Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 07 July, 07:29

Nyan - 29 jun 20 kl. 11:55

Singelolycka på Södravägen i GetaEn personbil kördes av vägen i hög fart på Södravägen i Geta på måndagen. Larmet kom strax innan klockan 12. Bilen var på väg söderut och olyckan inträffade i Olofsnäs. – Det var en bil som har gått av vägen i hög hastighet, klippt av en elstolpe och låg på tak när vi kom dit, säger Thomas Mattsson, brandinspektör. I bilen fanns en man som är förd till sjukhus.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Södravägen, Geta, Olofsnäs, Thomas Mattsson, Mattsson, TEXT, Jansson, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Singelolycka, Södravägeni , Geta

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Nya Slottsbanan ett lyft för ÅGK

Vackrare, svårare och med hemligheter: det var några av beskrivningarna av den nya Slottsbanan i Kastelholm som nu har invigts efter fem års arbete med ombyggnaden. .

Nyan - 1 timme sedan

Låt svanarna vara!

En svanfamilj fräste vid ett tillfälle nyligen åt flera badgäster på Lilla Holmens badplats. Svanhanar blir lätt aggressiva om de upplever hot från omgivningen, så som nyfikna badgäster. .

Nyan - 1 timme sedan

Här byggs Ålands största vindkraftspark

I nuläget har Åland 19 vindkraftverk. När den nyaste satsningen i Eckerö blir klar finns tio fler. .

Nyan - 12 timmar sedan

Lyckad premiärpå Ålandstravet

Stämingen var bra både bland publiken och deltagarna vid lördagens säsongspremiär på Ålandstravet. .

Nyan - 12 timmar sedan

Flest arbetslösa i Mariehamn

Arbetslösheten på Åland i juni var högst i Mariehamn, enligt Åsubs senaste statistik. .

Nyan - 13 timmar sedan

Reservation mot asfaltbeslut

Jill Fredrickson (C) och Gunnar Granlund (ÅF) reserverade sig mot infrastrukturnämndens beslut om att staden ska transportera bort den asfalt som ÅMHM beslutat att är farlig tjärasfalt och ligger i Ödanböle. Orsaken är att man anser det oansvarigt av den nya nämnden att godkänna tilläggskostnader i storleksordningen 300 000–600 000 euro för åtgärder som den tidigare nämnden borde tagit ställning utan en opartisk genomgång. Infrasturkturnämndens möte hölls den 29 juni.

Nyan - 14 timmar sedan

Ny tavla med Föglögårdars bomärken

Bomärksforskaren Göran Dahl i Saltvik har på Garantiföreningen Matsmårs förfrågan sammanställt en utskrift av Föglögårdarnas bomärken. Kjell Ekström har producerat en ny tavla av bomärkena. Totalt är det fråga om 82 märken från byarna och enstaka hemmanen på Föglö.

Nyan - 15 timmar sedan

Smittad har rest med Silja Europa – THL varnar resenärer

En person som rest med Silja Europa till Tallinn den 30 juni och den 1 juli har haft milda symtom och rört sig i fartygets allmänna utrymmen under en längre tid. Nu uppmanar Institutet för hälsa och välfärd THL att den som rest med avgången att vara uppmärksam på möjliga coronavirussymtom som exempelvis feber och elller hosta och eller andnöd. Även om man endast har milda symtom uppmanas man ta kontakt med sjukvården, för att bli testad.

Nyan - 15 timmar sedan

Chipsters kan lämna Åland

Chipsters nya ägare meddelar att man möjligen ska stänga ner eller flytta verksamheten på Åland till sina övriga enheter. Det berättar bolaget PNM Gourmet Oy i ett pressmeddelande. I måndagens tidning berättade Nya Åland att Chipsters sålts till det finska holdingbolaget.

Nyan - 16 timmar sedan

Följ med dagens presskonferens

Dagens coronapresskonferens börjar klockan 16. Följ den här. TEXT: Heidi Hendersson heidi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.