DI > Ekonomi

Saturday, 11 July, 16:07

DI - 29 jun 20 kl. 13:26

Rusning till teknikfonder: ”Tillhör årets vinnare”Teknik fortsätter locka fondspararna under juni månad, visar månadsstatistik från nischbankerna. ”Nästan varannan fondkrona går i juni i. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rusningtill , teknikfonder, Tillhörårets , vinnare
PrivataAffärer - 27 sep 19 kl. 10:58

Globalfonder månadens vinnare

Globalfonder blev fondvinnaren hos Avanza under september. Enligt Johanna Kull, sparekonom på Avanza, gick en av tre fondkronor undermånaden till just globalfonder, som hon anser vara en bra bas för sparandet. – Inte bara för att de ger exponering mot alla världens marknader, utan också för att en globalfond ger en bättre mix av branscher än vad en traditionell Sverigefond gör.

PrivataAffärer - 28 aug 14 kl. 12:23

Rusning på börser i Mellanöstern

Fonder som investerar i Mellanöstern tillhör årets stora vinnare, med värdeökningar uppemot 40 procent. En tung orsak är att det slutna Saudiarabien ska öppnas för utländska investerare....

Dagens PS - 08 aug 17 kl. 11:05

Oops! Tabbe bakom rusning i folkaktien?

På måndagen blev småspararfavoriten Fingerprint Cards Stockholmsbörsens vinnare med en uppgång på 3,9 procent – störst ökning av alla storbolag. Rusningen kom efter att biometribolaget presenterat nyheten om att tillverkarens sensor FPC1035 kommer att finns med i nya telefonen Coolpad Note 5 Lite C. Men på tisdagen backar Fingerprint Cards och förklarar att man gjorde en miss.

Cornucopia - 24 mar 20 kl. 10:56

Finns det aktier som blir vinnare på coronakrisen?

En del tror sig fortfarande kunna bli vinnare på aktiemarknaden och coronakrisengenom så kallad stock-picking, t ex inom livsmedel eller vaccin. Men blir man egentligen det, eller är det då bara ren tur?
Den ekologiska livsmedelsbutiken Paradiset på Södermalm gick just i konkurs.

Cornucopia - 13 maj 15 kl. 15:33

Vinnare i Hitta-tävlingen

Dags att offentliggöra vinnarna i Hitta-tävlingen. Av olika skäl bör man ta Hittas livsstilinformation med en nypa salt, vilket också visar sig i tävlingsresultaten.

De flesta har hittat extremvärden genom att använda en form av randvillkor.

PrivataAffärer - 01 nov 13 kl. 06:00

Indien månadens vinnare

Vild rusning på börsen i Bombay har gjort Indienfonderna till månadens vinnare. Experter varnar dock för nya bakslag....

BT - 05 nov 14 kl. 09:21

Lundin vinnare på stigande börs

Stockholmsbörsen stiger i den inledande handeln, i linje med de ledande Europabörserna. Efter cirka en kvarts handel ligger OMXS-index på plus 0,5 procent. Lundin Petroleum är morgonens stora vinnare efter att oljebolaget redovisat en vinst som var bättre än väntat.

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 14 kl. 13:06

Lundin vinnare på stigande börs

Stockholmsbörsen stiger och ligger vid lunchtid på plus 0,6 procent. De ledande Europabörserna går ännu lite bättre. Lundin Petroleum är förmiddagens stora vinnare efter att oljebolaget redovisat en vinst som var bättre än väntat.

BT - 05 nov 14 kl. 17:50

Lundin vinnare på positiv börs

Stockholmsbörsen steg under onsdagen. Lundin Petroleum var draglok efter att ha överraskat med en stark delårsrapport. När handeln stängde hade OMXS-index gått upp 0,9 procent till 454,7.

DI - 08 sep 16 kl. 22:13

New York: Oljebolag vinnare på trist börsdag

På Wall Street noterades de stora aktieindexen för små nedgångar. En rusning på nära 5 procent i oljepriset gjorde energibolagen till torsdagens överlägsna vinnare..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Pandemin påskyndar tillväxten i mångmiljardbranschen

Idrottsvärlden står på paus när ­publiken inte längre kan samlas. Men en sport underhåller som aldrig förr..

DI - 1 timme sedan

Lista: Så bra är vinerna från de svenska vingårdarna

Medan 2018 var bästa årgång hittills i svenska vingårdar, är sommaren 2020 rätt tid att upp­leva vinerna på restaurang, i vinbarer och….

DI - 2 timmar sedan

Tyska energijätten säljer verksamhet till ungerskt bolag

Den tyska energikoncernen Eon har kommit överens om att sälja delar av Innogy till det ungerska statliga bolaget MVM Group, rapporterar….

DI - 1 timme sedan

Svenskar från södra Sverige välkomna i Norge

Svenskar från Kronoberg, Skåne och Blekinge kommer att få resa in i Norge utan krav på självkarantän, enligt norska folkhälsoinstitutet (.

DI - 2 timmar sedan

Nya eldrivna Volvokusinen utmanar Tesla på riktigt

Med sin andra modell, Polestar 2, har märket som samägs av Volvo Cars och ­Geely lagt ribban högt..

DI - 4 timmar sedan

Tiktok utreds – pekas ut som spionverktyg

Bannlyst av Indien och baktalad av USA. Flera länder inleder nu utredningar kring Tiktok efter att appen anklagats för censur och för att….

DI - 4 timmar sedan

Jehovas vittnen kräver 25 miljoner från staten

Efter tolv år av ständiga nekanden fick Jehovas vittnen 2019 rätt till statsbidrag..

DI - 4 timmar sedan

Uppgifter: Då ska Huawei vara ute ur brittiska 5g-nät

Senast 2025 ska all utrustning från Huawei vara bortplockad från Storbritanniens nät för femte generationens mobiltelefoni, 5g..

DI - 5 timmar sedan

USA hotar Frankrike med tullar på varor för 12 miljarder

Striden om Frankrikes digitalskatt för globala teknikbjässar går vidare. Nu hotar USA med att införa tullar på franska varor värda 1,3….

DI - 5 timmar sedan

Hård press på ”snåla” Sverige inför EU-strid

Många EU-ledare vill tala ”snåla” Sverige till rätta inför striden om EU:s långtidsbudget och coronakrisstöd på det kommande toppmötet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.