Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 10 July, 06:00

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 20 kl. 20:23

Grekland stoppar direktflyg från SverigeDirektflyg från Sverige till Grekland tillåts inte före den 15 juli, meddelar grekiska myndigheter. Beslutet gäller även direktflyg från Storbritannien. Från den 15 juni välkomnades flygresenärer från stora delar av Europa till Aten och Thessaloniki. De.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Sverige, Grekland, Storbritannien, Europa, Aten, Thessaloniki

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grekland, stoppar, direktflygfrån , Sverige
Sydsvenskan - 29 jun 20 kl. 20:23

Grekland stoppar direktflyg från Sverige

Direktflyg från Sverige till Grekland tillåts inte före den 15 juli, meddelar grekiska myndigheter. Beslutet gäller även direktflyg från Storbritannien. Från den 15 juni välkomnades flygresenärer från stora delar av Europa till Aten och Thessaloniki.

SVT - 29 jun 20 kl. 20:35

Grekland stoppar direktflyg från Sverige

Direktflyg från Sverige till Grekland tillåts inte före den 15 juli, meddelar grekiska myndigheter. Beslutet gäller även direktflyg från Storbritannien..

GöteborgsPosten - 29 jun 20 kl. 21:40

Grekland stoppar direktflyg från Sverige

Direktflyg från Sverige till Grekland tillåts inte före den 15 juli, meddelar grekiska myndigheter. Beslutet gäller även direktflyg från Storbritannien..

Aftonbladet - 29 jun 20 kl. 20:23

Grekland stoppar direktflyg från Sverige

▸ Direktflyg från Sverige till Grekland tillåts inte före den 15 juli, meddelar grekiska myndigheter..

SR - 06 jul 20 kl. 10:33

Grekland stoppar även Tui-flyg

Myndigheterna i Grekland stoppar resejätten Tui:s nästa flyg till landet, rapporterar Aftonbladet..

SR - 01 jul 11 kl. 19:11

Grekland stoppar Ship to Gaza-konvojen

Grekland har beslutat att stoppa Ship to Gaza-konvojen från att lämna landet. Ett fartyg med amerikanska aktivister som har lämnat hamnen i Aten har beordrats av grekisk kustbevakning att vända om..

NT - 02 jul 11 kl. 02:42

Grekland stoppar Ship to Gaza-konvoj

Grekland förbjuder alla fartyg med destination Gaza att lämna grekiskt territorialvatten. Tungt beväpnade grekiska soldater tvingade i går ett fartyg med amerikanska aktivister att vända..

SVT - 02 jul 11 kl. 13:42

Grekland stoppar Ship to Gaza

Grekland förbjuder fartyg som ingår i flottan Ship to Gaza att lämna landet. Tungt beväpnade soldater stoppade i går en båt med amerikanska aktivister..

SVT - 06 jul 20 kl. 10:27

Grekland stoppar TUI:s nästa flyg

Inte förrän den 15 juli skulle svenska medborgare få åter resa till Grekland. Men i förra veckan fick resebolgaget TUI ett särskilt tillstånd för flygen den 2 och 9 juli..

SVT - 24 jul 18 kl. 11:01

”Oklart om situationen i Grekland påverkar Sverige”

Inrikesminister Morgan Johansson (S) och försvarsminister Peter Hultqvist (S) höll i dag en presskonferens med anledning av den senaste tidens stora skogsbränder i Sverige och i Grekland..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Artonåringar ska kunna dömas till livstid

Unga som fyllt 18 år ska få hårdare straff för grova brott, enligt ett regeringsförslag. Det bedöms kräva 300 nya fängelseplatser och kosta 450 miljoner kronor. Straffrabatten snävas in och 18-åringar ska kunna dömas till livstid.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Världen minns Srebrenica – 25 år efteråt

Ett kvarts sekel efter de fasansfulla dagarna hittas fortfarande offer för folkmordet i Srebrenica – och kan till slut begravas av sina anhöriga. Men än i dag förnekar vissa massakern. – Man brukar tala om tystnaden och förnekelsen som det andra såret,.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Allvarlig krock – misstänkt drograttfylla

Flera personer har förts till sjukhus efter en krock i Piteå. Polis och räddningstjänst larmades om att två personbilar kolliderat strax efter midnatt. På plats fick räddningstjänsten klippa loss fyra personer, som satt fastklämda.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Stor ökning av konkurser i Sverige

Antalet konkurser under det första halvåret var betydligt fler i Sverige jämfört med grannländerna. Det visar siffror från kreditupplysningsföretaget Bisnode. I Sverige ökade konkurserna med 16 procent jämfört med samma period förra året.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Den generella reseavrådan till våra nordiska grannar har karaktär av hämnd.”

Hans Wallmark (M), riksdagsledamot och vice ordförande i utrikesutskottet..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nästan alla lemurer hotas av utrotning

Nästan alla arter av lemur – de storögda halvapor som enbart lever på Madagaskar – hotas av utrotning. För 33 av de 107 arterna är hotet akut. Av Madagaskars 107 lemurarter är 103 listade som starkt hotade.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Gratis munskydd i Skånetrafiken

Skånetrafiken kommer från och med tisdag att dela ut munskydd till de resenärer som vill ha, rapporterar Sveriges Radio P4 Malmöhus. – Vi vet att en del kunder är oroliga i de situationer där det kan bli trångt. Då tycker vi att munskydd kan vara en möj.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

65 500 nya virusfall i USA

I USA rapporterar Johns Hopkins-universitetet över 65 500 nya bekräftade fall av coronaviruset det senaste dygnet. Det är den hittills högsta dygnssiffran över smittade. Under dygnet har 1 000 personer avlidit.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Tapp i morgonhandeln på Asiens börser

Tokyobörsen följer utvecklingen på amerikanska marknader, som påverkas av ett stigande antal nya coronavirusfall, och inledde handelsdagen nedåt. Nikkei 225-indexet gick ned 0,1 procent medan det bredare Topixindexet tappade 0,4. I Hongkong var morgonha.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Ny granat plockades upp ur Fyrisån

Före andra dagen under en vecka har Uppsala magnetfiskeförening fått napp på en granat i Fyrisån, skriver Upsala Nya Tidning. – Vi var ute på vår vanliga runda, och sen fick vi upp en mortargranat. Vi blir nästan inte förvånade längre.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.