Nyteknik > Teknik

Monday, 13 July, 15:31

Nyteknik - 29 jun 20 kl. 13:17

Macron lovar 157 miljarder till grön ekonomiUnder de kommande två åren kommer Frankrike att satsa 15 miljarder euro – 157 miljarder kronor – på att göra landets ekonomi grönare..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Frankrike

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Macron, lovar, 157, miljardertill , grön, ekonomi
Helsingborgs Dagblad - 29 jun 20 kl. 12:39

Frankrike: 157 miljarder till grön ekonomi

Under de kommande två åren kommer Frankrike att satsa 15 miljarder euro – 157 miljarder kronor – på att göra landets ekonomi grönare. Det meddelade president Emmanuel Macron på måndagen, som svar på klimatorganisationen CCL:s frågor om Frankrikes planer.

GöteborgsPosten - 29 jun 20 kl. 12:40

Frankrike: 157 miljarder till grön ekonomi

Under de kommande två åren kommer Frankrike att satsa 15 miljarder euro – 157 miljarder kronor – på att göra landets ekonomi grönare. Det meddelade president Emmanuel Macron på måndagen, som svar på klimatorganisationen CCL:s frågor om Frankrikes planer för en grön omställning..

DI - 10 dec 18 kl. 20:51

Macron lovar höjda minimilöner

Frankrikes president Emmanuel Macron lovar höja minimilönerna med 100 euro i månaden (motsvarande drygt 1.000 kronor). Beskedet kommer i ett direktsänt tv-tal.

DI - 29 jun 20 kl. 12:47

Frankrike satsar 157 miljarder kronor på grön ekonomi

Under de kommande två åren kommer Frankrike att satsa 15 miljarder euro – 157 miljarder kronor – på att göra landets ekonomi grönare..

DN - 29 jun 20 kl. 12:46

Frankrike: 157 miljarder till grön ekonomi

Under de kommande två åren kommer Frankrike att satsa 15 miljarder euro – 157 miljarder kronor – på att göra landets ekonomi grönare..

Sydsvenskan - 07 maj 17 kl. 20:17

Macron lovar bekämpa splittring

Monsieur le président! Emmanuel Macron lovar att som president bekämpa den splittring som underminerar Frankrike. Valsegern ser ut att bli den största sedan Marine Le Pens pappa krossades av Chirac.

Helsingborgs Dagblad - 07 maj 17 kl. 20:17

Macron lovar bekämpa splittring

Monsieur le président! Emmanuel Macron lovar att som president bekämpa den splittring som underminerar Frankrike. Valsegern ser ut att bli den största sedan Marine Le Pens pappa krossades av Chirac.

GöteborgsPosten - 07 maj 17 kl. 21:46

Macron lovar bekämpa splittring

Monsieur le président! Emmanuel Macron lovar att som president bekämpa den splittring som underminerar Frankrike. Valsegern ser ut att bli den största sedan Marine Le Pens pappa krossades av Chirac..

Sydsvenskan - 07 maj 17 kl. 20:17

Macron lovar bekämpa splittring

Emmanuel Macron lovar att som president bekämpa den splittring som underminerar Frankrike. Valsegern ser ut att bli den största sedan Marine Le Pens pappa krossades av Chirac. – Ett nytt kapitel i vår långa historia startar i kväll.

Blekinge Läns tidning - 08 maj 17 kl. 00:49

Macron lovar bekämpa splittring

Emmanuel Macron lovar att som president bekämpa den splittring som underminerar Frankrike. Valsegern ser ut att bli den största sedan Marine Le Pens pappa krossades av Chirac..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Tesla-rivalen Rivian tar in 23 miljarder kronor för att lansera elpickup

Hypen kring uppstickarens elpickup har lockat stora investeringar. Nu får Rivian det största beloppet hittills – 2,5 miljarder dollar på ett bräde..

Nyteknik - 45 minuter sedan

Över 10000 coronafall bland vårdpersonal

Många läkare, sjuksköterskor och undersköterskor som har arbetat i frontlinjen under pandemin i Sverige har själva insjuknat i covid-19..

Nyteknik - 1 timme sedan

Tesla skrotar billigaste Model Y – "Oacceptabel" räckvidd

Den billigaste versionen av Model Y kommer inte att släppas. Istället sänker Tesla priset på Long Range-modellen..

Nyteknik - 3 timmar sedan

ABB fixar strömmen på världens största diamantfartyg

ABB har fått i uppdrag att leverera ett avancerat strömförsörjningssystem till världens första specialbyggda diamantutvinningsfartyg, skriver automationskoncernen i ett pressmeddelande..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Smarta nanopartiklar kan behandla lungtumörer

En ny behandling med smarta, riktade nanopartiklar som angriper lungtumörer har utvecklats vid Lunds universitet. Behandlingen skulle kunna minska risken för biverkningar och skador i friska lungceller..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Mjukare asfalt med gummi kan rädda liv

Varje år skadas och dör tusentals i Sverige på grund av fallolyckor. Nu testas en ny typ av mjuk asfalt på en gång- och cykelväg i Lund för att se om den kan bidra till att färre skadar sig..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Amerikanskt stridsfartyg brinner – kan ta flera dagar att släcka

Fyra civila och 17 besättningsmän har förts till sjukhus efter explosionen på ett amerikanskt stridsfartyg i San Diego som startade en stor brand ombord. Branden tros enligt räddningstjänsten pågå i flera dagar..

Nyteknik - 10 jul 20 kl. 13:55

Tesla till domstol för vilseledande marknadsföring

Vilseleder Tesla konsumenterna om Autopilots verkliga kapacitet? Det ska en tysk domstol nu ta ställning till..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Kritiken mot Mercedes elbil: ”För sen, för dyr och för tråkig”

När Mercedes lanserade sin elbil EQC hösten 2019 presenterades den som ett nytt kapitel i märkets historia. När det kapitlet nu har recenserats av aktieägarna blev omdömet förödande..

Nyteknik - 10 jul 20 kl. 13:27

Musks nya tävling – är du snabbare än en snigel?

En tävling där målet är att vara snabbare än en snigel? Det kanske låter banalt, men det är faktiskt vad Elon Musks tunnelbolag Boring Company nu lanserat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.