Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 13 July, 05:59

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 20 kl. 14:18

Airbus vd bekräftar lägre produktionJu färre flyg i luften, desto lägre efterfrågan på nya flygplan. Under de kommande två åren räknar Airbus med 40 procent lägre produktion än man tidigare haft planer på, uppger den europeiska flygplanstillverkarens vd i en intervju med tyska Die Welt. D.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Airbus, Die Welt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Airbusvd , bekräftar, lägre, produktion
Nyteknik - 29 jun 20 kl. 16:59

Airbus vd bekräftar lägre produktion

Ju färre flyg i luften, desto lägre efterfrågan på nya flygplan. Under de kommande två åren räknar Airbus med 40 procent lägre produktion än man tidigare haft planer på, uppger den europeiska flygplanstillverkarens vd i en intervju med tyska Die Welt..

GöteborgsPosten - 29 jun 20 kl. 14:19

Airbus vd bekräftar lägre produktion

Ju färre flyg i luften, desto lägre efterfrågan på nya flygplan. Under de kommande två åren räknar Airbus med 40 procent lägre produktion än man tidigare haft planer på, uppger den europeiska flygplanstillverkarens vd i en intervju med tyska Die Welt..

PrivataAffärer - 11 aug 16 kl. 08:17

Shamaran bekräftar försenad produktion

Oljebolaget Shamaran Petroleum bekräftar att produktionsstarten vid det kurdiska fältet Atrush försenas. Det framgår av ett pressmeddelande på onsdagskvällen....

YLE - 04 okt 16 kl. 09:21

Ericsson bekräftar: 3 000 jobb ska bort

Den svenska telekomjätten Ericsson bekräftar att 3 000 tjänster ska bort inom ramen för pågående kostnads- och effektivitetsprogram. De tjänster som berörs finns inom produktion, forskning och utveckling samt inom försäljning och administration. Personalminskningen genomförs som en kombination av frivillig avgång, nedskärningar och till exempel outsourcing, meddelar Ericsson i ett pressmeddelande.

Skånskan - 04 okt 16 kl. 09:13

Ericsson bekräftar: 3000 tjänster bort

Vid niotiden på tisdagen den officiella bekräftelsen från Ericsson:
3000 tjänster försvinner från Sverige enligt ett pressmeddelande.

Neddragningarna görs inom både produktion, 1 000 personer, och forskning och utveckling, 800 personer och 1 200 inom övriga tjänster.
De berörda orterna är Borås, Göteborg, Karlskrona, Kumla, Linköping och Stockholm.

Cornucopia - 09 okt 13 kl. 07:20

King/HSBC bekräftar tillväxtens gränser

HSBC:s chefsekonom Stephen King bekräftar det som sedan länge skrivits om här på bloggen, dvs att vi når tillväxtens gränser, speciellt och först i västvärlden och OECD-länderna. I en mycket läsvärd krönika i New York Times lägger han ut verkligheten som den är och inte makthavarna vill och säger att den ska vara.

Italiens BNP-tillväxt, glidande
10-årigt medelvärde.

HBL - 01 jul 13 kl. 08:47

NSN bekräftar inte försäljning av fabriker

Nokia Siemens Networks vd Rajeev Suri bekräftar inte Helsingin Sanomats uppgift om att bolaget planerar att sälja alla sina fabriker.Suri säger att bolaget ständigt söker nya effektiveringsmöjligheter, men att det inte finns några nyheter i den här frågan.
Tills vidare fortsätter NSN:s verksamhet och produktion som förut.

HBL - 01 jul 13 kl. 10:11

Vd bekräftar inte försäljning av NSN-fabriker

Nokia Siemens Networks vd Rajeev Suri bekräftar inte Helsingin Sanomats uppgift om att bolaget planerar att sälja alla sina fabriker. Rajeev Suri säger att bolaget ständigt letar nya möjligheter att bli effektivare, men att det inte finns några nyheter på den fronten. Tillsvidare fortsätter NSN:s verksamhet och produktion som förut.

Cornucopia - 29 feb 16 kl. 13:14

Hög BNP-tillväxt bekräftar att det är dags att gå ur börsen

Idag rapporterades Sveriges BNP-siffror för fjärde kvartalet och därmed helåret 2015 in. Siffrorna visar tydligt att Sverige är i en högkonjunktur, finansierad av privat och statlig skuldsättning samt export via billig valuta, och bekräftar alltså bilden att man ska gå ur börsen.

SCB:s pressrelease kring svensk BNP hittar ni här.

Cornucopia - 21 jun 16 kl. 11:52

Finansinspektionen bekräftar Nordeas fusk - banken slipper dock undan

Schibsted/SvD Näringsliv skriver att Nordea behöver tillföras 50 - 80 miljarder kronor via en nyemission efter att ha fuskat med sina riskvikter för företagslån. Föga överraskande förnekar nu Finansinspektionen (FI) att det kommer behövas så mycket tillskott, även om man bekräftar själva fusket.
Av någon anledning har jag inget på Nordea i min bildbank.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kris i nordiska relationen oroar minister

Gränser har stängts. Hårda ord har sagts. Det nordiska samarbetet gnisslar..

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Mer havreodling efter pandemin

Den ovanliga våren till trots, årets spannmålsskörd blir normalstor, uppger Lantmännen. Prognosen för årets skörd av spannmål, oljeväxter och trindsäd uppgår till 6,1 miljoner ton, vilket är lägre än förra årets skörd men strax över femårssnittet. Förän.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Över 10 000 coronafall bland vårdpersonal

Många läkare, sjuksköterskor och undersköterskor som har arbetat i frontlinjen under pandemin i Sverige har själva insjuknat i covid-19. Flera har intensivvårdats. Några har betalat med sina liv.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Larmet: Över 3 000 vårdarbetare döda i corona

Världen över utsätts vårdpersonal för dödliga risker och våld i samband med covid-19. Tusentals medarbetare inom vården har mist livet i coronapandemin, enligt en kartläggning från Amnesty International. Människorättsorganisationen har sammanställt uppg.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Vanligare med helikoptrar vid skogsbränder

Det har blivit vanligare att använda helikoptrar för att bekämpa skogsbränder i Sverige, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Under årets första halvår användes helikoptrar vid 40 insatser, mot 24 under samma period i fjol. – Skillnaden är egentligen att vi.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kraftigt uppåt i Tokyo

Ledande börser i Asien har startat handelsveckan kraftigt på plus och följer därmed den positiva utvecklingen från Wall Street. I Tokyo har Nikkei 225 ökat 1,7 procent efter ett par timmars handel. Det bredare Topixindexet har stigit hela 2 procent.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”I Greater Copenhagen-samarbetet tar vi upp viktiga frågor med nationella politiker i Sverige och Danmark.”

Heino Knudsen, Mikaela Waltersson, Frank Jensen och Carl Johan Sonesson, Greater Copenhagen..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bussförare i Kina styrde ner i damm - 21 döda

En bussförare i Kina dödade 21 människor och skadade ytterligare 15 genom att medvetet styra sin buss ner i en damm, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Nya Kina. Ombord på bussen fanns blivande högskolestudenter som var på väg för att genomföra sitt a.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Larm: Många inom vården dör i virus

Vårdpersonal utsätts för dödliga risker i samband med covid-19. Över 3 000 vårdarbetare i totalt 79 länder har avlidit med bekräftad smitta, enligt uppgifter som människorättsorganisationen Amnesty International har sammanställt. Tre länder står för dry.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Flyg med el för ekologi och ekonomi.

Elflyget kan göra flygskammen meningslös..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.