Expressen > Nyheter

Friday, 03 July, 12:03

Expressen - 29 jun 20 kl. 20:50

WHO-chefen varnar nu: Inte ens nära att vara överEfter ett halvår med coronautbrott meddelar WHO att slutet på pandemin är långt ifrån nära. – De flesta förblir mottagliga, viruset har fortfarande gott om utrymme att röra sig, sa Världshälsoorganisationens chef, Tedros Adhanom Ghebreyesus under en presskonferens på måndagen enligt The Guardian. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
WHO, Världshälsoorganisationens, Adhanom Ghebreyesus, The Guardian

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WHO-chefen, varnarnu Inte , ens, näraatt vara över
GöteborgsPosten - 21 okt 17 kl. 21:34

WHO-chefen omprövar Mugabebeslut

Världshälsoorganisationen (WHO) utser överraskande Zimbabwes president Robert Mugabe till ny "goodwill-ambassadör". Kritiker beskriver beslutet som en förolämpning mot Zimbabwes folk och nu har WHO-chefen börjat vela..

DN - 15 feb 20 kl. 16:04

WHO-chefen: Vi måste satsa mot viruset som vi satsar mot terror

WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus kritiserade världssamfundet för att satsa för lite på att skydda befolkningen mot olika typer av….

Aftonbladet - 05 mar 20 kl. 19:17

Löfven i samtal med WHO-chefen

▸ Statsminister Stefan Löfven (S) har diskuterat virusepidemin med WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus..

DI - 05 mar 20 kl. 19:20

Löfven i samtal med WHO-chefen om virusepidemin

Statsminister Stefan Löfven (S) har diskuterat virusepidemin med WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus..

UNT - 05 mar 20 kl. 19:16

Löfven i samtal med WHO-chefen

Statsminister Stefan Löfven (S) har diskuterat virusepidemin med WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus..

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 20 kl. 19:16

Löfven i samtal med WHO-chefen

Statsminister Stefan Löfven (S) har diskuterat virusepidemin med WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus. Telefonsamtalet hölls på svenskt initiativ och var det första direkta samtalet mellan de två om virusutbrottet, säger Löfvens pressekreterare Gösta B.

DN - 05 mar 20 kl. 20:11

WHO-chefen tackade Sverige för hjälp – ”ett föredöme”

Sveriges statsminister Stefan Löfven var på torsdagen i kontakt med WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus..

GöteborgsPosten - 05 mar 20 kl. 19:17

Löfven i samtal med WHO-chefen

Statsminister Stefan Löfven (S) har diskuterat virusepidemin med WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus. Telefonsamtalet hölls på svenskt initiativ och var det första direkta samtalet mellan de två om virusutbrottet, säger Löfvens pressekreterare Gösta Brunnander..

UNT - 15 apr 20 kl. 18:22

WHO-chefen: Vi beklagar Trumps beslut

WHO-chefen beklagar president Donald Trumps beslut att – mitt under pågående pandemi – frysa USA:s stöd till Världshälsoorganisationen..

DI - 15 apr 20 kl. 19:06

WHO-chefen om indraget USA-stöd: Vi beklagar Trumps beslut

WHO-chefen beklagar president Donald Trumps beslut att – mitt under pågående pandemi – frysa USA:s stöd till Världshälsoorganisationen. ”.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

En era är över – Boeing slutar tillverka ikonen 747

Snart är det tack och farväl till världens kanske mest ikoniska flygplan – den dubbeldäckade jumbojeten Boeing 747. Det sista exemplaret av 747-8 kommer att rulla ut från fabriken i Seattle om två år, rapporterar Bloomberg News, som också säger att beskedet inte är officiellt än. Därmed är en era inom flyghistorien slut..

Expressen - 30 minuter sedan

M-toppens oro efter orden om volymmål

Stefan Löfven vägrar konsekvent att gå med på volymmål för hur många som får komma till Sverige.Nu kräver Benjamin Dousa (M), att Moderaterna lämnar migrationskommittén om Socialdemokraterna gör upp med Miljöpartiet.– Migrationspolitiken är för viktig för att lämnas åt Miljöpartiet, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Nu kan skåningar testa för corona helt på egen hand

Här är ett viktigt steg i den skånska kampen mot corona. Nu kan alla med misstänkta covid-19-symptom beställa ett självtest. – Vi vet att det finns ett stort intresse hos invånarna att själva kunna ta ansvar och testa sig när man har symtom, säger hälso- och sjukvårdsdirektör Pia Lundbom..

Expressen - 2 timmar sedan

Frankrikes premiärminister avgår

Frankrikes premiärminister Edouard Philippe avgår, det rapporterar Reuters.Hela regeringen avgår, enligt Élysse-palatset i Paris..

Expressen - 2 timmar sedan

Sabuni får inte träffa sin pappa – eller sin särbo

Coronakrisen har dominerat politiken sedan i mars, men även privat har Nyamko Sabuni påverkats av pandemin.Under våren har L-ledaren inte kunnat träffa vare sig sin särbo Lennart Persson eller sin demenssjuka pappa.I en intervju med Icakuriren berättar hon om oron för att fadern inte ska känna igen henne nästa gång de ses.

Expressen - 3 timmar sedan

Pernilla Månsson Colt nomineras till Årets skåning 2020

Hon växte upp i Örebro och skulle bara bo i Skåne i ett år. Nu har det gått över 25, men programledaren Pernilla Månsson Colt har blivit kvar i Skåne. Nu är en av sju nominerade till Årets skåning.

Expressen - 2 timmar sedan

Falska munskydden kan ha spridit smittan

I veckan avslöjades att falska munskydd köpts in till den svenska coronavården, rapporterar SVT:s uppdrag granskning.Nu säger myndigheterna att bluffmaskerna kan ha bidragit till smittspridning.– Det är otroligt olyckligt att dåliga skydd köptes in, och framför allt att de användes, säger Socialstyrelsens krisberedskapschef Johanna Sandwall till SVT..

Expressen - 3 timmar sedan

Löfven: Nej till bestämda volymmål för migrationen

Det blir inget årligt volymmål för asylinvandring i Sverige, säger Stefan Löfven.Statsministern avfärdar helt Moderaternas förslag.– Vi ska inte ha ett fixt antal människor som innebär att man inte kan stå upp för asylrätten, säger Löfven till Sydsvenskan.

Expressen - 3 timmar sedan

Fortsatta tågproblem mellan Malmö och Lund

Tågstrulet mellan Malmö och Lund är ännu inte helt löst. Det kommer att vara förseningar och inställda tåg på sina håll i Skåne till följd av tågolyckan som inträffade under fredagsmorgonen, enligt Trafikverket..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.