IDG > IT

Friday, 10 July, 04:43

IDG - 29 jun 20 kl. 14:25

PwC: Företag slarvar med att utbilda vikarier i cybersäkerhet
Färre än hälften av de större svenska bolagen utbildar sina sommarvikarier i cybersäkerhet, trots att riskerna bedöms som störst under säsongen..
Läs mer på IDG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PwC, Företag, slarvarmed att , utbilda, vikarieri , cybersäkerhet
Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 14:48

Småföretag missnöjda


Småföretagarfrågor prioriteras inte tillräckligt i den svenska rikspolitiken, enligt tre av fyra småföretagare som deltagit i en enkät gjord av revisions- och konsultbyrån PWC.En stor majoritet av småföretagarna har inte märkt av någon skillnad, eller anser att det har blivit svårare att driva företag under den senaste mandatperioden, enligt Magnus Eriksson, ansvarig för mindre och medelstora företag på PWC."Regelförändringar har inte haft önskad effekt och enklare regler toppar även i årets undersökning företagarnas önskelista", skriver han i en kommentar.

TA - 26 maj 14 kl. 14:48

Småföretag missnöjda


Småföretagarfrågor prioriteras inte tillräckligt i den svenska rikspolitiken, enligt tre av fyra småföretagare som deltagit i en enkät gjord av revisions- och konsultbyrån PWC.En stor majoritet av småföretagarna har inte märkt av någon skillnad, eller anser att det har blivit svårare att driva företag under den senaste mandatperioden, enligt Magnus Eriksson, ansvarig för mindre och medelstora företag på PWC."Regelförändringar har inte haft önskad effekt och enklare regler toppar även i årets undersökning företagarnas önskelista", skriver han i en kommentar.

BT - 26 maj 14 kl. 14:48

Småföretag missnöjda

Småföretagarfrågor prioriteras inte tillräckligt i den svenska rikspolitiken, enligt tre av fyra småföretagare som deltagit i en enkät gjord av revisions- och konsultbyrån PWC. En stor majoritet av småföretagarna har inte märkt av någon skillnad, eller anser att det har blivit svårare att driva företag under den senaste mandatperioden, enligt Magnus Eriksson, ansvarig för mindre och medelstora företag på PWC."Regelförändringar har inte haft önskad effekt och enklare regler toppar även i årets undersökning företagarnas önskelista", skriver han i en kommentar.

Resume - 16 sep 13 kl. 10:45

Fortune kopplas in för PwC

Revisionsjätten PwC tycker att man alltför ofta förknippas med större internationella företag. PwC vill nu utöka kunskapen om sitt erbjudande till landets småföretagare där budskapet är att låta entreprenörerna fokusera på sin affärsidé. PwC har kopplat in Fortune för ändamålet..

Nerikes Allehanda - 15 maj 14 kl. 16:48

Högt behov av rekrytering bland småföretag

Det råder högt rekryteringsbehov bland länets småföretag. 55 procent av totalt 75 företag planerar att rekrytera personal enligt PWC:s återkommande företagarrapport. – Det är över rikssnittet och det är så klart glädjande, säger Hans Olsson kontorschef på Örebro PWC.

Helsingborgs Dagblad - 26 maj 14 kl. 14:52

Småföretag missnöjda

Småföretagarfrågor prioriteras inte tillräckligt i den svenska rikspolitiken, enligt tre av fyra småföretagare som deltagit i en enkät gjord av revisions- och konsultbyrån PWC. En stor majoritet av småföretagarna har inte märkt av någon skillnad, eller anser att det har blivit svårare att driva företag under den senaste mandatperioden, enligt Magnus Eriksson, ansvarig för mindre och medelstora företag på PWC..

SvD - 06 jan 15 kl. 16:03

PWC är Martin-Löfs privata revisor

Revisionsbyrån PWC är även privat revisor åt ordföranden Sverker Martin-Löf och hans familj. Det kan SvD Näringsliv och affärssajten N360 avslöja. Ifjol stod företag inom Industrivärdensfären för nästan en tiondel av svenska PWC:s intäkter..

SvD - 12 jan 15 kl. 20:45

PWC även Martin-Löfs privata revisor

FLITIGT ANLITAD Revisionsbyrån PWC, som ska granska SCA:s vidlyftiga resor med privatjet, är även revisor åt ordföranden Sverker Martin-Löfs privata bolag. Det kan SvD Näringsliv och affärssajten N360 avslöja. Ifjol motsvarade uppdragen från företag inom Industrivärdensfären nästan en tiondel av svenska PWC:s intäkter..

SvD - 27 feb 17 kl. 11:39

Expert: PwC kan förlora affärer på Oscars-tabben

Revisionsjätten PwC har tagit på sig ansvaret för kaoset på nattens Oscarsgala, där fel kuvert gavs till prisutdelarna. Tabben kan få konsekvenser för PwC:s potentiella affärer framöver. – Man kanske inte vill förknippas med ett företag som är så klantigt i officiella sammanhang, säger varumärkesexperten Eva Ossiansson, på Handelshögskolan i Göteborg.

Realtid - 14 feb 18 kl. 15:10

"Business Services är en framgångssaga inom PwC"

"Tack vare att Business Services blir ett självständigt företag med ett eget varumärke får det möjlighet att arbeta med fler kunder och att erbjuda nya tjänster. Inom PwC har det funnits begränsningar utifrån reglerna för revisorns oberoende och andra regelverk". Det säger Peter Nyllinge, vd för PwC Sverige, till Realtid.

Fler nyheter från IDG

IDG - 7 timmar sedan

Apple uppdaterar Iwork för IOS och Mac OS


Nu kan du ladda ner nya versioner av Pages, Numbers och Keynote..

IDG - 10 timmar sedan

Tinder och RFSL släpper HBTQIA-uppdatering i Sverige


De nya uppdateringarna kommer börja rullas ut till svenska användare under juli. .

IDG - 11 timmar sedan

Qualcomm presenterar nya mobilchippet Snapdragon 865 Plus


Det nya chippet erbjuder högre prestanda och kommer att användas i 140 olika modeller under de kommande månaderna..

IDG - 12 timmar sedan

Uppgifter: Samsung slopar medföljande laddare


Samsung ser ut att följa i Apples spår och slopa den medföljande laddaren i vissa kommande mobiltelefoner..

IDG - 15 timmar sedan

Microsoft uppdaterar Teams med smarta funktioner


Microsoft fortsätter att lägga till nya funktioner i sitt populära verktyg för gruppkommunikation..

IDG - 16 timmar sedan

Rapporter om batteriproblem på IOS 13.5.1


Ett stort antal användare har rapporterat om problem med batteritiden efter uppdateringen till IOS 13.5.1, där Musik och andra appar lever bus i bakgrunden..

IDG - 15 timmar sedan

IOS 14 får volymmätare för hörlurar


En av nyheterna i IOS 14 vi tidigare inte hört något av är en volymmätare för hörlurar som kan varna dig om du lyssnar för länge på för högljudd musik..

IDG - 17 timmar sedan

Smartare Carplay med IOS 14 – här är hetaste nyheterna


Inte bara telefonen, utan också bilen blir lite bättre med IOS 14. I alla fall bilens infotainmentsystem. Med IOS 14 kommer flera nyheter också till Carplay..

IDG - 18 timmar sedan

Google på offensiv i Europa – plockar ny molnaffär med fordonsjätte


Franska fordonstillverkaren Renault ska använda sig av Googles molntjänster, efter ett kontrakt som Google beskriver som "det största i sitt slag"..

IDG - 18 timmar sedan

Här är nya säkerhetstekniken som skrivskyddar Windows-kärnan


Microsoft presenterar en ny teknik, Kernel Data Protection, som skrivskyddar delar av Windows arbetsminne. Skadlig kod ska inte kunna skriva till minnet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.