Expressen > Nyheter

Thursday, 09 July, 22:35

Expressen - 29 jun 20 kl. 20:00

Misstänkte mördarens polisattack: ”Ni ljuger!”Den 37-årige mannen misstänks ha dödat en småbarnsmamma med ett ”extremt övervåld” genom att hugga henne ett femtiotal gånger.När polisen i förhör presenterar bevis för gärningsmannen, bland annat i form av kvinnans blod på hans tröja, får han ett utbrott.– Men det stämmer inte!! Ni ljuger, skriker han..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkte, mördarens, polisattackNi , ljuger
Expressen - 18 jun 13 kl. 20:35

Blodfynd i misstänkte mördarens bil

Blod från Vatchareeya Bangsuan har hittats i den misstänkte mördarens bil. Det avslöjar Norrländska Socialdemokraten. 22-åringen är fortsatt häktad misstänkt för styckmordet i Boden..

GöteborgsPosten - 19 apr 17 kl. 18:04

Vapenarsenal funnen i misstänkte mördarens bostad

Offret avvisade vännen i 25-årsåldern från sin bostad, men bara några minuter senare var han tillbaka. Då utbröt bråk mellan de två männen som slutade med att mannen, i 30-årsåldern, knivhöggs till döds. Efter att ha varit hemma och tvättat av sig återvände mannen i 25-årsåldern till brottsplatsen och kunde gripas av polis.

Expressen - 03 nov 13 kl. 23:35

Misstänkte mördarens syster: "Obegripligt"

LJUNGSBRO Den 33-årige mannen misstänks för att ha mördat en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna i Ljungsbro utanför Linköping. Nu berättar en yngre syster till den misstänkte gärningsmannen om sin bild av 33-åringen - och hans mentala hälsa. – Det sista jag hörde var att han trivdes bra och att det var bra att byta miljö..

Expressen - 03 nov 13 kl. 23:35

Misstänkte mördarens syster: Svårt att tro det

LJUNGSBRO. Den 33-årige mannen misstänks för att ha mördat en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna i Ljungsbro utanför Linköping. Nu berättar en yngre syster till den misstänkte gärningsmannen om sin bild av 33-åringen - och hans mentala hälsa.

Expressen - 07 dec 15 kl. 12:15

Misstänkte mördarens rörelser i spåret

Expressen har tagit del av en interaktiv karta som visar hur Kristoffer Andersson, 19, har rört sig i joggingspåret innan han misstänks ha mördat Ida Johansson – minut för minut. Ett antal andra motionärer befann sig i slingan vid tiden för mordet. Det sista vittnet som såg Ida Johansson i livet såg Kristoffer Johansson följa i hennes spår – cirka 100 meter efter.

Expressen - 01 nov 16 kl. 21:57

Misstänkte mördarens sista bild på Lena, 65

Här är sista bilden av fastighetsmäklaren Lena Tigerholm, 65 – tagen av hennes misstänkte mördare. Bara några timmar senare dör hon i en mordbrand i sitt eget fritidshus i idyllen Muskö i Stockholms skärgård. Nu har 64-årig man, åtalats misstänkt för mord..

Expressen - 24 mar 17 kl. 16:55

Misstänkte mördarens gest i rätten: "Monster"

Här manifesterar den misstänkte dubbelmördaren sin avsky i rättssalen. Med ett stort leende på läpparna pekar 21-åringen finger och kallar åklagaren för "monster." Han misstänks ha huggit ihjäl ett par i Hallonbergen för att tysta dem – och häktas nu för inblandning i ett till mord.

Expressen - 13 feb 18 kl. 19:45

Misstänkte mördarens iskalla agerande efter dubbelmordet

Här fångas den misstänkte småbarnspappan på en övervakningsfilm när han misstänks fly efter dådet.Kort senare går han in på restaurangen Texas Longhorn i Linköping och äter ryggbiff med bakad potatis – en måltid han betalar med det mördade parets pengar, enligt åklagaren.– Det känns lite overkligt, säger Jenny Lija som arbetar på restaurangen..

GT - 02 jun 20 kl. 17:15

Misstänkte dubbelmördarens nya kravbrev inifrån häktet

Den misstänkta dubbelmördaren i Hjo har valt att ansöka om att få byta försvarsadvokat ytterligare en gång, vilket framgår i en ansökan som skickats in till tingsrätten.I det handskrivna brevet riktas anklagelser mot advokaten, vilka bland annat handlar om att den misstänkte menar att advokaten ”Visar tydligt hur hon hatar/föraktar mig” .

Expressen - 05 nov 13 kl. 09:11

Misstänkte mördarens liv: Våld och missbruk

Den misstänkte dubbelmördaren betraktar sig själv som Lundabo. Det var här han bodde och gick i skola innan pappan skickade honom till en farbror i Belgien. Och det var till Lund han återvände efter ett par år som gatubarn i Bryssel.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Tyskt lågtryck för med sig regn – med risk för åska

Ruskväder väntas de kommande dagarna.Ett moln- och regnområde drar in från Tyskland under fredagen.Kraftiga skurar med åska kan slå till på flera håll i landet..

Expressen - 15 minuter sedan

Vätskedrivande medicin ökar risken att dö i Covid-19

Socialstyrelsen uppger att risken att dö av covid-19 ökar med åtta gånger hos personer som tar vätskedrivande läkemedel rapporterar TV4. .

Expressen - 45 minuter sedan

Sommarpratarnas kritik: ”Låt även döva ta del av våra sommarprogram”

Tolv sommarpratare och organisationen Make Equal kritiserar sommar i P1 då programmet inte är tillgängligt för hörselskadade.”Det handlar om demokrati och rätten till delaktighet men också om något så enkelt som en önskan om att ta del av underhållning,” skriver de i DN debatt.  .

Expressen - 1 timme sedan

Gängens telefoner knäckta – mordförsök stoppade

Svensk polis har gripit flera grovt kriminella, stoppat ett tiotal mordförsök och beslagtagit mångmiljonbelopp i kontanter.Arbetet är en följd av att fransk polis knäckt de kriminellas krypterade telefonnätverk.Genombrottet beskrivs som ett enormt bakslag för den organiserade brottsligheten i Europa..

Expressen - 1 timme sedan

Janne Josefssons kritik mot SVT: ”Som en parodi”

Justitieminister Morgan Johansson (S) vägrade att debattera mot Moderaterna i SVT:s ”Morgonstudion”.Nu riktar SVT:s tidigare grävprofil, Janne Josefsson, hård kritik mot tv-kanalen.– Det är inte bara Morgan Johansson som skjuter sig själv i foten.

Expressen - 1 timme sedan

Biden presenterar satsning på amerikansk industri

WASHINGTON DC. Demokraternas presidentkandidat Joe Biden vill återuppbygga USA:s ekonomi – genom en storsatsning på amerikansk industri..

Expressen - 1 timme sedan

Nattklubbschefen efter kritiken mot kändisfesten

Bianca Ingrosso och andra influencer har kritiserats för att ha festat i Båstad.Fredrik Strebel, nattklubbschef på Pepes Bodega i Båstad, säger att de håller på sina riktlinjer, men:– Vi kan inte stå och kolla på vad alla gör hela tiden, säger Fredrik Strebel..

Expressen - 2 timmar sedan

Pant på mobiler och paddor ska utredas

Pant på mobiltelefoner, mer återbruk av byggmateriel och minskad plastanvändning.Det kan bli konkreta effekter av regeringens antagna strategi för en cirkulär ekonomi..

Expressen - 3 timmar sedan

Avslöjande siffror: Här har flest drabbats av pandemin

Rosengård är värst drabbat av corona i Malmö, visar Kvällspostens genomgång av alla postnummer i Skåne.Hälsoinformatikern Lina Al-Nahar har arbetat med att nå ut till de trångbodda områdena med information och rådgivning sedan i mars.Hon är kritisk till att Folkhälsomyndigheten inte uppmärksammat dessa grupper tidigare.

Expressen - 3 timmar sedan

Sök i listan: Så många har smittats där du bor

Statistik över antal coronadrabbade i alla postnummer i Skåne.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.