SR > Nyheter

Saturday, 04 July, 16:12

SR - 29 jun 20 kl. 11:51

Ljusare höst för tågenSvenskarnas tågresande har kraftigt gått ner under coronapandemin. Men efter att reserestriktionerna lättats i juni märker nu branschen en uppgång..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ljusare, höstför , tågen
Skånskan - 26 maj 16 kl. 06:43

Morgonkollen: Malmö Stad går mot en ljusare framtid

Morgonkollen LOKALT
Riskerar sparken för falska avtryck
MALMÖ En tjänsteperson vid Migrationsverket misstänks ha manipulerat fingeravtryck av ett asylsökande par. Köper flyktingvillor för tio miljoner
HÖRBY Det råder akut brist på bostäder åt nyanlända i kommunen. Därför har kommunstyrelsen beslutat att lägga tio miljoner kronor på att köpa in villor och bostadsrätter åt nyanlända flerbarnsfamiljer.

Skånskan - 25 maj 16 kl. 18:20

Malmö stad går mot en ljusare framtid

MALMÖ Det kommer att bli ljusare och tryggare i Malmö de kommande åren.
Det hoppas politikerna i tekniska nämnden och satsar i år bland annat på trygghetsbelysning i Bellevueparken och Folkets park.Politikerna klubbade på onsdagen tre beslut med den gemensamma nämnaren bättre belysning i Malmö.

YLE - 11 mar 14 kl. 04:42

Byborna kryssar mellan groparna på vägen

Så många gropar och så mycket lappande att det inte finns något kvar av beläggningen. Så beskriver Tore Björkman Vallgrundvägen som går mellan Replot och Norra Vallgrund i Korsholm. De värsta groparna fylls med oljegrus men den lösningen är inte hållbar.

SmålandsPosten - 29 mar 14 kl. 12:57

Alla behövs för en ljusare framtid

?I kväll är det åter dags för världens största miljömani­festation Earth Hour. Då kommer miljontals människor släcka ljuset under en timme för att vissa sitt engagemang för klimatet.

GöteborgsPosten - 21 aug 15 kl. 17:04

Regeringen räknar med ljusare tider

Regeringen räknar med ljusare tider för Sveriges ekonomi de kommande åren.Men trots nya jobbsatsningar i höstbudgeten är vägen lång till EU:s lägsta arbetslöshet..

Skånskan - 24 jan 20 kl. 05:00

Efterlyser ljusare camping

SJÖBO Campingområdet måste bli ljusare och muntras upp med rabatter. Och den nya huvudbyggnaden borde anpassas även för besökande cyklister, vandrare och löpare.Det är två synpunkter på planförslaget för Orebackens camping.

Trelleborgs Allehanda - 08 mar 13 kl. 12:59

Något ljusare på arbetsmarknaden

Arbetslösheten i februari var något högre än ett år tidigare. Men varslen var färre och Arbetsförmedlingen ser en positiv trend. Finansministern däremot, ser skäl till fortsatt oro.

Helsingborgs Dagblad - 04 maj 15 kl. 22:58

Ekdal visade vägen mot Cagliariseger

Läget är fortfarande minst sagt prekärt för Albin Ekdals Cagliari i botten av Serie A.Men det blev i alla fall en aning ljusare tack vare 4—0-segern hemma mot redan nedflyttningsklara jumbon Parma.Ekdal var den som visade vägen mot säsongens blott sjätte trepoängare.

Sydsvenskan - 04 maj 15 kl. 22:58

Ekdal visade vägen mot Cagliariseger

Läget är fortfarande minst sagt prekärt för Albin Ekdals Cagliari i botten av Serie A.Men det blev i alla fall en aning ljusare tack vare 4—0-segern hemma mot redan nedflyttningsklara jumbon Parma.Ekdal var den som visade vägen mot säsongens blott sjätte trepoängare.

YLE - 17 aug 15 kl. 06:07

Bostadsområden i periferin förlorare då flyttvågen går mot centrum

Under sommarmånaderna har fastighetsmäklarna märkt av en liten uppgång i försäljningen av bostäder i centrala stadsdelar i Helsingfors och i södra Esbo. Vi har inga butiker i närheten. All service är ganska långt härifrån.

Dalarnas tidningar - 27 mar 17 kl. 11:11

Allt ljusare efter cykelvägen – 1,6 miljoner satsas i år

Kommunen fortsätter arbetet med att sätta upp belysning efter cykelvägen vid Väsman.
– Vi räknar med att arbetena med årets etapp kommer i gång i slutet av april, säger gatuchefen Ulrika Tornberg..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Intern S-kritik mot partiets hållning: ”Asylrätten är helig”

Tidigare socialdemokratiska statsrådet och FN-ambassadören Pierre Schori kräver att Socialdemokraterna driver en solidarisk flyktingpolitik..

SR - 3 timmar sedan

Nu öppnar pubarna i England – ”Nya sociala koder som gäller”

I dag öppnar pubar och restauranger igen i England, efter att ha varit stängda sedan slutet av mars på grund av coronapandemin..

SR - 3 timmar sedan

Tidiga antikroppstester kan ha visat fel resultat

Personer som gjort antikroppstest innan vecka 26 kan behöva ta om testet, framförallt om man fått ett positivt resultat trots att man inte haft några symptom..

SR - 3 timmar sedan

200 000 spanjorer isoleras efter kraftig ökning av nya fall

I Spanien har ett område väster om Barcelona, kring kommunen Lleida, stängts av sedan man konstaterat en kraftig ökning av nya smittade av coronaviruset..

SR - 7 timmar sedan

Donald Trump: ”De vill förinta USA”

I dag firas USA:s nationaldag, fourth of July, och president Donald Trump inledde firandet redan i natt med ett tal i South Dakota, där han gick hårt åt den senaste tidens proteströrelse mot polisvåld och rasism..

SR - 7 timmar sedan

Mikael Damberg (S): Allvarligt läge med gängkriminaliteten

Läget när det gäller gängkriminaliteten är fortsatt väldigt allvarligt, säger inrikesminister Mikael Damberg (S), som ersätter Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven i P1-morgons serie med partiledarintervjuer. Under coronakrisen har verksamheten i gängen fungerat som vanligt, konstaterar Mikael Damberg..

SR - 8 timmar sedan

Första larmet kom inte från Kina

Det första larmet om smittan som Världshälsoorganisationen WHO fick den 31 december kom inte från de kinesiska myndigheterna, utan från bland annat WHO:s eget kontor i Kina, visar nya publicerade dokument från organisationen..

SR - 8 timmar sedan

Tidiga antikroppstest kanske inte går att lita på

Om du gjort ett antikroppstest tidigt under coronapandemin kanske det testet inte längre går att lita på..

SR - 9 timmar sedan

Facket larmar: Kompetensen sjunker i ambulanserna

Brandmän och militärer har tagit över delar av ambulanssjukvården på flera håll i landet på grund av personalbrist under coronapandemin. Nu larmar Vårdförbundet om att det här utgör ett hot mot patientsäkerheten eftersom de saknar rätt kompetens. Ambulanssjuksköterskan Anna-Karin Andersson i Luleå menar att det här kan leda till stressade situationer..

SR - 10 timmar sedan

Nu ska extremvädret förutspås efter experternas larm

Extrema väderhändelser är svåra för meteorologer av förutspå, men kan ställa till med stora problem i samhället. Nu startas ett nytt europeiskt forskningsprojekt för att slå ihop kompetenser, för att kunna göra säkrare prognoser..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.