SVT > Utrikes

Monday, 13 July, 09:27

SVT - 29 jun 20 kl. 20:35

Grekland stoppar direktflyg från SverigeDirektflyg från Sverige till Grekland tillåts inte före den 15 juli, meddelar grekiska myndigheter. Beslutet gäller även direktflyg från Storbritannien..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, Grekland, Storbritannien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grekland, stoppar, direktflygfrån , Sverige
Sydsvenskan - 29 jun 20 kl. 20:23

Grekland stoppar direktflyg från Sverige

Direktflyg från Sverige till Grekland tillåts inte före den 15 juli, meddelar grekiska myndigheter. Beslutet gäller även direktflyg från Storbritannien. Från den 15 juni välkomnades flygresenärer från stora delar av Europa till Aten och Thessaloniki.

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 20 kl. 20:23

Grekland stoppar direktflyg från Sverige

Direktflyg från Sverige till Grekland tillåts inte före den 15 juli, meddelar grekiska myndigheter. Beslutet gäller även direktflyg från Storbritannien. Från den 15 juni välkomnades flygresenärer från stora delar av Europa till Aten och Thessaloniki.

GöteborgsPosten - 29 jun 20 kl. 21:40

Grekland stoppar direktflyg från Sverige

Direktflyg från Sverige till Grekland tillåts inte före den 15 juli, meddelar grekiska myndigheter. Beslutet gäller även direktflyg från Storbritannien..

Aftonbladet - 29 jun 20 kl. 20:23

Grekland stoppar direktflyg från Sverige

▸ Direktflyg från Sverige till Grekland tillåts inte före den 15 juli, meddelar grekiska myndigheter..

SR - 06 jul 20 kl. 10:33

Grekland stoppar även Tui-flyg

Myndigheterna i Grekland stoppar resejätten Tui:s nästa flyg till landet, rapporterar Aftonbladet..

SR - 01 jul 11 kl. 19:11

Grekland stoppar Ship to Gaza-konvojen

Grekland har beslutat att stoppa Ship to Gaza-konvojen från att lämna landet. Ett fartyg med amerikanska aktivister som har lämnat hamnen i Aten har beordrats av grekisk kustbevakning att vända om..

NT - 02 jul 11 kl. 02:42

Grekland stoppar Ship to Gaza-konvoj

Grekland förbjuder alla fartyg med destination Gaza att lämna grekiskt territorialvatten. Tungt beväpnade grekiska soldater tvingade i går ett fartyg med amerikanska aktivister att vända..

SVT - 02 jul 11 kl. 13:42

Grekland stoppar Ship to Gaza

Grekland förbjuder fartyg som ingår i flottan Ship to Gaza att lämna landet. Tungt beväpnade soldater stoppade i går en båt med amerikanska aktivister..

SVT - 06 jul 20 kl. 10:27

Grekland stoppar TUI:s nästa flyg

Inte förrän den 15 juli skulle svenska medborgare få åter resa till Grekland. Men i förra veckan fick resebolgaget TUI ett särskilt tillstånd för flygen den 2 och 9 juli..

SVT - 24 jul 18 kl. 11:01

”Oklart om situationen i Grekland påverkar Sverige”

Inrikesminister Morgan Johansson (S) och försvarsminister Peter Hultqvist (S) höll i dag en presskonferens med anledning av den senaste tidens stora skogsbränder i Sverige och i Grekland..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Stora bränder i Ryssland – regnmoln har manipulerats fram

Enorma skogsbränder härjar i Sibirien, Ryssland. Ryska myndigheter kämpar för att släcka ett område på omkring 46 tusen hektar. Och de ryska brandmännen har tagit hjälp av kemikalier för att manipulera fram regn.

SVT - 5 timmar sedan

Sydafrika förbjuder alkoholförsäljning – på grund av corona

Sydafrika återinför ett förbud mot försäljning av alkohol, för att minska antalet patienter på landets sjukhus. Detta för att fler platser ska vara öppna för de som behöver vård för covid-19..

SVT - 7 timmar sedan

Två år – och redan en klippa på basket

En tvååring som sätter kast efter kast efter kast. Li Modengxian från staden Luzhou i Kina imponerar på många med sina baskettricks, och ses redan nu som en väldigt lovande talang. – Jag gillar att spela basket, jag gillar att skjuta, säger tvåårige Li Modengxian..

SVT - 11 timmar sedan

Kraftig brand på fartyg vid militärbas

Det brinner på ett fartyg vid en militärbas i San Diego, USA. Ombord ska det ha funnits 200 besättningsmän ombord när branden bröt ut. Enligt amerikanska medier har minst en person skadats..

SVT - 12 timmar sedan

Vallokalsundersökning: Så röstade de polska väljarna

Det polska presidentvalet ser ut att bli extremt jämnt – med sittande president Andrzej Duda i en knapp ledning, enligt den första vallokalsundersökning..

SVT - 12 timmar sedan

Warszawabo: ”Viktigaste valet sedan 1990-talet”

Sittande president Andrzej Duda eller utmanaren Rafal Trzaskowski – på söndagen röstar polackerna om vem som ska bli landets nästa president. SVT Nyheter var på plats vid en vallokal i Warszawa..

SVT - 13 timmar sedan

Sudan tillåter alkohol för icke-muslimer

Efter mer än 30 år av strängt islamistiskt styre har Sudan beslutat att genomföra vittgående reformer. Exempelvis blev det nyligen känt att Sudans styrande råd, den högsta auktoriteten i landet, godkänt en lag som förbjuder kvinnlig könsstympning. – Vi skrotar lagar som kränker de mänskliga rättigheterna, säger justitieminister Nasredeen Abdulbar.

SVT - 21 timmar sedan

Kina varnar: Extraordinära översvämningar väntas

Kinas största vattentäkt, Poyangsjön, och den anslutande Yangtzeefloden, är på väg att svämma över. Jangxiprovinsen har utfärdat den högsta varningen på landets fyrgradiga varningsskala, som flaggar för katastrofer följda av dammkollapser eller extraordinära översvämningar i flera floder samtidigt..

SVT - 22 timmar sedan

Iran: Felriktad radar ledde till nedskjutning av plan

Nedskjutningen av ett ukrainskt passagerarplan utanför Teheran i januari berodde på en felriktad radar, enligt Iran..

SVT - Igår: 09:02

Brand på oljeraffinaderi i Kina

En brand har brutit ut på ett oljeraffinaderi i Longyan i provinsen Fujian i östra Kina. En stor rökpelare kunde ses från långt håll..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.