SR > Nyheter

Wednesday, 08 July, 01:12

SR - 29 jun 20 kl. 12:06

SAS säger upp 1 600 anställdaFlygbolaget SAS säger upp närmare 1 600 anställda i Danmark, rapporterar Danmarks Radio och danska TV2..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SAS, Danmark, Danmarks Radio, TV2

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SASsäger upp 1 , 600, anställda
GöteborgsPosten - 10 mar 20 kl. 15:24

SAS ber anställda gå ner 20 procent i lön

I följderna av corona-virusets effekter ber nu SAS sina anställda att gå ner 20 procent i lön. Ledningen har sänkt sina löner och uppmanar nu de anställda att göra samma sak..

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 12 kl. 17:06

Kemira vill säga upp 600 anställda

Kemikaliekoncernen Kemira ska säga uppemot 600 anställda globalt. Om några tjänster, och i så fall hur många, berörs i Helsingborg är i nuläget ovisst. "Det är en tung dag för koncernen", säger vd Lennart Albertsson..

E24 - 01 sep 15 kl. 14:01

Uppgifter: HTC sparkar 600 anställda

Den taiwanesiska smartphonejätten HTC fortsätter med sina nedskärningar och ska enligt en färsk rapport sparka 600 anställda i hemlandet..

Expressen - 04 okt 17 kl. 19:02

Ericsson sparkar 600 anställda

Ericsson sparkar 600 anställda i Italien.Telekonjätten har tidigare bestämt 354 personer ska bort från den italienska verksamheten.Kinesiska konkurrenter uppges ha manövrerat ut det svenska bolaget.

Expressen - 24 okt 18 kl. 06:56

Handelsbanken ska göra sig av med 1 600 anställda

Handelsbanken visar starkt resultat med ökade kostnader.1 600 anställda ska bort fram till år 2020, skriver Omni..

DI - 10 mar 20 kl. 15:33

SAS ber anställda kapa arbetstid och lön med 20 procent

SAS ber anställda kapa lönen med 20 procent i ett internmail, rapporterar norska Dagens Näringsliv. .

SVT - 19 jun 19 kl. 11:25

SVT avslöjar: Hård kritik mot SAS – 700 anställda bakom protestbrev

I ett internt brev riktar omkring 700 anställda på SAS skarp kritik mot bolagets ledarskap. Förtvivlade medarbetare vittnar om hur yrkesroller nedvärderas och beskriver en ”management by fear”-kultur. ”SAS behöver en ny ledarstil.

Realtid - 24 okt 18 kl. 07:37

1 600 anställda bantas bort från Handelsbanken

Nordeas kvartalsrapport sämre än väntat: “utmanande, vd:n inte nöjd med intäktsutvecklingen”. Handelsbanken minskar antalet anställda med minst 1 600 personer fram till 2022. Och så är Swedbanks rapport starkast av de tre storbanker som hittills rapporterat.

Expressen - 21 maj 19 kl. 14:58

1 600 anställda sparkas från Arbetsförmedlingen

4 500 anställda varslades från Arbetsförmedlingen i januari. Nu är det klart att det blir 1 600 personer som får gå. Ungefär 1 000 personer ska ha sagt upp sig efter att ha fått nya jobb.

VA - 23 jul 19 kl. 08:38

Huawei sparkar över 600 anställda i USA

Huawei har börjat skära ner på anställda i USA. .

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

WHO: "Utesluter inte luftburen smitta"

Världshälsoorganisationen, WHO, utesluter inte att coronaviruset kan spridas genom luften, det sa idag Professor Benedetta Allegranzi på en presskonferens..

SR - 4 timmar sedan

Resebolag åker till Kroatien – trots stor smittoökning

I Kroatien ökar nu antalet coronasmittade fort – trots det kan man resa dit med Apollo på fredag. – Vi följer myndigheternas rekommendationer, säger Erika Butterworth som är Sverigechef på resebolaget Apollo..

SR - 5 timmar sedan

Slår tillbaka mot ledamöterna: ”Är att ta i”

I dag sa flera ledamöter i migrationskommittén att man inte kommer att kunna få en majoritet bakom ett helhetsförslag för en ny migrationspolitik. Detta håller inte kommitténs ordförande, den politiskt obundne kammarrättspresidenten Thomas Rolén, med om..

SR - 7 timmar sedan

Skogsbränderna ökar i Sibirien

Det har varit en varm inledning på sommaren, med flera värmerekord under juni månad. Nu kommer också rapporter om att antalet bränder i skog och mark i arktiska Sibirien redan är uppe på samma nivåer som vid samma tid förra året, då rekordmånga bränder härjade i området..

SR - 7 timmar sedan

Känd ex-journalist anklagas för högförräderi

I Ryssland har en känd före detta journalist gripits i Moskva. Han anklagas för högförräderi och påstås ha lämnat uppgifter till Nato..

SR - 7 timmar sedan

Företag oroliga för elbrist kommande åren

Flera företag i södra Sverige är fortfarande oroliga för att elförsörjningen inte ska räcka de kommande åren, trots insatser från regeringen och Svenska kraftnät..

SR - 7 timmar sedan

Bolsonaro har testats positivt för covid-19

Brasiliens president Jair Bolsonaro har drabbats av covid-19, rapporterar The Guardian. Den 65-årige presidenten, som liknat coronaviruset vid ”en liten influensa”, testades efter att ha fått feber och hosta. – Det kom tillbaka positivt, säger Brasiliens president Jair Bolsonaro, för ovanlighetens skull iförd mask, till en grupp reportrar, enligt The Guardian..

SR - 8 timmar sedan

Långa köer på E4/E20 Stockholm

Kring klockan 16.40 krockade minst fyra bilar och en lastbil vid trafikplats Kungens kurva på E4/E20 i Stockholm. Räddningstjänst är på plats och arbetar med olyckan och bara det vänstra körfältet är öppet för trafik i riktning mot Södertälje.

SR - 8 timmar sedan

Flera partier vill stänga ute Tiktok

Flera svenska oppositionspartier vill att det sociala nätverket Tiktok inte ska gå att komma åt på offentliga tjänstemobiler. Detta sedan det framkommit att USA överväger att blockera Tiktok enligt landets utrikesminister..

SR - 8 timmar sedan

Corona acclererar i Afrika

Coronapandemin accelererar nu på den afrikanska kontinenten. Enligt Världshälsoorganisationen (WHO) är kurvan för antalet nya fall per dag brantare i Afrika än på någon annan kontinent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.