DN > Utrikes

Thursday, 16 July, 16:13

DN - 29 jun 20 kl. 12:43

Regeringen satsar 1 miljard på 12.000 nya utbildningsplatserUtbildningsplatserna fördubblas till hösten och regeringen satsar särskilt på utbildningar i bristyrken som lärare, sjuksköterskor och. .
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, satsar1 , miljard, 12.000nya , utbildningsplatser
YLE - 25 apr 17 kl. 22:17

Regeringen satsar på säkerhet och barnfamiljer

Regeringen satsar bland annat på säkerhet och barnfamiljer. Dagvårdsavgifterna sänks för att fler föräldrar ska kunna jobba. Studerande med barn får föräldratillägg för att de inte ska behöva avbryta sina studier.

BT - 09 sep 13 kl. 13:58

Regeringen satsar 3,1 miljarder kronor på unga

Alliansens partiledare, Fredrik Reinfeldt (M), Jan Björklund (FP), Annie Lööf (C) och Göran Hägglund (KD) besökte i dag Clas Ohlsons butik i Västra Frölunda i Göteborg. Partiledarna presenterade där nyheter ur den kommande budgetpropositionen. Regeringen satsar 3,1 miljarder kronor på jobb för unga.

TA - 09 sep 13 kl. 13:01

Regeringen satsar miljarder på unga


Regeringen satsar 3,1 miljarder kronor på jobb för unga. Paketet, som ingår i budgetpropositionen för 2014, ska öka viljan att anställa unga människor. Det meddelades vid Alliansens partiledares pressträff i Göteborg i dag.

Regeringen - 11 apr 12 kl. 07:55

Regeringen satsar på fortsatt god kvalitet inom socialtjänsten

Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) tilldelas 120 250 000 kronor för insatser om stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänstens område under 2012. Regeringen och SKL träffade i mars en överenskommelse som sammantaget omfattar insatser för 135 000 000 kronor. Regeringsuppdrag: Uppdrag att utbetala medel enligt överenskommelse om stöd till insatser för en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten Socialdepartementet, 11 april 2012.

Regeringen - 03 okt 11 kl. 10:31

Regeringen satsar 500 miljoner på barns hälsa och utbildning

500 miljoner kronor kommer att satsas på barns hälsa och utbildning. Det meddelar biståndsminister Gunilla Carlsson i dag, på den internationella barndagen. Målet är att rädda 250 000 barns liv fram till 2015.

Regeringen - 05 sep 17 kl. 14:05

Regeringen satsar stort på yrkeshögskolan

Regeringens satsning i budgetpropositionen 2018 på yrkeshögskolan är den största utbyggnaden sedan yrkeshögskolans införande 2009 och innebär att antalet platser kommer öka med ca 45 procent till 2022. Fullt utbyggd omfattar satsningen totalt 920 miljoner kronor vilket motsvarar 14 000 platser inom yrkeshögskolan 2022..

SmålandsPosten - 30 okt 14 kl. 07:00

Regeringen satsar på Kronobergs län

Kronobergs län har drabbats hårt av arbetslöshet under de senaste åren. Från att ha varit ett län med mycket låg arbetslöshet så har vi nu hamnat en bit över riksgenomsnittet och är faktiskt det län som har drabbats hårdast av arbetslösheten i Sverige. Den budget som nu har släppts av regeringen är en budget som främst prioriterar jobb och skola, det är precis vad vi behöver här i Kronoberg, skriver Tomas Eneroth (S) och Monica Haider (S).

Opinionen.se - 11 sep 13 kl. 12:20

Regeringen satsar på mikro-el

Villaägare som satsar på småskalig egen produktion av el, solceller eller vindkraft, ska kunna få ett skatteavdrag på som mest 12 000 kronor per år. Det föreslår regeringen i den kommande budgeten. ?

TA - 11 sep 13 kl. 12:18

Regeringen satsar på mikro-el


Villaägare som satsar på småskalig egen produktion av el, solceller eller vindkraft, ska kunna få ett skatteavdrag på som mest 12 000 kronor per år. Det föreslår regeringen i den kommande budgeten. - Vi har valt att vara dubbelt så generösa som utredningens förslag, säger IT- och energiminister Anna-Karin Hatt (C).

Kristianstadsbladet - 11 sep 13 kl. 12:18

Regeringen satsar på mikro-el


Villaägare som satsar på småskalig egen produktion av el, solceller eller vindkraft, ska kunna få ett skatteavdrag på som mest 12 000 kronor per år. Det föreslår regeringen i den kommande budgeten. - Vi har valt att vara dubbelt så generösa som utredningens förslag, säger IT- och energiminister Anna-Karin Hatt (C).

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Värmdö kommun fortsätter neka hemtjänst – i strid med lagen

Värmdö står fast vid att inte ge hemtjänst till tillfälliga boenden – trots att det strider mot lagen..

DN - 1 timme sedan

Stjärnans dilemma: Välja lön eller hälsa

Lön eller hälsa. Det är vad basketstjärnan Elena Delle Donne tvingas välja mellan sedan WNBA-ligan inte ger henne ett medicinskt undantag….

DN - 2 timmar sedan

Michelle Obama gör podd på Spotify

Spotify släpper i slutet av juli en podcast med Michelle Obama. Podden behandlar ämnen som vår relation till oss själva samt relationerna….

DN - 2 timmar sedan

ÖFK-tränaren om licensmissen: ”Lite knepigt”

Amir Azrafshan värvades in som Östersunds FK:s nya huvudtränare. Men efter en licensmiss kommer han i stället att fungera som assisterande….

DN - 3 timmar sedan

Greta Thunberg träffar EU:s ordförande

Klimataktivisten får chans att påverka Ursula von der Leyen inför toppmöte om coronastöd..

DN - 2 timmar sedan

Svaret är klart: Så många göteborgare var smittade i regionens slumptest

Slumpen avgjorde när Västra Götalandsregionen skickade covidtest hem till 17.000 invånare..

DN - 2 timmar sedan

Ovärderligt tidsdokument om Killinggänget

Det började fräckt och ironiskt och blev allt svartare med åren. Killinggänget skapade ett nytt sound i svensk humor..

DN - 3 timmar sedan

Djup politisk kris i Tunisien efter premiärministerns avgång

Tunisien, landet som brukar kallas arabvärldens enda demokrati, står inför en djup politisk kris sedan den kortvarige premiärminister Elyas….

DN - 4 timmar sedan

Danskt slavkonstverk omskyltat efter kritik

Det danska konstmuseet Glyptoteket ersatte nyligen två informationsskyltar till Jens Adolf Jerichaus skulpturer ”Slavinnan” och ”Slaven”..

DN - 4 timmar sedan

Staty bortplockad efter konstkupp i Bristol

Den staty av en antirasistisk demonstrant som satts upp i brittiska Bristol i en konstkupp har tagits ned av myndigheterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.