DN > Opinion

Thursday, 09 July, 23:46

DN - 29 jun 20 kl. 15:02

”Att kasta sten i glashus gynnar inte klimatet”Lina Håkansdotter, Svenskt Näringsliv: I ett läge där Sverige för en vecka sedan eldade olja för att klara elförsörjningen väljer. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Håkansdotter, Näringsliv, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att kasta, steni , glashus, gynnarinte , klimatet
Expressen - 05 apr 13 kl. 20:13

Berusad man skulle kasta sten på kungen

En berusad man togs av polisen inför gårdagens kungabesök. Mannen sa han tänkte kasta sten på kungen. Polisen i Hässleholm tog in mannen för att han skulle sova ruset av sig.

Expressen - 14 maj 18 kl. 21:30

Läraren uppmanade 4-åringar att kasta sten på pojken

En lärare polisanmäldes efter att hon uppmanat fyraåriga elever att kasta sten på sin klasskompis.Hon ska ha gjort det för att ”lära honom en läxa”, rapporterar Fox News.”Jag såg på medan ungefär sex småbarn kastade stenar på en pojke”, uppger personen som anmälde läraren..

Expressen - 11 aug 11 kl. 18:50

De försökte kasta sten på Breivik

Måvsar Zjamaev, 17, och Rustam Daudov, 16, berättar för norska Dagbladet om hur de försökte kasta stenar på Anders Behring Breivik under attentatet på ön. - Först tjöt han till. Sedan vände han sig mot mig, säger Måvsar Zjamaev..

SvD - 23 maj 16 kl. 19:40

Professor: Unga lär sig kasta sten mot poliser via tv

Att unga kastar sten mot polis och brandkår är inte längre ett storstadsfenomen.
Det säger Per Olof Hallin, professor i kulturgeografi, som samarbetat med polisen vid kartläggningen av utsatta områden..

Kristianstadsbladet - 15 dec 19 kl. 11:00

Avvisad tjuv började kasta sten – skadade lastbil

Efter att en containertjuv blivit ivägjagad från ett företagsområde kastade han sten mot en av bolagets lastbilar. Mannen döms nu till 9 000 kronor i skadestånd och 4 000 i dagsböter. .

SmålandsPosten - 15 feb 18 kl. 05:30

Centerpartiet kastar sten i glashus

I Smålandsposten den 6 februari kunde vi läsa att Centerpartisten Patrik Davidsson tycker det är läge att se över Uppvidinge kommuns organisation. En känsla av att kasta sten i eget glashus tycker vi socialdemokrater..

SmålandsPosten - 20 feb 18 kl. 05:30

Centerpartiet bygger inga glashus

Socialdemokraterna Åke Axelsson och Niklas Jonsson anser i Smålandsposten den 15 februari att en åsiktsförklaring ”om att se över den politiska organisationen i Uppvidinge inför nästa mandatperiod” är att kasta sten i eget glashus..

IDG - 21 nov 13 kl. 14:09

Microsoft smutskastar Google och passar på att kasta sten i glashus

Lagom till julen är det dags att sprida lite dålig stämning tycker Microsoft som lanserar en ny serie varor med ett tydligt budskap - Google suger..

GöteborgsPosten - 22 nov 16 kl. 16:16

Förakt av Trumps väljare är att kasta sten i glashus

Är de välutbildade mer solidariska och ”bättre” människor än alla de med bristfällig utbildning som lyfte Donald Trump till valseger? Det förakt mot Trumps väljare som nu präglar eftervalsdebatten visar stora luckor i den moraliserande medelklassvänsterns självbild, skriver professor Alf Hornborg..

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 21:00

”Nu skriver vi ett nytt samhällskontrakt”

Paraplyorganisationer inom civilsamhället: Hundra år efter demokratins genombrott går vi samman för att skapa en strategi för Sveriges framtid..

DN - I förrgår: 15:23

”Nybyggda bostäder är dyra – möjligheterna finns i det befintliga beståndet”

SLUTREPLIK DN DEBATT 26/6 Martin Grander: Införandet av sociala bostäder skulle slutligen innebära att vi erkänner att inte bara den….

DN - 06 jul 20 kl. 15:03

”Varför motarbetar SKR en modernisering som räddar liv?”

Martin Ingvar: Danmark och Norge har både genomfört en strukturreform och hittills lyckats möta pandemin bättre än Sverige. .

DN - 06 jul 20 kl. 13:00

”Kommunala ordningsvakter är inte ’signalpolitik’”

Erik Slottner, trygghetsborgarråd i Stockholms stad: När otryggheten breder ut sig och antalet poliser minskar kan vi inte stå passiva. .

DN - 06 jul 20 kl. 13:01

”Ordningsvakterna i Stockholm har haft god effekt”

Li Jansson, Säkerhetsföretagen: Tryggare Sverige borde ha besökt ordningsvakterna i Stockholms stad innan de skrev sin rapport. .

DN - 04 jul 20 kl. 21:00

”Stärk svensk humanitet: låt de ensamkommande stanna”

Hans Blix, Jan Eliasson och Alf Svensson: Inled en ny migrationspolitik med att rätta till den misslyckade hanteringen av dessa ungdomar..

DN - 03 jul 20 kl. 21:00

”Kommunala ordningsvakter signalpolitik för miljoner”

Magnus Lindgren: Ofta saknas en ordentlig kartläggning av problemen vilket gör att ordningsvakternas syfte många gånger blir oklart..

DN - 03 jul 20 kl. 14:04

”Frågan kvarstår: Varför låta kärnkraftsägare utreda elförsörjningen?”

Charlotte Unger Larson, Johanna Sandahl och Anna-Carin Windahl: Om Svenskt Näringslivs projekt ska få den tyngd det förtjänar måste det….

DN - 02 jul 20 kl. 21:00

”Både katederundervisning och elevcentrering fungerar”

Skolforskningsinstitutet: Katederundervisning och elevcentrerad undervisning är inte två ytterligheter som lärare måste välja mellan..

DN - 02 jul 20 kl. 15:26

”Det lokala självstyret är en förutsättning för att klara kriser”

Anders Knape, SKR: Det lokala självstyret är demokratins kärna, som ser till att makten inte är centraliserad och styrd långt från folket. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.