GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 13 July, 13:37

GöteborgsPosten - 29 jun 20 kl. 04:59

Stoppa onödigt lidande!Sverige har ingen dödshjälp men sjuka åldringar borde själva ska få bestämma villkoren för sina avsked, menar insändarskribenten..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppa, onödigt, lidande
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bromsmedicin kan stoppa hiv på foster

Årligen föds 370.000 barn runt om i världen, som smittats av hiv-virus i mammas mage. Det innebär att barnen föds med en livslång sjukdom, med daglig medicinering, biverkningar och onödigt lidande, uppger Ekot.

SvD - 17 dec 14 kl. 18:59

Press på kommuner ska stoppa utskrivning till gatan

För att förhindra att psyksjuka skrivs ut till hemlöshet vill regeringens utredare öka trycket på kommunerna. Nuvarande system orsakar onödigt lidande, köer och miljarder i extra kostnader för sjukvården, menar experter SvD talat med..

GöteborgsPosten - 13 apr 19 kl. 05:00

Stoppa den grymma jakten

Våra myndigheter som ska se till att de vilda djuren ej utsätts för onödigt lidande är besatta med jägare och förbjuder inte fällor om vi inte säger ifrån..

Uppsalanyheter.se - 01 apr 20 kl. 23:30

Rådigt ingripande stoppade brand i Vittinge

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.   Det var vid lunchtid som en boende på Västbergavägen började elda ris vid sitt hus, elden från riset spred sig dock över ett område på cirka en hektar som den boende inte hade kontroll.

Skånskan - 22 jun 16 kl. 04:00

För­handla fär­digt

Opinion Allians­par­tierna hoppade av sam­talen med re­ger­ings­par­tierna och V om bo­stads­po­li­tiken med bul­ler och bång, allt­så ge­nom en ar­ti­kel på DN Debatt.
Det är lite oklart var­för det var nöd­vän­digt, ef­ter rege­ringens ut­spel som till­go­do­ser åt­min­sto­ne nå­gra av de punkter som allians­par­tierna tar upp i sin ar­ti­kel. Mo­tivet verkar landa i att op­po­si­tionen vill stoppa rege­ringens nya bygg­sub­ven­tioner, vil­ket rege­ringen vägrar.

YLE - 08 sep 17 kl. 17:53

Italiens tränare: Bra spelare kan man inte stoppa, bara begränsa

Den italienska chefstränaren Ettore Messina vet att Finland har två storspelare i form av Petteri Koponen och Lauri Markkanen på parketten i lördagens åttondelsfinal. Bra spelare går inte att stoppa, bara begränsa, säger Messina till Yle. Finland och Italien drabbar samman klockan 18.

Opinionen.se - 03 okt 13 kl. 17:40

Obama: Stoppa denna fars nu

Barack Obama attackerar i dag den republikanske talmannen i representanthuset, John Boehner. Obama säger att Boehner kan stoppa den "vårdslösa" nedstängningen av statsapparaten på fem minuter. ?

BT - 03 okt 13 kl. 17:39

Obama: Stoppa denna fars nu

Barack Obama attackerar i dag den republikanske talmannen i representanthuset, John Boehner. Obama säger att Boehner kan stoppa den "vårdslösa" nedstängningen av statsapparaten på fem minuter.- Rösta, stoppa denna fars och avsluta nedstängningen nu.

YLE - 31 dec 14 kl. 14:20

Initiativ ska stoppa samkönade äktenskap

Uppståndelsen kring lagstiftningen om könsneutrala äktenskap vägrar lägga sig. Bara i december månad har två medborgarinitiativ där man kräver en folkomröstning om saken väckts. Initiativtagare till det mer utarbetade av initiativen är Pekka Lahdenperä från Uleåborg och Jyrki Anttinen från Pello.

Skånskan - 19 jul 18 kl. 01:00

Stoppa våldet mot unga i Nica­ra­gua

I tre må­nader har pro­tester och de­mon­stra­tioner rasat i Nica­ra­gua. Un­der den tiden har 280 män­ni­skor dödats, alltså tre varje dag. De flesta har dödats av re­gimens pa­ra­mi­li­tära grupper och po­lisen.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Mördade rapparen Pop Smoke albumetta i USA

Rapparen Pop Smoke, som sköts till döds i sitt hem i Los Angeles i februari i år, går rakt in på den amerikanska albumlistans förstaplats med det postuma albumet "Shoot for the stars aim for the moon"..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Polen: Upplagt för rysare i rösträkningen

Fortsatt nationalkonservatism med fokus på kärnfamiljen – eller närmande till EU och återupprättande av rättsstaten?.

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Extremt jämnt i polska presidentvalet

Vallokalerna i Polen har stängt. Den sittande presidenten Andrzej Duda får 50,4 procent av rösterna och hans utmanare Rafal Trzaskowski får 49,6 procent, enligt en vallokalsundersökning genomförd av opinionsinstitutet Ipsos.

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Soldat som flydde med tam puma har givit upp

Den tidigare soldat som de senaste dagarna har jagats av polsk polis efter att ha flytt med sin tama puma har nu överlämnat sig själv och puman till myndigheterna..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Alkoholstopp och utegångsförbud i Sydafrika

Sydafrika återinför förbudet mot alkoholförsäljning och inför dessutom utegångsförbud mellan klockan 21 och 04, på grund av den snabba ökningen av bekräftade coronafall i landet..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Berggren om ödesdigra snedsparken: ”En konstig träff”

Häckens mittfältare blev otursgubbe i förlustmatchen..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Sämsta säsongsstarten på tio år: "Det här är inte okej"

Blåvitt-stjärnan ryter till efter ännu en segerlös match: "Måste ta varandra i kragen"..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Ovanliga synen på Göteborgs natthimmel

Peter Hult såg den från Slottsskogen – kan ses i två veckor till..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

TT-FLASH: Dött lopp i polska valet

Sittande president Andrzej Duda får 50,4 procent av rösterna och Rafal Trzaskowski får 49,6 procent enligt en vallokalsundersökning..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

17-åringen stöttas efter mardrömsmatchen: "Klappade om honom"

Orsakade straff – och drog på sig ett rött kort: "Inte kul att sätta laget i skiten"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.