelse- misshandlade sina släktingar

En kvinna och hennes son döms till ett år respektive åtta månaders fängelse för grov misshandel efter att ha slagit sina släktingar. Det var i somras som de misshandlade sonens farbror och hans fru. Farbrodern blev slagen i ansiktet med en glasflaska och fick skärsår.

Trelleborgs Allehanda - 19 jun 11 kl. 11:00

Flera misshandlade på fest - 37-åring anhållen

En 37-årig man anhölls på söndagsmorgonen, misstänkt för misshandel.
Mannen greps 01.40 i samband med en fest i en lokal på Engelbrektsgatan.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tre svårt misshandlade i Uppsala

Två män och en kvinna blev sent på lördagskvällen svårt misshandlade vid en busshållplats i Uppsala. Två av de misshandlade var medvetslösa när ambulansen kom till platsen.Enligt polisen har de misshandlade utsatts för mycket grovt våld.

Skånskan - 25 apr 17 kl. 10:38

Misshandlade gravid fru

landskrona Gång efter annan misshandlade Landskronabon sin hustru. Han slog även sin styvson, och krävde sin egen mamma på 100 000 kronor.
Nu döms han till 1,5 års fängelse.

Västerbottens Folkblad - 24 jan 11 kl. 12:50

Misshandlade offret med kniv

UMEÅ 19-åringen använde en kniv när han misshandlade sitt offer. UMEÅ 19-åringen använde en kniv när han misshandlade sitt offer. Nu åtalas 19-åringen, misstänkt för grov misshandel.

Västerbottens Folkblad - 24 jan 11 kl. 14:00

Misshandlade sin lillasyster

VÄNNÄS Den 25-åriga kvinnan misshandlade sin lillasyster med en bensax och slog sin mammas sambo i ansiktet. VÄNNÄS Den 25-åriga kvinnan misshandlade sin lillasyster med en bensax och slog sin mammas sambo i ansiktet. En tidigare utdömd skyddstillsyn ska även ?

BT - 24 feb 11 kl. 14:17

Misshandlade behandlingsassistent

Två elever vid Öxnevalla behandlingshem, söder om Kinna, misshandlade på onsdagskvällen en behandlingsassistent och låste in honom i en skrubb. Pojkarna, 15 och 17 år gamla, övermannade assistenten och misshandlade honom. De tog hans nycklar och låste in honom innan de försvann från platsen.

Västerbottens Folkblad - 04 mar 11 kl. 08:51

Fängelse för misshandlade man

SKELLEFTEÅ Trots besöksförbudet sökte mannen upp kvinnan i hennes hem och misshandlade henne. Nu har han dömts till ett nytt fängelsestraff. SKELLEFTEÅ Trots besöksförbudet sökte mannen upp kvinnan i hennes hem och misshandlade henne.

PI - 14 mar 11 kl. 18:24

Fadern tungkysste och misshandlade sina döttrar

DOM Pappan tungkysste och misshandlade sina döttrar. Det och barnens vittnesmål fick förskolans personal att larma socialtjänsten i Sigtuna kommun. Efter olika turer i rättsinstanserna har nu Högsta förvaltningsdomstolen beslutat att det var helt rätt av socialtjänsten att omhänderta de små barnen och upphäver därmed Kammarrättens dom.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fler miljoner till virusuppfinningar

Många söker fortfarande finansiell hjälp till sina coronakopplade uppfinningar. Totalt 30 projekt fått bidrag för att utveckla allt från nya munskydd till en tjänst som ska underlätta musikundervisning på distans. Idérikedomen är stor när Vinnova letar.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Antikorruptionschef förhörd om korruption

Chefen för Nigerias ledande antikorruptionsorgan har förhörts av en panel om anklagelser om korruption – men kritiska röster avfärdar beskyllningarna och säger att Magu offras i ett maktspel. Ibrahim Magu, chef antikorruptionskommissionen EFCC, frågades.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Toppolitikerna som testat positivt för corona

Brasiliens president Jair Bolsonaro blev på tisdagen den senaste i en lång rad politiska ledare att testa positivt för covid-19. Här är några av de mest framträdande. Jair Bolsonaro Den yvige högerpopulisten Bolsonaro har svingat vilt i coronadebatten..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Polis fann hemligt fängelse och tortyrkammare

I en lagerbyggnad söder om Rotterdam har nederländsk polis stött på sju fartygscontainrar med ett fasansfullt ändamål och makabert innehåll. En av containrarna var avsedd som tortyrkammare. – Sex var fångceller i vilka människor kunde ha bundits och en.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

My Morning Jacket släpper nytt album

My Morning Jacket har annonserat att ett nytt album är på ingång, skriver Pitchfork. Albumet är Kentucky-bandets första sedan "Waterfall" 2015 och har passande nog titeln "Waterfall II". Under de fem år som har gått sedan den förra skivan har gruppens f.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ståhl om tränarkritiken: ”Helt rätt”

Efter en mindre bra tävling i helgen blev Daniel Ståhl sågad – av sin egen tränare. Diskusstjärnan rycker på axlarna. – Han har helt rätt, säger han.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tapparna på paus för Brewskival – festivalen flyttas fram

Festivalen flyttas fram till maj 2021..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bäver bet hund – men experten är nöjd

Från utrotad till utbredd. För snart hundra år sedan började projektet att återinföra bävern i Sverige, och nu finns det upp mot 130 000 djur i landet. I Stockholm blir bävern en allt vanligare syn.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Här ska äldreboenden granskas

Inspektionen för vård och omsorg har under coronapandemin hittat allvarliga brister i vården på 91 äldreboenden i landet. Myndigheten ska därför fortsätta granska dessa boenden för att se vad som gått fel. De 91 äldreboendena, kommunala och privat drivn.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Min mening: Bättre skolresultat kräver nytt arbetssätt

Svalövs kommun bör anställa fler speciallärare, skriver två liberala politiker..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.