DI > Ekonomi

Monday, 06 July, 06:27

DI - 29 jun 20 kl. 20:34

Cirque du Soleil ansöker om konkursskyddDet kanadensiska underhållningsbolaget Cirque du Soleil har ansökt om konkurrsskydd i spåren av att cirkusföretaget tvingats ställa in sina. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Soleil, Cirque

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cirquedu , Soleil, ansökerom , konkursskydd
Cornucopia - 23 maj 16 kl. 13:07

Stampen ansöker om konkursskydd

"Att följa kvällspressens upplagesiffror är lite som att titta på ett avsnitt av Walking Dead. Alla är redan döda, de vet bara inte om det." - Håkan Olofsson i raderad krönika hos ResuméGammelmediakoncernen Stampen ansöker om konkursskydd, vilket rent formellt kallas rekonstruktion på svenska.

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 15 kl. 13:30

Colt ansöker om konkursskydd

Den amerikanska vapentillverkaren Colt har ansökt om konkursskydd. Bolaget har säkrat finansiering för att fortsätta verksamheten under tiden som företagsrekonstruktionen pågår, rapporterar The Wall Street Journal.Colt har tillverkat skjutvapen sedan mitten av 1850-talet.

Sydsvenskan - 15 jun 15 kl. 13:30

Colt ansöker om konkursskydd

Den amerikanska vapentillverkaren Colt har ansökt om konkursskydd. Bolaget har säkrat finansiering för att fortsätta verksamheten under tiden som företagsrekonstruktionen pågår, rapporterar The Wall Street Journal.Colt har tillverkat skjutvapen sedan mitten av 1850-talet.

Dagens PS - 15 okt 19 kl. 12:03

Tesla-utmanaren ansöker om konkursskydd

Elbilsbolaget Faraday Futures grundare och tidigare vd Jia Yueting har ansökt om konkursskydd i USA under Chapter 11. Det skriver The Verge. Konkursen kommer från att Jia Yueting är skyldig cirka 3,6 miljarder dollar till mer än 100 långivare.

HBL - 19 jul 13 kl. 06:31

Detroit ansöker om konkurs

Staden Detroit ansökte på torsdagen om konkursskydd. Det är den mest omfattande ansökan i sitt slag hittills från en amerikansk kommun.I ett brev som bifogas till ansökan skriver Michigans guvernör Rick Snyder att han godkänt konkursbegäran från Kevyn Orr, som i mars utsågs till tvångsförvaltare av Detroit.

Cornucopia - 14 apr 20 kl. 13:46

Intersport ansöker om rekonstruktion (konkursskydd)

Kedjan Intersport med bland annat Intersport och Löplabbet ansöker om konkursskydd via rekonstruktion. Anledningen sägs vara coronakrisen, men bolagen har inte direkt visat gröna siffror de senaste åren, och butiksdöden kan mycket väl vara orsaken, påskyndat av coronakrisen. Siffrorna känns dock diskutabla och frågan är om det bara handlar om att nyttja krisen på skattebetalarnas och fordringsägarrnas bekostnad?

Affärsvärlden - 05 okt 15 kl. 08:01

American Apparel ansöker om konkursskydd

Klädkedjan American Apparel, som är kända för sina enfärgade t-shirts och för anklagelser om sexistisk reklam, ansöker om konkursskydd enligt ett Chapter 11-förfarande. Det skriver bolaget tidigt på måndagen..

DI - 23 mar 16 kl. 08:07

Emerald oil ansöker om konkursskydd

Nedgången för oljepriset fortsätter att skörda offer. Nu ansöker amerikanska oljebolaget Emerald Oil om konkursskydd..

Affärsvärlden - 13 apr 16 kl. 09:10

Koljätte ansöker om konkursskydd

Koljätten Peabody Energy ansöker frivilligt om konkursskydd enligt Chapter 11. Bolaget har tidigare varnat för att man skulle fatta ett sådant beslut..

Affärsvärlden - 12 maj 16 kl. 16:20

Amerikanskt oljebolag ansöker om konkursskydd

Ännu ett olje- och gasbolag i USA har problem och ansöker om konkursskydd enligt Chapter 11..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Räntor och valutor: USA-räntor svagt uppåt

Asienbörserna stiger på måndagen, samtidigt som USA-räntorna pekar svagt uppåt och dollarn är relativt stabil efter den amerikanska….

DI - 45 minuter sedan

239 forskare: Coronaviruset är luftburet – vädjar till WHO

Hundratals forskare uppger att det finns bevis på att coronaviruset är luftburet och ber WHO revidera sina rekommendationer..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndag 6 juli

På måndagen kan vi bland annat se fram emot färska kvartalssiffror från fastighetsbolaget Fabege och Wihlborgs. .

DI - 1 timme sedan

Asienbörserna startar måndagen uppåt

Börserna i Asien inledde handelsveckan försiktigt uppåt, då investerare följer hur flera av världens ekonomier öppnar igen..

DI - 1 timme sedan

Djursholmaren som bröt upp och flyttade till Tensta

Di TV:s ordinarie program Ekonomistudion tar en paus i sommar. I stället bjuder vi på en nyinläsning av reportageboken ”I Djursholm och….

DI - 7 timmar sedan

Sparbankerna hakar på trenden – inför robotrådgivning

Trenden kring digital rådgivning och robotförvaltning växer sig allt starkare. Nu ger sig Sparbankerna in i matchen och Handelsbanken har….

DI - 8 timmar sedan

Gasellföretagets vd: ”Vi ska bli ett dentalt techföretag”

Tidig digitalisering och industriellt tänkande kring tandtekniskt hantverk – det är två av nycklarna till Bra Tänders stadiga tillväxt –.

DI - 9 timmar sedan

Buffet köper naturgas för 100 miljarder

Warren Buffets Berkshire köper Dominion Energys naturgastillgångar för 10 miljarder dollar, motsvarande knappt 100 miljarder kronor..

DI - 9 timmar sedan

Återöppnandet av världsarv tvärstoppat

Resenärer som drömmer om att besöka Taj Mahal utan den vanliga trängseln runt kupolerna var på väg att få en ovanlig chans när det….

DI - 10 timmar sedan

Användning av kontanter rasar under pandemin

Coronapandemin får nu tydliga effekter även för kontantanvändandet i samhället. Under våren minskade kontantuttagen med en fjärdedel,.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.