SVT > Inrikes

Friday, 10 July, 06:12

SVT - 29 jun 20 kl. 18:17

M: ”Det är avgrundsdjupa skillnader mellan oss och MP”Enligt uppgifter så överväger MP att lämna regeringen om de inte får större inflytande över migrationsuppgörelsen. Nu kräver M samtidigt att S ska garantera att överenskommelsen drivs igenom – oavsett vad MP tycker. – Det är avgrundsdjupa skillnader mellan vår invandringspolitik och Miljöpartiets, säger Maria Malmer Stenergard, Moderaternas migrationspolitiska talesperson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
MP, Miljöpartiets, Maria Malmer Stenergard

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M Det är avgrundsdjupa, skillnadermellan oss och MP
BT - 26 nov 14 kl. 01:07

Stora skillnader i canceröverlevnad

Det finns avgrundsdjupa skillnader i överlevnad bland de tio vanligaste cancersjukdomarna mellan olika länder. Även inom Europa. Sverige hamnar bra till, men inte i topp.

UNT - 26 nov 14 kl. 01:07

Stora skillnader i canceröverlevnad

Det finns avgrundsdjupa skillnader i överlevnad bland de tio vanligaste cancersjukdomarna mellan olika länder..

SvD - 26 nov 14 kl. 01:07

Stora skillnader i canceröverlevnad

Det finns avgrundsdjupa skillnader i överlevnad bland de tio vanligaste cancersjukdomarna mellan olika länder. Även inom Europa. Sverige hamnar bra till, men inte i topp..

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 14 kl. 01:10

Stora skillnader i canceröverlevnad

Det finns avgrundsdjupa skillnader i överlevnad bland de tio vanligaste cancersjukdomarna mellan olika länder. Även inom Europa. Sverige hamnar bra till, men inte i topp..

SR - 26 nov 14 kl. 00:36

Stora skillnader i canceröverlevnad

Det finns avgrundsdjupa skillnader i överlevnad bland de tio vanligaste cancersjukdomarna mellan olika länder. Även inom Europa..

Metro - 26 nov 14 kl. 01:09

Stora skillnader i canceröverlevnad

Det finns avgrundsdjupa skillnader i överlevnad bland de tio vanligaste cancersjukdomarna mellan....

Ekonomistas - 24 nov 14 kl. 07:00

Stora skillnader mellan majoritet och minoritet i direktionen

Det har uppstått en något märklig diskussion om hur mycket majoritet och minoritet i direktionen egentligen skiljde sig beträffande penningpolitiken från sommaren 2010 när räntehöjningarna började. Det har t.ex.

YLE - 23 okt 16 kl. 09:18

Kolla hur priserna på bilförsäkring kan se ut där du bor - skillnader på flera hundra euro

Vad kostar det att försäkra din bil? Försäkringsbolagen använder detaljerade algoritmer för att kunna ge dig en offert utan dröjsmål. Vi har analyserat två försäkringsbolags räknare och hittat skillnader på flera hundra euro i deras prissättning.

BT - 04 apr 12 kl. 08:17

Borås allt bättre på ekologiskt - men stora skillnader

Borås stad har ökat sina inköp av ekologisk mat. Men BT:s undersökning visar på stora skillnader bland förskolor och skolor i stadsdelarna. En genomgång av andelen ekologisk mat som köpts in av Borås skolor och förskolor 2012 visar på ett snitt på 11,6 procent, något över snittet på hela kommunens ekologiska livsmedelsinköp 2011 som låg på cirka nio procent.

YLE - 02 apr 13 kl. 04:51

Stora skillnader mellan pensionerna för män och kvinnor - se karta

Varje månad får de manliga pensionärerna i snitt 352 euro mera än kvinnorna. Skillnaden mellan könen varierar ändå stort beroende på kommun och som mest kan männen till och med få dubbelt mera pension än kvinnorna. Se läget i din kommun!

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Professorn förklarar fenomenet: Därför ser du bilden i färg

Bilden på en kvinna i inverterade färger har spridits på sociala medier i omgångar med uppmaningen att fokusera på de färgglada prickarna i 30 sekunder för att sedan vända blicken mot taket. Då visar sig originalbilden i färg – men vad är det egentligen som händer i ögat?.

SVT - 2 timmar sedan

Rysk atomubåt med kapacitet för kärnvapen i Östersjön

En rysk ubåt av Oscar-klass som drivs med två kärnrektorer och har kapacitet för kärnvapen är i Östersjön. Den passerade in genom Stora Bält på torsdagen. – Vi kan inte kommentera eventuell beväpning, uppger Lars Skjoldan, presschef vid Danmarks försvarskommando till SVT Nyheter..

SVT - 2 timmar sedan

FOI-expert: Kraftfulla vapen kommer in i Östersjön

Den atomdrivna ryska Oscar II ubåten kan bära torpeder med kärnladdningar mer än tio gånger Hirsohimabombens kraft. – Om det skulle bli en stor olycka med en kärnkraftdriven ubåt med kärnvapenladdade torpeder – då har vi problem, säger Niklas Granholm, forskningsledare på FOI.

SVT - 7 timmar sedan

Rekordmånga dollarmiljonärer i Sverige

Antalet miljonärer ökar i Sverige. Enligt en ny rapport ökade antalet dollarmiljonärer med 10 procent under 2019. – De i toppen har blivit mycket rikare, men det har också många andra i den svenska befolkningen, säger nationalekonomen Daniel Waldenström..

SVT - 7 timmar sedan

Samarbete ska ge mer rättvis fördelning av vaccin

Det är brist på coronavaccin och det har blivit en huggsexa bland länder att få de första doserna. Men nu vill WHO och andra se globalt samarbete för en mer rättvis fördelning där även fattiga länder kan få vaccin.

SVT - 7 timmar sedan

Vaccinsamordnaren: ”Coronavaccin till Sverige i början av nästa år”

Sverige har garanterats vaccin från Astra Zeneca genom det avtal som fyra europeiska länder tecknade i juni. Det säger Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström till SVT. – Det är redan sagt att det är så och pappersarbetet kommer att ordnas den kommande veckan..

SVT - 9 timmar sedan

Bugg i systemet har gett felaktig coronastatistik

Svenska intensivvårdsregistret, SIR, har i uppdrag att registrera alla coronafall på IVA. Nu har de upptäckt en bugg i systemet – som har påverkat dödlighetsstatistiken..

SVT - 10 timmar sedan

Tre teorier om varför coronadödligheten på IVA minskat

SVT:s genomgång visar att dödligheten inom 30 dagar för covidpatienter på IVA har minskat kraftigt. Frågan är varför?.

SVT - 13 timmar sedan

Över 300 000 antagna till högskolan

Nästan 307 000 personer har antagits till en högskoleutbildning i höst. En ökning med tio procent jämfört med fjolårets hösttermin, enligt Universitets- och högskolerådet (UHR). – Höstens distansutbildningar har fått drygt 20 procent fler sökande jämfört med 2019.

SVT - 14 timmar sedan

Långtidssjukdom i covid-19 ska undersökas

Patienter med långdragna symptom, det vill säga de som inte blir allvarligt sjuka men inte heller riktigt friska från covid-19, är i fokus när en ny vetenskaplig sammanställning som regeringen beställt presenteras. – Vi måste titta på om det kan finnas någon annan bakomliggande sjukdom, säger Thomas Lindén på Socialstyrelsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.