SR > Nyheter

Tuesday, 07 July, 07:22

SR - 29 jun 20 kl. 16:56

Flera olyckor ger långa köer i StockholmEftermiddagstrafiken i Stockholm präglas av långa köer. Olyckor på E18 Enköpingsvägen och E4 Uppsalavägen orsakar långa köer..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Stockholm, E18 Enköpingsvägen, E4 Uppsalavägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera olyckorger , långa, köeri , Stockholm
BT - 20 dec 13 kl. 10:43

Flera olyckor på hala vägar

Halka har slagit till på många håll i landet. Många rapporter om olyckor har kommit in.Halka råder på vägarna i hela Skåne och rapporter om olyckor har strömmat in till Skånepolisen under morgonen.

Expressen - 11 dec 13 kl. 17:28

Långa köer på E4 efter olyckor söder om Stockholm

Köerna ringlar långa på E4 mellan Södertälje och Stockholm i norrgående riktning efter att flera olyckor inträffat i höjd med Kungens kurva. – Det går väldigt trögt där just nu, säger Ulf Lindgren vid polisens länskommunikationscentral i Stockholm..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Halka orsakade många olyckor

Det har varit halt på vägarna i stora delar av Svealand och Götaland under sena torsdagskvällen och natten till fredagen. Polisen rapporterar om många avåkningar.I Jönköping har flera bilar kört in i mitträcket på riksväg 40.

SvD - 17 apr 14 kl. 15:28

Köer och olyckor när påsktrafiken tätnar

Bilköerna är långa och trafiken rullar långsamt i Stockholm. Och strax före klockan 14 började trafiken att tätna i Gävleborg, enligt en direktrapport från trafikpolisen på E4 utanför Gävle. I övrigt har det ändå varit relativt lugnt i trafiken för att vara skärtorsdag.

Expressen - 02 feb 15 kl. 16:23

Halka och snö ledde till många olyckor

Hala vägar och mycket snö har lett till fler olyckor än vanligt på vägarna under måndagen. En bil gled ner på spåret till tvärbanan i Liljeholmen söder om Stockholm och stoppade trafiken. Södermanland och Stockholm har drabbats hårt..

Expressen - 02 feb 15 kl. 07:45

Många olyckor på stockholmsvägarna

Snö- och iskaos inleder veckan på vägarna. I Stockholm har det inträffat 43 olyckor sedan klockan sex i går kväll. – Det har varit vansinnigt halt, säger Kia Samrell, polisens presstalesman.

Cornucopia - 09 jul 18 kl. 19:58

Teslas autopilot visar den långa vägen till självkörande bilar

Teslas autopilot är en ofta missuppfattad men utmärkt skapelse, som också visar den långa vägen till verkligt självkörande bilar. Tekniknaivister och alarmister som yrar om att robotiseringen ska stjäla jobben inom transporter kommer nog tröttna på att tjata om detta innan autonoma fordon blir en verklighet någon gång närmare år 2060 än 2000.
Tesla Model S i bilkö.

Expressen - 30 nov 12 kl. 16:00

Många trafikolyckor i snön på fredagen

En mängd trafikolyckor har inträffat i samband med det kraftiga snöovädret. Utanför Västerås har tre kvinnor skadats allvarligt. Bara i Stockholm har det varit mellan 40 och 50 olyckor.

Kristianstadsbladet - 05 dec 12 kl. 08:42

Olyckor och förseningar i snöns spår

Morgonens kraftiga snöande över Östra Svealand ställer till det för trafiken. Polisen avråder från att i onödan ge sig ut på vägarna. Också kollektivtrafiken dras med störningar under förmiddagen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Extremt många olyckor i Stockholm

Från klockan 24 till och med klockan 12 på fredagen inträffade totalt 39 stycken olyckor runt om i Stockholms län.Av dessa har åtta innehållit personskador, fyra stycken med vilt och 27 stycken övriga.Olyckorna har skett spritt över länet, ett flertal inom tätbebyggda områden.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Nöjesparker kräver 1,5 miljarder av regeringen

Branschorganisationen Svenska nöjesparksföreningen begär ersättning från staten på sammanlagt 1,5 miljarder kronor för förlorade intäkter på grund av coronastängningen..

SR - 15 minuter sedan

FN varnar: Sjukdomar från djur kommer bli vanligare

Sjukdomar som sprider sig från djur till människa kommer bli allt vanligare i framtiden, det varnar FN för i en ny rapport..

SR - 1 timme sedan

USA skickar hem utländska studenter

Utländska studenter som tvingats plugga på distans i USA – på grund av coronapandemin under höstterminen, får inte längre stanna i landet, uppger gränsmyndigheten ICE..

SR - 1 timme sedan

Svart marknad på blodplasma i Bolivia

I coronapandemins spår har en svart marknad uppstått för blodplasma från överlevande, som kan kosta flera tusen dollar..

SR - 1 timme sedan

Elbrist fortsatt oro för Sydsveriges näringsliv

Effektbristen i södra Sverige fortsätter att skapa oro inom näringslivet. Trelleborgs kommun är inne i en expansionsfas där målet är en större hamn och 50 000 invånare inom fem år, oroas över framtiden..

SR - 1 timme sedan

Våldsamma helgskjutningar oroar i USA

I Chicago sköts 15 personer till döds i helgen. Bland offren fanns flera barn..

SR - 1 timme sedan

Motstånd mot nya lagar i Filippinerna

President Dutertes planerade antiterroristlag har stött på patrull. Kritiker vill att landets högsta domstol stoppar den med argumentet att den hotar mänskliga fri- och rättigheter..

SR - 1 timme sedan

Cykeln allt populärare – särskilt bland unga

En miljon svenskar tar cykeln en vanlig dag, enligt en ny undersökning från Trafikverket. Men fortfarande saknar många barn tillgång till en tvåhjuling..

SR - 3 timmar sedan

Högt tryck på hyrbilar

Efterfrågan på hyrbilar är hög just nu, framför allt i storstäderna. Färre som äger egen bil och uteblivna utlandssemestrar nämns som två anledningar..

SR - 3 timmar sedan

Pandemin slår mot cancerpatienter i Storbritannien

18 000 fler befaras dö i cancer under nästa år. Vissa behandlingar har stoppats och screening har skjutits upp som en följd av coronapandemin, rapporterar BBC..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.