SR > Nyheter

Sunday, 05 July, 20:49

SR - 29 jun 20 kl. 20:06

Uppgifter: Ryssland erbjöd skottpengar för USA-styrkorDonald Trump förnekar att han haft kännedom om att rysk underrättelsetjänst ska ha erbjudit skottpengar på amerikanska soldater i Afghanistan. Idag ska delar av kongressen briefas..
Läs mer på SR
Läs mer om:
USA, Trump, Afghanistan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Ryssland, erbjöd, skottpengarför , USA-styrkor
SVT - I förrgår: 18:34

Trump under press om ryska skottpengar på amerikanska soldater

Vid vilken tidpunkt informerades USA:s president om att Ryssland erbjuder talibanerna skottpengar på amerikanska soldater i Afghanistan? Om det visar sig att Trump fick informationen för flera månader sedan, som tidningen New York Times hävdar, kommer han att beskyllas för att ha skyddat president Putin på bekostnad av amerikanska liv..

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 20 kl. 20:48

Pelosi kräver spionbesked om ryska skottpengar

Uppgifter om att Ryssland belönat militanta grupper som dödat amerikanska soldater i Afghanistan väntas hamna i USA:s kongress. Representanthusets talman vill veta om landets spionchefer informerat president Donald Trump. Den ansedda tidningen The New Y.

Aftonbladet - 29 jun 20 kl. 20:48

Pelosi kräver spionbesked om ryska skottpengar

▸ Uppgifter om att Ryssland belönat militanta grupper som dödat amerikanska soldater i Afghanistan väntas hamna i USA:s….

Sydsvenskan - 29 jun 20 kl. 20:48

Pelosi kräver spionbesked om ryska skottpengar

Uppgifter om att Ryssland belönat militanta grupper som dödat amerikanska soldater..

GöteborgsPosten - 29 jun 20 kl. 20:49

Pelosi kräver spionbesked om ryska skottpengar

Uppgifter om att Ryssland belönat militanta grupper som dödat amerikanska soldater i Afghanistan väntas hamna i USA:s kongress..

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 20 kl. 18:31

Trump synas om ryskafghanska skottpengar

Medieuppgifter om att Ryssland belönat militanta extremister i Afghanistan som attackerat amerikanska soldater växer till en politisk fråga både i USA och i Storbritannien. Svaren från ansvariga i de båda länderna är svävande. President Donald Trump för.

Aftonbladet - 30 jun 20 kl. 18:31

Trump synas om ryskafghanska skottpengar

▸ Medieuppgifter om att Ryssland belönat militanta extremister i Afghanistan som attackerat amerikanska soldater växer….

Sydsvenskan - 30 jun 20 kl. 18:31

Trump synas om ryskafghanska skottpengar

Medieuppgifter om att Ryssland belönat militanta extremister i Afghanistan som attackerat amerikanska soldater växer till en politisk fråga både i USA och i Storbritannien. Svaren från ansvariga i de båda länderna är svävande. President Donald Trump för.

SmålandsPosten - 29 jan 14 kl. 06:46

Vargstammen måste decimeras

Regering och riksdag har med stor majoritet beslutat att 170?–?270 vargar är lämpligt för bevarande­ status.

Sydsvenskan - 11 jan 15 kl. 13:09

Att våga vara Charlie

Är jag Charlie?
Det har miljontals människor frågat sig de senaste dygnen.
Många svarade snabbt ja och utropade "Je suis Charlie".

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Slummen väntades bli smitthärd – nu sjunker antalet insjuknade

När coronaviruset kom till Indien var rädslan stor för hur slumområdena skulle drabbas. En stor andel av Indiens 1,3 miljarder stora befolkning lever i fattigdom. Men i slumområdet Dharavi i Bombay har man hittills lyckats hålla smittan i schack..

SR - 1 timme sedan

Ytterligare 70 000 spanjorer isoleras efter ökning av nya fall

Omkring 70 000 invånare i Galicien i nordvästra Spanien isoleras återigen från omvärlden på grund av spridningen av coronaviruset..

SR - 1 timme sedan

Syrier protesterar mot fattigdom – regimen svarar med våld

Efter alla år av krig i Syrien är ekonomin söndertrasad, men protester mot fattigdomen slås ned. För några veckor sedan greps ett tiotal demonstranter i provinsen Suwayda i södra Syrien, vilket fått människorättsorganisationen Human Rights Watch att rikta hård kritik mot den syriska regimen..

SR - 2 timmar sedan

Besked från Italien: Strandade migranter får gå i land

De 180 migranter som befunnit sig ombord på det norskflaggade fartyget Ocean Viking ska få gå i land på Sicilien i morgon..

SR - 3 timmar sedan

Huawei kan stängas ute från Storbritannien

Det kinesiska telekombolaget Huawei kan komma att stängas ute från Storbritanniens 5G-nät efter att den brittiska underrättelsetjänsten gjort en ny säkerhetsutvärdering av företaget. Det rapporterar flera brittiska medier..

SR - 4 timmar sedan

200 000 tvingas lämna sina hem efter kraftiga skyfall i Japan

Minst 20 personer har omkommit och nära 30 personer saknas efter de kraftiga skyfallen som drabbat Japan de senaste dagarna. Regnen har orsakat stora översvämningar och jordskred som dragit med sig byggnader och begravt människor i rasmassorna..

SR - 5 timmar sedan

Stort oljeläckage i Södertälje

Olja från Scania har läckt ut i Strömsviken i Sydhamnen i Södertälje, rapporterar Länstidningen..

SR - 5 timmar sedan

Sjöpolisen om vattenskotrarna: ”Gör så gott vi kan”

Vattenskotrar är överrepresenterade i olyckorna på sjön. Efter rekordmånga olyckor i år kommer krav från båtbranschen om att myndigheter måste göra mer för att stoppa oseriösa förare, men enligt sjöpolisen är det en prioriteringsfråga..

SR - 6 timmar sedan

Minst två döda efter skjutning på nattklubb i USA

I USA har minst två personer dödats efter en skottlossning inne i en nattklubb på Greenville i delstaten South Carolina, rapporterar nyhetsbyrån AP..

SR - 8 timmar sedan

VMA i Landskrona, Skåne

Viktigt meddelande till allmänheten i Landskrona i Skåne län. Kraftig rökutveckling från en vindsbrand i norra delarna av Landskrona. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.