DI > Ekonomi

Friday, 10 July, 12:04

DI - 29 jun 20 kl. 14:08

K-Fastigheter köper bostadsfastigheter i HässleholmK-Fastigheter har förvärvat två bostadsfastigheter med sammanlagt 30 hyreslägenheter i Hässleholm. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
fastigheter, Hässleholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: K-Fastigheter, köper, bostadsfastigheteri , Hässleholm
Skånskan - 25 jan 17 kl. 14:00

Fastighetsbolag storsatsar på Eslöv

ESLÖV Börsnoterade fastighetsbolaget Brinova, som köpte 460 tidigare Ebo-lägenheter av Mälö i höstas, fortsätter att satsa i Eslöv. På tisdagen blev det klart att man köper ytterligare en fastighet med 39 lägenheter här.
– Men vi vill bli ännu större i Eslöv.

PrivataAffärer - 29 nov 19 kl. 09:06

Kanonstart för börsens nya fastighetsbolag

Det skånska fastighetsbolaget K-Fastigheter, med vd och grundare Jesper Karlsson i spetsen och Baldergrundaren Erik Selin som styrelseordförande, storägare och mentor, började i dag handlas på Stockholmsbörsens mid cap-lista. Kursen stack iväg närmare 40 procent jämfört med teckningskursen på 105 kronor.  Inför noteringen gjorde K-Fastigheter en nyemission på 788 miljoner.

Kristianstadsbladet - 17 apr 13 kl. 09:00

125 medlemmar berörs om strejken träder i kraft

Barnen och de äldre kan stå utan måltider, städningen i kommunens fastigheter blir eftersatt och baden stängs. Det blir effekten om Kommunals strejkvarsel träder i kraft den 29 april. I Hässleholm finns 125 medlemmar av totalt 600 berörda i Skåne.

Kristianstadsbladet - 28 nov 13 kl. 09:05

Lista med hus som kan säljas är färdig

På onsdagen släppte Hässleholms kommun en lista över de kommunala fastigheter som kan komma att avyttras genom försäljning, rivning eller på annat sätt, för att ge kommunen försäljningsintäkter men framför allt för att minska de framtida årliga driftskostnaderna.
– Jag ser en här listan som en möjlighet. Vi kan i dialog med de berörda som använder fastigheterna komma fram till vilka vi behöver och vilka som kan säljas eller rivas.

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 06:30

Flera trafikolyckor vid vägombyggnad

Foto: Lasse Ottosson
Ombyggnaden som ska minska trafikolyckorna och förbättra framkomligheten av den hårt olycksdrabbade väg 21 mellan Önnestad och Vanneberga har hittills resulterat i långa bilköer och flera olyckor.
– Jag vet inte exakta antalet, det handlar nog om en handfull olyckor, säger Dennis Andersson, projektledare på Trafikverket för ombyggnaden av väg 21.I måndags möttes Trafikverket och räddningstjänsterna från Kristianstad och Hässleholm för att klargöra hur situationen kan förändras.

Kristianstadsbladet - 29 apr 13 kl. 21:21

Frågvist S i fullmäktige

Temperaturen börjar höjas i Hässleholmspolitiken inför kommunvalet 2014. På måndagskvällen ställde Socialdemokraterna inte mindre än tre skriftliga frågor till det borgerliga kommunstyret, samtliga var avsedda att framställa fyrklövern som passiv och S som initiativrika.
Först ut var Rolf Delcomyns (S) fråga angående användningen av den kulturhistoriska byggnaden Havremagasinet i centrala Hässleholm, som i dag till stora delar står oanvänd.

Kristianstadsbladet - 27 maj 13 kl. 08:00

Spara, höja skatten eller både och?

Foto: Bosse Nilsson
Hässleholms ekonomi verkar vara på väg mot rejäla underskott både 2013 som 2014 enligt prognoserna. Såväl omsorgsförvaltningen, socialförvaltningen och barn- och utbildningsförvaltningen rapporterar om stora och växande beräknade underskott.
Vänsterblockets partier kräver en kommunalskattehöjning och kommunstyrelsens ordförande Pär Palmgren (M) och Kerstin Andersson (C) tillhör de borgerliga politiker som inte längre utesluter detta.

Kristianstadsbladet - 18 mar 14 kl. 07:30

Fortsatt oro för trafiken

Foto: TT
Det fortsätter att blåsa kring kvarteret Macken 12, där City Gross planerar att uppföra ett nytt varuhus, något som kommunfullmäktige efter lång debatt röstade ja till den 24 februari.
På måndagen mottog Hässleholms kommun ett överklagande, daterat den 14 mars, av den antagna detaljplanen för Macken 12 till Länsstyrelsen i Skåne från Ica Fastigheter Sverige AB. Intill den planerade City Gross-butiken ligger i dag en Ica Kvantum-butik och Ica fruktar att stora trafikproblem efter etableringen av ännu en stor butik kommer att ge upphov till stora problem.

GlobeNewswire - I förrgår: 15:30

Eolus och SCA inleder nytt samarbete

Hässleholm den 7 juli 2020 Eolus har tecknat avtal om projektering av vindkraft på mark ägd av SCA i Sverige och Baltikum. Samarbetsavtalet innebär initiering av projekt som Eolus och SCA kommer att utveckla tillsammans samt möjligheter utöver detta för Eolus att teckna nyttjanderättsavtal i andra identifierade projektområden. Målet är att kunna nå realiserbara projekt om cirka 1 000 MW.

Skånskan - 21 jun 19 kl. 12:08

Allt fler börsrekord i skakig omvärld

Eolus Vind i Hässleholm på Stockholmsbörsens tredje lista för mindre bolag blev en av veckans vinnare med en kursuppgång på 6 procent. Detta sedan bolaget tecknat avtal med danska Vestas om köp av 13 vindkraftverk för placering i en amerikansk vindpark i Kalifornien.
Vindparken ägs till 60 procent av Eolus som tecknat avtal med Amazon Web Services om elförsörjning, USA:s snabbväxande postorderföretag.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Slimmad budgetkompromiss i EU

Klockan tickar för EU-länderna i kampen om en ekonomisk återhämtning efter coronakrisen som alla kan acceptera..

DI - 15 minuter sedan

Pandemin tvärbromsar kinesiska affärer till bottennivåer

Coronapandemin har kraftigt påverkat årets kinesiska investeringar. För första gången på ett decennium har transaktionerna varit större….

DI - 30 minuter sedan

Finsk dynastivärvning: Ehrnrooth hämtar vd ur Ahlströmsläkten för att räta upp Fiskars

Nathalie Ahlström, styrelseledamot i släktens skogsjätte Ahlstrom-Munksjö, lämnar chefsskapet för Fazers godis för att som ny vd få styr på….

DI - 1 timme sedan

Kraftig ökning av lån från storbankerna när coronan slog till

De svenska storbankernas utlåning till företag ökade mer än dubbelt så mycket under de tre första coronakrismånaderna i år som under….

DI - 1 timme sedan

Källa: Väntat spel om SAS räddningspaket – ”kommer gå i ett antal rundor”

Att SAS fordringshavare nobbar de föreslagna villkoren i räddningsplanen var väntat och en del i förhandlingsspelet från de statliga….

DI - 2 timmar sedan

Ingves: För tidigt att blåsa faran över

Åtgärderna för att stabilisera marknaderna har varit effektiva men det är för tidigt att blåsa faran över..

DI - 2 timmar sedan

K-Rautas ägare Kesko lämnar positiv vinstvarning

Den finska detaljhandelsjätten Kesko, som driver byggvaruhuskedjorna K-Bygg och K-Rauta i Sverige, höjer årets vinstprognos med mer än 10….

DI - 2 timmar sedan

Storbanken sänker bolåneräntorna

Handelsbanken justerade på fredagen ner sina listräntor för bolån med flera olika bindningstider. .

DI - 2 timmar sedan

Vaccinkandidaten har gjort en rejäl rusning – men många frågetecken kvarstår

Novovax är en av vinnarna när USA miljardsatsar på coronavaccin. Men även om bolagets kandidat går i mål finns flera frågetecken. .

DI - 2 timmar sedan

Volymtapp på 8 procent för coronadrabbat Carlsberg

Danska bryggeriet Carlsbergs totala volymer sjönk organiskt med 7,7 procent under första halvåret 2020, eller med 7,8 procent under andra….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.