Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 08 July, 16:17

Dagens Media - 29 jun 20 kl. 13:56

Krisen ger läsardialogen ny fartDEL 3. Coronakrisen har resulterat i en enorm mediekonsumtion och en tätare dialog med användarna. Nu hoppas både Aftonbladet och Göteborgs-Posten på en lojalitet som ska leva vidare efter covid-19..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
DEL, Aftonbladet, Göteborgs-Posten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krisenger , läsardialogenny , fart
Affärsvärlden - 02 sep 19 kl. 14:24

Krisen i Argentina skrämmer upp marknaden

President Mauricio Macris besked om att det införs kapitalkontroller i Argentina skrämmer upp marknaden. Krisen har tagit fart inför presidentvalet i slutet av oktober..

Cornucopia - 11 jun 20 kl. 10:35

Spaning: Allmänheten har tröttnat på coronapandemin - konsumtionen kommer skjuta fart som en löning den 25:e

Dags för en spaning. Allmänheten - åtminstone de som inte är riskgrupp eller inte jobbar inom vård och omsorg - har tröttnat på coronapandemin, och med lönen den 25:e kommer den inhemska konsumtionen ta fart igen - även om den redan börjat återhämta sig. Inte mindre än fem spaningsanekdoter av kravet tre nedan.

Sydsvenskan - 13 nov 11 kl. 06:30

Så kommer krisen utvecklas

Statsskuldkrisen i eurozonen har skakat om världens finansmarknader och en lösning på krisen verkar ?
Italiensk härdsmälta Krisen förvärras i Italien, får spridningseffekter och hotar att spräcka EMU. Värsta tänkbara scenario eftersom Italien är ett mycket större hot mot euron och Europa jämfört med Grekland.

YLE - 06 okt 15 kl. 18:00

"Det är djävulskt svårt att få fart på Finland"

De flesta menar väl och har goda ideér, men det är djävulskt svårt att hitta de instrument som ger den effekt man önskar, säger Juhana Vartiainen (Saml) då han kommenterar läsarnas förslag på hur vi skall få fart på Finland. - Vilka instrument har lagstiftarna, frågar Vartiainen. Vi kan till exempel inte stifta lagar som tvingar företagen att göra bättre produkter.

BT - 29 jun 12 kl. 00:30

Hökmark: Bryssel kan inte besluta oss ur krisen

Det känns som om alla frågor ska diskuteras och beslutas på Europeiska rådets möte som slutförs i dag under fredagen. Och det är ett av de många problem som Europa har, att så mycket vikt läggs vid de mirakel som man hoppas Europas statsministrar ska kunna åstadkomma. Den föreställningen måste vi komma ifrån av två viktiga skäl.

Sydsvenskan - 11 dec 11 kl. 06:30

Hyresrätter en väg ut ur krisen

Foto: Lars Brundin
Byggföretagen har svårt att sälja. Kunderna avvaktar. Stadsbyggnads­direktören är orolig.

YLE - 10 sep 15 kl. 17:25

Fler arbetstimmar tar oss ur krisen

Vi måste jobba oss ur den ekonomiska krisen, skriver en läsare inom ramen för Fart på Finland projektet. Ekonomerna Heidi Schauman och Ralf Sund håller med. Samhället behöver flere arbetstimmar.

HBL - 31 jul 14 kl. 04:00

Industrin varnar: Snart syns krisen på verkstadsgolvet

Tillväxten inom den finländska ­teknologiindustrin har stannat ­under våren och det verkar inte bli fart på den på ett tag, varnar branschorganisationen.Sanktionerna mot Ryssland slår hårt mot den finländska teknologiindustrin. Särskilt utsatta är företag inom metallförädling och elektronik.

BT - 14 sep 12 kl. 17:32

Fed fick fart på Stockholmsbörsen

Den amerikanska centralbanken Feds kraftfulla stimulansåtgärder satte fart på Stockholmsbörsen.
Samtidigt steg de långa räntorna efter finansministermötet på Cypern.
Stockholmsbörsen steg ordentligt på fredagen sedan USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) presenterat oväntat kraftfulla åtgärder för att få fart på ekonomin.

Sydsvenskan - 09 feb 12 kl. 06:30

EU-toppar: bankerna måste betala för krisen

Nio EU-länder kräver i ett brev att EU-ordföranden Danmark skyndar på införandet av en Tobinskatt i unionen. Därmed ökar trycket även på Sverige - där finansminister Anders Borg säger tvärt nej till en europeisk skatt på finansiella transaktioner.
Den danska finansministern Margarethe Vestager fick i går ett brådskande brev på sitt bord.

BT - 23 maj 12 kl. 08:40

Krisen i fokus på extra EU-toppmöte

I kväll träffas EU:s stats- och regeringschefer i Bryssel för ett extrainsatt toppmöte om den ekonomiska krisen. Syftet med detta informella möte är att diskutera hur tillväxten och sysselsättningen i Europa kan få fart. Under mötet väntas Frankrikes president Francois Hollande sätta hård press på Tysklands Angela Merkel i frågan om införande euroobligationer - en fråga där Tyskland håller emot.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 2 timmar sedan

Omnicom lägger 185 miljoner på Spotifyreklam

Omnicom Media Group växlar upp inom podcasts. Att medieslaget växer snabbt och teknikutvecklingen har gjort mätningen lättare, är en del av anledningen..

Dagens Media - 3 timmar sedan

IAB: ”Apples app-förändring viktig för annonsörerna”

Apple gör förändringar som påverkar intäktsgenerering från app-annonser. Konsumenter får större kontroll, men det blir svårare att göra apparna tillgängliga gratis, skriver IAB:s vd Charlotte Thür..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Mitt i-facket om ägarbytet: "Vi har blivit grundlurade"

Att nya vd:n Patrik Vincent vill avklara de fackliga förhandlingarna redan i juli riskerar att göra processen både oseriös och rättsosäker, menar Ida Leveby, som är förhandlare för SJF på Mitt i. Hon beskriver även besvikelsen över förra ägarnas hantering av tidningen: ”Rent krasst finns det en känsla av att vi har blivit grundlurade”..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Karlskoga Tidning och Karlskoga Kuriren slås ihop

De två titlarna som länge delat webb, blir nu även en gemensam printprodukt: Karlskoga Tidning -Kuriren. ”Det hade blivit läsarstorm om vi gjort detta tidigare”, säger chefredaktören Catarina Lindström till Dagens Media..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Svenska politiker vill porta Tiktok

Misstänksamheten stiger mot kinesiska Tiktok. Flera svenska politiker vill se ett förbud mot appen på offentliga tjänstetelefoner..

Dagens Media - Igår: 11:49

Besparingar bakom Bonnier News vinst : ”Vi har dragit i handbromsen på allt”

DN, DI och skattebetalarna lyfter Bonnier News resultat. Trots förluster för Expressen och HD/Sydsvenskan blir vinsten första halvåret nära 100 miljoner..

Dagens Media - Igår: 11:19

Mitt i och Direktpress blir en tidning redan i höst

Redan tidigt i höst planeras utgivningen av första sammanslagna Direkt/ Mitt i-tidningen, som blir en veckotidning..

Dagens Media - Igår: 09:51

TU:s vd tillträder mitt under krisen: ”Pengarna måste komma in fort nu”

Ewa Thorslund kliver på vd-rollen på TU – Medier i Sverige, samtidigt som pandemin pågår för fullt: ”På sikt tror jag god journalistik stärks av allt som händer”, säger hon. Samtidigt kallar hon medlemmarnas annonsbortfall för ett stort hål som ska fyllas..

Dagens Media - Igår: 09:51

TU:s nya vd tillträdde mitt under krisen: ”Pengarna måste komma in fort nu”

Ewa Thorslund klev på vd-rollen på TU – Medier i Sverige, samtidigt som pandemin pågick för fullt: ”På sikt tror jag god journalistik stärks av allt som händer”, säger hon. Samtidigt kallar hon medlemmarna annonsbortfall för ett stort hål som ska fyllas..

Dagens Media - Igår: 08:21

Techjättar slutar lämna ut data till Hongkong

Efter den nya kritiserade säkerhetslagen – Techplattformar som Twitter, Google och Whatsapp, slutar lämna ut data till Hongkong..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.